Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GP elem töltő GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK

Termékkatalógus
GP elem töltő GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK
4,8 12 értékelés
Elem töltő - NiMH típusú, AA ceruza elem és AAA ceruza elem töltésére alkalmas, lcd kijelző, elemteszter, feltöltésjelző, gyorstöltés, okos töltés, időzítő a töltés leállításához, karbantartó-töltés és regeneráló, 4 db (2700 mAh) elem a csomagban
Kód:  HM011r15 Termékszám:  1604846110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP elem töltő GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK

GP Pro P461 elemtöltő

Minden háztartásban számtalan elemmel működő tárgy található. Időnként új elemeket vásárolsz és a régieket kidobod? Kíméld a pénztárcádat és a természetet, azzal hogy újratölthető elemeket vásárolsz. A GP Pro P461 elem töltő gyorsan és egyszerűen feltölti az elemeket, így újra és újra használhatod őket. A GP Pro P461 töltő nagy előnye, hogy USB-portról működik, így bárhol és bármikor könnyedén csatlakoztathatod és atöltőhordozása a kompakt méretének köszönhetően teljesen problémamentes. A GP Pro P461 töltőállomás minden egyes akkumulátort külön-külön tölt és az aktuális állapotuk a LED-kijelzőn megjelenik. A sérült vagy nem töltődő elemeket a töltő diagnosztizálja. Élvezd a biztonságos és környezetbarát töltést. A ReCyko GP elemek gyártásához már újrahasznosított anyagokat használtak fel, és környezetbarát papírcsomagolásban kerülnek forgalomba.

A GP Pro P461 elemtöltő fő jellemzői

  • A GP elemek biztonságos és környezetbarát töltése
  • Az újratölthető elemek egyszerű és rendkívül gyors töltése
  • Tápellátás USB porton keresztül
  • A GP Pro P461 töltő kompakt méretű
  • A GP Pro P461 töltőállomás minden elemet külön-külön tölt fel
  • LED kijelző a feltöltött elemek állapotának ellenőrzéséhez
  • Gyógyítókúra öregebb elemeknek
  • GP Pro P461 töltő diagnosztizálja a sérült elemeket
GP Pro P461 elem töltő

GP Pro P461 ultra gyors töltő

Töltsd fel az akkumulátorokat a maximumra kevesebb mint 2,5 óra alatt. Mindig kéznél lesznek - azonnal használatra készen.

GP Pro P461 elem töltő

A GP Pro P461 minden akkumulátort külön-külön tölt

Nem számít, hogy csak egy vagy négy akkumulátort kell töltened. A dokkolóállomás minden akkumulátort külön-külön tölt, így a kapacitások vagy méretek eltérőek is lehetnek.

GP Pro P461 elem töltő

A töltő az akkumulátor kapacitását is méri

A kapacitásmérési funkció sokszor jól fog jönni. Például, ha akkumulátoros készülékeket viszel magaddal a nyaralásra. Az akkumulátorokat a GP Pro P461 dokkolóállomásba kell behelyezni, majd a kijelzőn láthatod, hogyan teljesítenek. Lehet, hogy ez egy hosszabb folyamat, de garantáltan megéri.

GP Pro P461 elem töltő

Adj gyógykúrát az öreg elemeknek

Háztartásunk minden készülékére ráférne időről időre egy minőségi gyógykezelés. A GP Pro P461 dokkolóállomással a régebbi újratölthető elemeknek is adhatsz egy gyógykezelést, hogy azok hosszú ideig újra működjenek. Ha az elemeket ECO üzemmódban töltöd, akkor azokról kiválóan gondoskodsz.

GP Pro P461 elem töltő

Gondtalan töltés a GP Pro P461 készülékkel

A GP Pro P461 töltő teljesen automatizált elektronikája biztosítja az akkumulátor töltésének független vezérlését. Abban az esetben, ha az akkumulátor eléri a teljes kapacitást, a dokkolóállomás automatikusan átvált a karbantartási fázisra, így nem terhelődik feleslegesen az akkumulátor. A LED-es kijelzőknek köszönhetően mindig egy pillantással láthatod az akkumulátorok állapotát.

GP Pro P461 elem töltő

Intelligens elektronika

A GP Pro P461 töltő diagnosztizálja a sérült akkumulátorokat, amelyek már nem tölthetők. Felismeri a már részben feltöltött akkumulátorokat is, és meghatározza az akkumulátor feltöltésének legjobb módját és sebességét. Ha helytelenül helyezed be az akkumulátorokat a töltőbe, a töltés biztonsági okokból nem indul el. A GP Pro P461 hővédelemmel is fel van szerelve, amely leállítja az egész folyamatot, ha azakkumulátoroktúlmelegednek.

GP Pro P461 elem töltő

Töltés bármikor és bárhol

A kompakt méretének köszönhetően a GP Pro P461 elem töltőt bárhová magaddal viheted. Tedd kényelmesen a hátizsákodba és könnyű súlyának köszönhetően észre sem fogod venni, hogy veled utazik. Az USB-porton keresztül történő töltés leírhatatlan előny. A töltő csatlakoztatható autóadapterhez, laptophoz, power bankhoz vagy akár a hálózathoz is.

GP Pro P461 elem töltő

Eco-Friendly 

A ReCyko Pro töltő és akkumulátor a környezetbarátságra épül. Az akkumulátorok gyártása során több mint 10%-ban újrahasznosított anyagot használnak fel, ami jelenleg a legmagasabb arány a világon. Ezenkívül a felhasznált anyagok több mint 94%-a újrahasznosítható. Még a csomagolás is teljes egészében papírból készült - tehát teljesen újrahasznosítható.

Paraméterek

Szélesség
6,8 cm Kész!
Magasság
7,8 cm Kész!
Mélység
2,5 cm Kész!
Tömeg
40 g Kész!
Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,8 cm Kész!
Magasság
7,8 cm Kész!
Mélység
2,5 cm Kész!
Tömeg
40 g Kész!

Rendeltetés

Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!

Tulajdonságok

Töltőnyílások száma
4 Kész!
Vedelem
Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Túlterhelés elleni védelem, Rövidzárlat elleni védelem, Hibás elemek érzékelése, Polaritás érzékelés Kész!
Funkciók
LCD kijelző, Elemteszter, Feltöltésjelző, Gyorstöltés, Okos töltés, Időzítő a töltés leállításához, Karbantartó-töltés, Regeneráló Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Akkumulátorral Kész!
A hozzátartozó elemek kapacitása
2 700 mAh Kész!
A csomagban található akkumulátorok száma
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP elem töltő GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Nabíječka baterií GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP Nabíjačka batérií GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP Batterieladegerät GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP Batterieladegerät GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ