A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

GP alkáli elem GP Extra AAA (LR03), 40 db

Termékkatalógus
GP alkáli elem GP Extra AAA (LR03), 40 db
4,8 15 értékelés
Eldobható elem AAA, alkáli elem, 1,5 V feszültség, 40 db-os csomag
Kedvezmény
Ha ennyit vásárolsz: 1 db
8 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db
7 940 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db
7 700 Ft/db
Megtakarítás: 0 Ft
8 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HM025a12 Termékszám:  1013100401 Gyártó honlapja:
GP alkáli elem GP Extra AAA (LR03), 40 db 8 190 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

GP alkáli elem GP Extra AAA (LR03), 40 db

Használd a bizonyított és kiváló minőségű elemeket az elektromos készülékeidhez, amelyek hosszú időre elegendő energiát biztosítanak. A 40 darabos eldobható GP EXTRA márkájú AAA ceruzaelemekkel jó ideig nem szükséges az új elemek vásárlása miatt aggódnod. Ezek az elemek alkalmasak a mindennapos felhasználásra például a vezeték nélküli egérbe, távirányítóba, játékokba vagy ébresztőórákba, és amellett, hogy hosszú évekre elegendő energiával látják el az eszközöket, védelmet is nyújtanak azoknak az átlag feletti szivárgásvédelemmel. A GP EXTRA AAA alkáli elemeket úgy tervezték, hogy tárolás esetén akár 10 évig is kitartsanak a hatékonyságuk csökkenése nélkül a hagyományos elemekhez viszonyítva.

A GP EXTRA AAA 40 db alkáli ceruzaelem legfőbb jellemzői

  • Kiváló minőségű eldobható alkáli elemek 40 darabos, gazdaságos csomagolásban
  • A GP EXTRA márkájú AAA ceruzaelem energiát nyújt az alacsony vagy közepes fogyasztású készülékeknek
  • Alkalmas mindennapos használatra távirányítókba, órákba, vezeték nélküli eszközökbe, elemlámpákba, játékokba és más eszközökbe
  • 5 évvel hosszabb tárolási idő az átlagos eldobható elemekhez képest
  • GP EXTRA AAA elemek prémium védelemmel a szivárgás ellen - ezáltal védi a készülékeket

GP EXTRA AAA alkáli elem széleskörű felhasználási lehetőséggel

A GP EXTRA márkájú AAA ceruzaelemek ideálisak az alacsony vagy közepes energiafelhasználású eszközök számára. Remek választás például a vezeték nélküli egérhez vagy billentyűzethez, azonban megállja a helyét az ébresztőórában, távirányítóban, elemlámpában, sőt még a játékokban is. A 40 darabos GP EXTRA AAA elem csomaggal többé már nem fordulhat elő veled, hogy a készülékeid lemerülnek.

Hosszú üzemidő még évekig tartó tárolás után is

A hagyományos eldobható elemekkel ellentétben a GP EXTRA elemek hatékonysága egyáltalán nem csökken az évek előrehaladtával. Ez azt jelenti, hogy amíg a hagyományos elemek maximális tárolási ideje 5 év, addig a GP EXTRA AAA elem további 5 évig megőrzi a teljes töltöttségét. Pontosan emiatt nem szükséges aggódnod a 40 darabos, előnyös kiszerelés tárolása miatt 10 éven keresztül, hiszen az elemek hatékonysága és felhasználási ideje olyan lesz, mintha most vásároltad volna azokat.

Csomagold ki a GP EXTRA AAA elemeket, azonnal készen áll a használatra

A GP EXTRA AAA eldobható alkáli elemek 40 darabos készletével nem szükséges egyhamar az elemek cseréjén gondolkodnod a készülékekben. Az elemek képesek egy hagyományos távirányító energiaellátására akár 650 napig, a folyamatosan felkapcsolt lámpában pedig megbízhatóan teljesít maximum 4 óra hosszán át. Egyszerűen csomagold ki a GP EXTRA AAA elemeket és azok máris készen állnak a használatra.

Szabvány feletti szivárgásvédelem

Az átlagos eldobható elemek idővel szivároghatnak a készülékben, így okozhatnak károsodást. A GP EXTRA AAA elemek esetében azonban nem kell aggódnod - az átlag feletti szivárgásvédelemmel ezek az elemek még sokéves használat vagy tárolás után sem szivárognak. A GP EXTRA AAA 40 darabos elem készletével minden készüléked teljesen biztonságban lesz.


Paraméterek

Akkumulátor feszültség
1,5 V Kész!
Elem típusa
Alkáli Kész!
Elem típusa
Egyszer használatos Kész!
Akku mérete
AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03) Kész!
Kiszerelés
40 db Kész!

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség
1,5 V Kész!
Elem típusa
Alkáli Kész!

Típus

Elem típusa
Egyszer használatos Kész!
Akku mérete
AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
40 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP alkáli elem GP Extra AAA (LR03), 40 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Alkalická baterie GP Extra AAA (LR03), 40 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP Alkalická batéria GP Extra AAA (LR03), 40 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP Alkaline Batterie GP Extra AAA (LR03), 40 St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP Alkaline Batterie GP Extra AAA (LR03), 40 St.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ