GORENJE WS74S4N

Termékkatalógus
GORENJE WS74S4N
4,3 4 értékelés
Keskeny elöltöltős mosógép A +++ (-10%), 7kg, 1400rpm, 56 / 72dB zajszint, Aquastop, 14 program, Késleltetett indítás, PowerDrive inverter, HxWxD 85x60x46,5cm, AutoWash, IonWash 59 ', DoseAid, StainExpert, SterilTube motorgarancia - regisztráció szükséges a www.gorenje.cz címen
Kód:  GORPR012 Termékszám:  729410 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE WS74S4N

Intelligens és gazdaságos mosás

A keskeny Gorenje WS74S4N automata mosógép kompakt méreteivel ideális szűkösebb otthonokba. Modern technológiával és számos intelligens funkcióval felszerelt. Maximális kényelmet, gyengéd és gazdaságos mosást, kiváló eredményeket garantál. 14 optimalizált mosóprogram közül választhatsz, többek között automata-, gyors mosás-, vagy allergiával küzdők számára kifejlesztett, gyengéd program áll rendelkezésre.


A Gorenje WS74S4N mosógép legfontosabb jellemzői

  • A +++ energiaosztály
  • A dob teherbírása akár 7 kg ruhanemű
  • A centrifugálási sebesség legfeljebb 1400 fordulat/perc.
  • Zajszint: 56/72 dB
  • A keskeny kialakítás kis fürdőszobákba is alkalmas
  • A StableTech technológia tompítja a rezgést
  • Inverteres PowerDrive motor
  • WaveActive dob a ruhanemű védelméért
  • 14 program, többek között allergiával küzdők számára 
  • Az IonTech technológia alacsonyabb hőmérsékleten több foltot távolít el
  • SterilTub rendszer a tökéletes tisztaságért
  • Biztonsági gyermekzár
  • Túlfolyásvédelem

IonTech technológia

IonTech technológia

Az IonTech technológia a természetes ionizációs folyamatot használja fel a szennyeződések hatékony eltávolítására, normál hőmérsékleten is. Az IonTech technológia a mosószert jobban feloldja, behatol a textília szálaiba, így  30% -kal több folttól szabadulhatsz meg.

WaveActive dob

WaveActive dob

A Gorenje WS74S4N mosógép dobja egyedülálló hullám formájú bordákkal ellátott, így a mosás a lehető leggyengédebb. A speciális, hullámos, 3D bordák tökéletesen gondoskodnak a ruházatról. Mostantól felesleges aggódnod amiatt, hogy kedvenc ruhád mosás és csavarás közben megsérül.

Inverteres PowerDrive motor

Inverteres PowerDrive motor

A mosógép csendes, mégis magas teljesítményű inverter motorral felszerelt, amely gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról, és alacsony energiafogyasztásáról egyben.


IonWash 59 '

IonWash 59 '

A gyors IonWash 59 ' mosóprogram gyengéden távolítja el a foltokat, akár 30% -kal több folttól szabadulhatsz meg: Tökéletes mosási eredményt garantál akkor is, ha fél adagot mosol éppen. 

StainExpert

StainExpert

Az intelligens funkció a hőmérséklet, az idő és a víz mennyiségének ideális szabályozásával hatékonyan eltávolít akár 36 féle ellenálló foltot.

DoseAid

DoseAid

A praktikus DoseAid funkció biztosítja a mosószer optimális adagolását. A mosógép határozza meg a mosási eredmény minél hatékonyabbá tételéhez szükséges mennyiséget, így elkerülhető a pazarlás és a felesleges hulladékok keletkezése.

AutoWash

AutoWash

Ha bizonytalan vagy, melyik mosási pogramot válaszd, bízd a döntést a mosógépre, és nyugodt lehetsz, hogy mindig a legjobb mosóciklust választja, a ruhanemű típusától függetlenül. Az eredmény tökéletesen tiszta és illatos ruhanemű lesz.

Egyszerű működés

Egyszerű működés

Az intuitív vezérlőfelületnek köszönhetően a mosási ciklust három gyors lépésben elindíthatod. Egyszerűen kapcsold be a mosógépet, válaszd ki a programot a forgatható választógomb segítségével, majd nyomd be a start gombot. Az érintőképernyőn további funkciókat állíthatsz be.

EcoEye

EcoEye

Az EcoEye mutató folyamatosan tájékoztat a kiválasztott mosási program hatékonyságáról. Segít, hogy vizet és elektromos áramot takaríthass meg.

AllergyCare

AllergyCare

Az antiallergén mosási program magasabb hőmérsékleten mos, és többször öblít, így hatékonyan távolítja el a mosószer maradványait a ruhából. Minden allergén hatékonyan megsemmisül, és az érzékeny bőr jóval védettebb.

StableTech

StableTech

Az alsó és oldalsó StableTech panelek tökéletes stabilitást biztosítanak és csökkentik a mosógép dobjának rázkódását. A zajszint ennek köszönhetően a legnagyobb sebesség mellett is alacsony.

SterilTub

SterilTub

Az öntisztító SterilTub program hatékonyan eltávolítja a mosógép belsejéből az összes baktériumot, és gondoskodik arról, hogy a mosott ruha mindig kellemes és friss illatú legyen.

supersilent

Supersilent

A különleges zajszigetelésnek, a hatékony motornak és kiváló minőségű anyagainak köszönhetően a mosógép garantáltan csendesen üzemel, mintha suttogna.

Speciális ajtó

Speciális ajtó

A mosógép méretes ajtóval ellátott, amely egy darab műanyagból készül. Az ajtó 180 ° -os szögben nyitható, a dobot így könnyen fel tudod tölteni. 

Gyerekzár

Gyerekzár

A mosási folyamat során a mosógép ajtaja zárva marad, hogy megakadályozza a nem tervezett nyitást. A kezelőpanel a billentyűkombináció megnyomásával is zárható.

Gyors 20 '

Gyors 20 '

Ha minél gyorsabban szeretnél kimosni egy új pólót, vagy egy kevésbé piszkos ruhát, az intelligens Gorenje mosógéppel ezt mindössze 20 perc alatt megteheted.

toll ruha

Tollal bélelt ruhanemű

Ez a speciális mosóprogram lehetővé teszi, hogy otthonod kényelmében, gyengéden mosd ki az érzékeny kabátot, takarót vagy párnát.

Energiahatékonyság A +++

Energiahatékonyság A +++

A takarékos motor, az intelligens funkciók és az optimális mosóprogramok tökéletes eredményt nyújtanak a rendkívüli energiatakarékosság érdekében.

JoggerDial

JoggerDial

A JoggerDial forgó választókapcsolóval gyorsan kiválaszthatod a megfelelő programot. Az egyszerűen áttekinthető LED kijelzőn mindent láthatsz a mosóciklusról, így mindig tökéletes áttekintésed lesz.


 

Paraméterek

Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
67,7 kg Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
B Kész!
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!

Tömeg

Tömeg
67,7 kg Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Centrifuga hatékonysági osztály
B Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
14 Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Keskeny (max. 50 cm) Kész!
Mélység
46,5 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Funkciók

Mosógép funkciói
Inverter motor, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, Ruhadarab hozzáadása, Gyerekzár Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE WS74S4N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WS74S4N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE WS74S4N.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ