A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

GORENJE WE723 WaveActive

Termékkatalógus
GORENJE WE723 WaveActive
4,6 24 értékelés
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: C, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 7 kg, súlyozott energiafogyasztás: 59 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 39 l, főbb funkciók: késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 54,5 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 69,5 kg
Kód:  GORPR003 Termékszám:  729384 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE WE723 WaveActive

Intelligens és gazdaságos mosás

A Gorenje WE723 automata mosógép modern technológiával és számos intelligens funkcióval felszerelt. Maximális kényelmet, gyengéd és gazdaságos mosást, kiváló eredményeket garantál. 16 optimalizált mosóprogram közül választhatsz, többek között intelligens automata-, gyors mosás-, vagy allergiával küzdők számára kifejlesztett, gyengéd program állrendelkezésre. Minden funkciót könnyen és gyorsan beállíthatsz a forgatható választógomb és a nagy érintőképernyő segítségével, ahol részletesen tájékoztatást kaphatsz a mosási ciklus állapotáról.


A Gorenje WE723 mosógép legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető elöltöltős mosógép
  • C energiaosztály
  • A dob kapacitása akár 7 kg
  • A centrifugálási sebesség legfeljebb 1200 fordulat/perc
  • Légtérben terjedő zajkibocsátás osztálya: C
  • 16 program és számos további funkció
  • WaveActive dob hullám formájú bordákkal
  • Egyszerű és áttekinthető működés
  • A StableTech oldalfalak tompítják a rezgést
  • AutoWash automatikus program
  • SterilTub dob öntisztító program

WaveActive dob

WaveActive dob

A Gorenje WE723 mosógép dobja egyedülálló hullám formájú bordákkal ellátott, így a mosás a lehető leggyengédebb. A speciális, hullámos, 3D bordák tökéletesen gondoskodnak a ruházatról. Mostantól felesleges aggódnod amiatt, hogy kedvenc ruhád mosás és csavarás közben megsérül.

AutoWash

AutoWash funkció

Ha bizonytalan vagy, melyik mosási pogramot válaszd, bízd a döntést a mosógépre, és nyugodt lehetsz, hogy mindig a legjobb mosóciklust választja, a ruhanemű típusától függetlenül. Az eredmény tökéletesen tiszta és illatos ruhanemű lesz.

AllergyCare program

AllergyCare program

Az antiallergén mosási program magasabb hőmérsékleten mos, és többször öblít, így hatékonyan távolítja el a mosószer maradványait a ruhából. Minden allergén hatékonyan megsemmisül, és az érzékeny bőr jóval védettebb.


StableTech

StableTech

Az alsó és oldalsó StableTech panelek tökéletes stabilitást biztosítanak és csökkentik a mosógép dobjának rázkódását. A zajszint ennek köszönhetően a legnagyobb sebesség mellett is alacsony.

SterilTub

SterilTub

Az öntisztító SterilTub program hatékonyan eltávolítja a mosógép belsejéből az összes baktériumot, és gondoskodik arról, hogy a mosott ruha mindig kellemes és friss illatú legyen.

Sima ajtó

Speciális ajtó

A mosógép méretes ajtóval ellátott, amely egy darab műanyagból készül. Az ajtó 180°-os szögben nyitható, a dobot így könnyen fel tudod tölteni. 

Egyszerű működés

Egyszerű működés

Az intuitív vezérlőfelületnek köszönhetően a mosási ciklust három gyors lépésben elindíthatod. Egyszerűen kapcsold be a mosógépet, válaszd ki a programot a forgatható választógomb segítségével, majd nyomd be a start gombot. Az érintőképernyőn további funkciókat állíthatsz be.

Gyors 20 '

Gyors 20'

Ha minél gyorsabban szeretnél kimosni egy új pólót, vagy egy kevésbé piszkos ruhát, az intelligens Gorenje mosógéppel ezt mindössze 20 perc alatt megteheted.

toll ruha

Tollal bélelt  ruhanemű

Ez a speciális mosóprogram lehetővé teszi, hogy otthonod kényelmében, gyengéden mosd ki az érzékeny kabátot, takarót vagy párnát.

Mosási módok

Mosási módok

Az intelligens technológia gondoskodik arról, hogy a hőmérséklet, a vízmennyiség, a mosási ciklus ideje és sebessége optimális kombinációt alkotva a lehető legjobban megfeleljenek az egyes szövettípusok igényeinek.




Paraméterek

Maximális centrifugálási sebesség
1 200 ford/perc Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
69,5 kg Kész!
Energiaosztály
C Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
C Kész!

Tömeg

Tömeg
69,5 kg Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály
C Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
C Kész!
Zajkibocsátási osztály az ECO 40-60° program mellett
C Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
16 Kész!
Maximális centrifugálási sebesség
1 200 ford/perc Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
54,5 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály
C Kész!
Súlyozott energiafogyasztás
59 kWh/100 c. Kész!
Maximális mosógép kapacitás (ECO program 40-60)
7 kg Kész!
ECO 40-60° program hossza
200 perc (3,33 óra) Kész!
Zajkibocsátási osztály
C Kész!
Súlyozott vízfogyasztás üzemi ciklusonként
39 l Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi a garancia a mosógépre? mennyi a garancia a motorra? Ez számomra nem derült ki. Csak odalökik a rendeletet. 3év? mert a Gorenje mosógépekre annyi a garancia vagy nem?

Kérdések és válaszok: GORENJE WE723 WaveActive
Kiegészítők: GORENJE WE723 WaveActive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WE723. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE WE723 WaveActive.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ