AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G

Termékkatalógus
GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G
Mosógép és szárítógép szett - mosógép energiaosztálya: A+++, 7 kg töltetkapacitás, 57 dB zajszint, szárítógép energiaosztálya: A++, 8 kg töltetkapacitás, 65 dB zajszint
Kód:  GORSET017 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G

Okos és gazdaságos mosás a GORENJE WE723 mosógéppel

A Gorenje WE723 automata mosógép modern technológiákkal és intelligens funkciók sorával büszkélkedhet, amelynek köszönhetően maximális kényelmet illetve gazdaságos és kíméletes mosást biztosít nagyszerű eredményekkel. 16 optimalizált mosó programból, ezen belül is okos automata programok közül választhatsz, emellett rendelkezésedre áll a gyors mosás, illetve a kímélőprogram is, amely ideális allergiások számára. Az összes funkció könnyen és gyorsan beállítható a forgógomb és a nagy érintőképernyő segítségével, amely részletesen informál a mosási ciklus menetéről.


A Gorenje WE723 legfőbb tulajdonságai

  • Megfizethető elöltöltős mosógép 
  • A+++ energiaosztály
  • A dob maximum 7 kg ruhához alkalmas
  • Max. fordulatszám: 1 200 fordulat/perc
  • Zajszint: 57/74 dB
  • 16 program és számos egyéb funkciók
  • WaveActive dob hullámos profillal
  • Egyszerű és jól átlátható vezérlés
  • A StableTech oldalsó falak csökkentik a rezgéseket
  • AutoWash automata program
  • SterilTub öntisztító dobtisztító program

 GORENJE WE723

WaveActive dob

A maximálisan gyengéd mosás érdekében a Gorenje WE723 egyedi, hullámos profilú dobbal érkezik. A speciális, 3D hullám mintázat a legkíméletesebben tisztítja meg a ruhaneműket, így nem kell aggódnod, hogy a mosás és a centrifugálás során azok megsérülnek.


 GORENJE WE723

AutoWash funkció

Ha nem vagy biztos a program kiválasztásában, ezt a döntést rábízhatod a mosógépre, amely mindig a legjobb programot választja ki a behelyezett ruhák anyagától függetlenül. A végeredmény: tökéletesen tiszta és illatos ruhák.


 GORENJE WE723

AllergyCare program

Az antiallergén program magasabb hőfokot és egy plusz öblítő ciklust használ, amelynek köszönhetően a mosószer maradéktalanul eltűnik a ruhaneműkből. Így az összes allergént hatékonyan távolítja el, védi az érzékeny bőrt.



A GORENJE DE82/G szárítógéppel rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg

A Gorenje gyártó DE82/G szárítógépe képes úgy kisimítani a ruhákat, hogy nem is szükséges kivasalnod őket. A 30 perces Air Refresh programmal felfrissítheted a ruhákat például intenzív sport után úgy, hogy az összes kellemetlen szag eltűnjön belőle. A Gorenje DE82/G szárítógépen összesen 14 programból választhatsz. Rendelkezésedre áll például az Ágynemű, Gyapjú, Ingek, Levegőztető program vagy a Vegyes anyagú ruha szárítása program. Szeretnéd a kedvenc ruhadarabodat gyorsan megszabadítani a kellemetlen szagoktól? Használd az IonRefresh ionizáló programot. Ezzel a ruhadarab szinte azonnal hordhatóvá válik, szinte olyan lesz, mintha kimostad volna - mindössze 30 perc alatt.

A Gorenje DE82/G szárítógép legfőbb tulajdonságai

  • A szárítással megszabadítod a ruhákat a nedvességtől, emellett a szárítógép ki is simítja őket, így a vasalásuk már nem szükséges
  • Bármilyen szövetet behelyezhetsz a gépbe anyagtól függetlenül
  • A Gorenje DE82/G nem csak a ruhákat, hanem részben a háztartást is megszabadítja a nedvességtől
  • 14 különféle program közül választhatsz
  • A beállítás során nem kell bonyolult dolgokkal foglalkoznod: csak bekapcsolod a szárítógépet, behelyezed a ruhákat, kiválasztod a programot és megnyomod az indítás gombot
  • Különféle ruhák, de ágyneműk szárítására is alkalmas

A szárítást későbbre is ütemezheted

A Gorenje DE82/G szárítógép vezérlése nagyon egyszerű. Elég bekapcsolni, a középen elhelyezett vezérlővel kiválasztani a kívánt programot és megnyomni az indítás gombot. Olcsóbb az áramellátás az esti órákban? Akkor biztosan kedvezőbb ilyenkor megszárítani a kimosott ruhákat - erre szolgál a késleltetett indítás funkció. A ruhák az előre beállított szinten kerülnek megszárításra, szárítás után pedig készen állnak a vasalásra vagy a tárolásra.

Az ágynemű szárítása sem okoz gondot

A Gorenje DE82/G szárítógép elbánik a legnagyobb ruhadarabokkal is. Takarók, terítők, ágyneműk - biztos lehetsz benne, hogy egyenletesen szárazak, puhák és kevésbé gyűröttek lesznek, ha azonnal kiveszed a szárítógépből. A TwinAir technológia felel a kétirányú légáramlásért. Nem kell aggódnod a pokrócok vagy egyéb ágynemű összecsomósodása miatt sem. 



Paraméterek

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Szín
Fehér Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
65 dB Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Teljes mosógép-szárítógép kínálatunk - két külön gép, egyforma felépítés.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ