Shop roku AlzaBoxy Q1

GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL

Termékkatalógus
GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL
Mosógép és szárítógép szett - mosógép energiaosztálya: A+++, 8 kg töltetkapacitás, 171 kWh/év éves energiafogyasztás, B osztályú centrifugálási hatékonyság, 53 dB zajszint, szárítógép energiaosztálya: A++, 8 kg töltetkapacitás, 65 dB zajszint, 195 perc ciklus idő
Kód:  GORSET010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL

Töltsd több időt a családoddal és a barátaiddal, és foglalkozz kevesebbet a vasalással – szerezd kedvező áron a Gorenje WA824 mosógépből és a DA82IL szárítóból álló szettjét. A készülékek nagyszerű előnye az alacsony energiafogyasztás, a modern technológiák jelenlétre, valamint az egyszerű és intuitív vezérlés.

A Gorenje WA824 mosógép legfontosabb jellemzői

  • Elöltöltős mosógép elérhető áron
  • A+++ energiaosztály
  • Inverteres motor 15 éves garanciával
  • 14 program és számos további funkció
  • WaveActive dob hullám formájú mintázattal
  • Egyszerű és intuitív vezérlés
  • DoseAid technológia az optimális mosószer-adagoláshoz
  • EcoEye - Mindig ellenőrzés alatt tartja az energiafogyasztást
  • SterilTub dobtisztító program

Mosógép számos modern kényelemi funkcióval

A Gorenje WA824 az elérhető áron kapható mosógépek egyike, amely modern technológiák széles választékával büszkélkedhet és kedvenc segítőtársaddá fog válni a mindennapok során. Az optimálisan kialakított 14 program olyan további funkciókkal rendelkezik, amelyek abszolút tökéletes eredményt garantálnak a ruhaápolásban. A mosógép a rendkívül energiahatékony A+++ -10% energiaosztályba tartozik, ezáltal még a pénztárcádat is kíméli. Ráadásul a formatervezésnek és az inverteres motornak köszönhetően a készülék nagyon csendes működéssel büszkélkedhet, ugyanis a normál működés során nem éri el az 53dB-t. A speciális hullám mintázattal ellátott WaveActive dob akár 8kg ruhát is elbír.

PowerDrive motor

Pénztárcabarát ára ellenére a Gorenje WA824 csúcskategóriás technológiával rendelkezik annak érdekében, hogy maximálisan könnyű és sokkal hatékonyabb használatot biztosítson nap, mint nap. A 15 éves garanciával rendelkező motor hosszú élettartamot garantál, a StableTech oldalpanelek és alapzatnak köszönhetően pedig jelentősen csökken a készülék rázkódása, akárcsak a zajszint mértéke, még a legmagasabb centrifuga esetén is. A középen található vezérlőnek, a LED jelzőfénynek és a kijelzőnek köszönhetően a mosógép használata és vezérlése rendkívül egyszerű, az információ minden szögből tökéletesen leolvasható, függetlenül a környezeti fényviszonyoktól. Természetesen a készülék gyerekzárral is rendelkezik, amely a mosási ciklus alatt lezárja a vezérlőpanelt és a mosógép ajtaját. A Gorenje a különféle anyagtípusoknak megfelelő programok széles választékával büszkélkedhet. Természetesen az is előfordulhat, hogy nem tudod eldönteni, hogy épp melyik program lenne a megfelelő. Válaszd az AutoWash programot és dőlj hátra! A mosógép a töltetnek megfelelően állítja be az optimális mosási ciklust, te pedig élvezd a tiszta és illatos eredményt!


A Gorenje DA82IL szárítógép legfontosabb jellemzői

  • A ruhafélék szárításával nem csak a nedvességtől szabadulhatsz meg, hanem a gyűrődésektől is, így nem kell a vasalással foglalkoznod
  • Anyagtól függetlenül bármilyen ruhanemű számára alkalmas
  • A szárító nem csak a ruhából, hanem az otthonodból is eltávolítja a nedvességet
  • 14 különböző program közül választhatsz
  • A száraz ruhákat és a száraz ágyneműt is imádni fogod

Gorenje DA82IL szárítógép

A Gorenje DA82IL szárítógép IonTech funkcióval rendelkezik, amelynek révén a negatív ionokkal telített levegő oly módon szárítja a ruhaneműt, hogy azok sokkal kisebb mértékben gyűrődnek, így később nem kell a vasalással bajlódnod. Az egyedülálló, hullámformájú dobkialakítás lágyítja az összes ruhatípus anyagának rostjait a ruhaneművel való legkíméletesebb bánásmód és a ruhák tökéletes szárításának érdekében, mindezt minimális gyűrődéssel. A Gorenje DA82Il szárítógép esetében 14 program közül választhatsz: Ágynemű program, Gyapjú, Ing program, Vegyes anyagú ruha szárítása vagy IonRefresh funkció. A Gorenje szárítógép vezérlése rendkívül egyszerű. Csak kapcsold be, válaszd ki a kívánt programot a középen található vezérlő segítségével és nyomd meg a start gombot. A TwinAir kétirányú levegő befúvási rendszernek köszönhetően még a legnagyobb méretű ruhadarabok is egyenletesen szárazak, puhák és kevésbé gyűröttek lesznek rögtön a szárítógépből a program végén való kiemeléskor.


Paraméterek

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
235 kWh/év Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
235 kWh/év Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Teljes mosógép-szárítógép kínálatunk - két külön gép, egyforma felépítés.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ