Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

GP elemtöltő GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA

Termékkatalógus
GP elemtöltő GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA
4,5 14 értékelés
Elem töltő - NiMH típusú AA ceruza elem és AAA ceruza elem töltésére alkalmas, 0,25 A töltőáram rekeszenként, feltöltésjelző, okos töltés, időzítő a töltés leállításához, karbantartó-töltés és egyes slotok ellenőrzése, 8 elem a csomagban, 8 töltőnyílás, töltési idő 8 óra, hibás elemek érzékelése - 3 447,50 Ft/db
13 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HM020e25 Termékszám:  1604881100 Gyártó honlapja:
GP elemtöltő GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA 13 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

GP elemtöltő GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA

GP Eco E811 elemtöltő

Minden háztartásban számtalan elemmel működő eszköz található. Időnként új elemeket vásárolsz, és a régieket kidobod? Kíméld a pénztárcádat és vele együtt a természetet is, és vásárolj újratölthető elemeket! A GP Eco E811 elemtöltő gyorsan és egyszerűen tölti fel az újratölthető elemeket, így újra és újra használhatod őket. A GP Eco E811 töltő nagy előnye, hogy USB portról működik, így bárhol és bármikor könnyedén csatlakoztathatod, és a töltő szállítása kompakt méretének köszönhetően teljesen problémamentes.A GP Eco E811 elemtöltő egyszerre 2, 4, 6 vagy 8 elemet tölt fel. A töltő diagnosztizálja a sérült vagy nem tölthető elemeket. Élvezd a biztonságos és környezetbarát töltés előnyeit. A ReCyko GP elemek már újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek, és környezetbarát papírcsomagolásban kerülnek forgalomba. 

A GP Eco E811 elemtöltő legfontosabb jellemzői

  • GP elemek biztonságos és környezetbarát töltése
  • Az újratölthető elemek egyszerű és rendkívül gyors feltöltése
  • Tápellátás USB porton keresztül
  • A GP Eco E811 töltő kompakt méretű
  • A GP Eco E811 töltőállomás 2, 4, 6 vagy 8 elemet tölt egyszerre
  • LED jelző a feltöltött elemek állapotának ellenőrzésére
  • A GP Eco E811 töltő diagnosztizálja a sérült elemeket
GP Eco E811 elemtöltő

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz! 


Gyors és biztonságos töltés a GP Eco E811 töltővel

Kevesebb mint 8 óra alatt maximálisan feltölti az akkumulátorokat. A GP Eco E811 töltőnek köszönhetően mindig a rendelkezésére állnak - azonnal használatra készek.

GP Eco E811 elemtöltő

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz! 


Gondtalan töltés a GP Eco E811 segítségével

A GP Eco E811 töltő teljesen automatizált elektronikája biztosítja az elem töltésének független vezérlését. Amikor az elem eléri a teljes kapacitást, a dokkoló állomás automatikusan karbantartási fázisba kapcsol, így nem terheli túl feleslegesen az elemet. A LED jelzőnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy az elemek állapota hogyan alakul. 

GP Eco E811 elemtöltő

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz! 


Intelligens elektronika

A GP Eco E811 töltő diagnosztizálja a sérült akkumulátorokat, amelyek már nem tölthetők. Felismeri a már részben feltöltött elemeket is, és meghatározza, hogyan és milyen sebességgel érdemes az elemet feltölteni. Ha rosszul helyezed be az elemeket, a töltés biztonsági okokból nem indul el. A GP Eco E811 hővédelemmel is fel van szerelve, amely leállítja az egész folyamatot, ha az elem túlmelegszik. 

GP Eco E811 elemtöltő

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz! 


Szükség szerint bármikor és bárhol tölthetsz elemet

Kompakt méretének köszönhetően a GP Eco E811 töltőt bárhová magaddal viheted. Kényelmesen elhelyezheted a hátizsákodban, és kis súlyának köszönhetően szinte észre sem veszed, hogy nálad van. Az USB-porton keresztül történő töltés egy igazán előnyös tulajdonság. A töltő csatlakoztatható autóadapterrel, notebookkal, powerbankkal vagy akár klasszikusan a hálózathoz is. 

GP Eco E811 elemtöltő

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz! 


Környezetbarát 

A ReCyko töltő és elem környezetbarát. Az elemek gyártásához felhasznált anyagok több mint 10%-át újrahasznosítják, amely jelenleg a legmagasabb arány a világon. Ezenkívül a felhasznált anyagok több mint 94%-a újrahasznosítható. Még a csomagolás is teljes egészében papírból készült - tehát teljesen újrahasznosítható. 

Kényelmes, gondtalan töltés a GP Eco E811 Smart USB töltővel

A GP Eco töltők és a GP ReCyko újratölthető elemek új, környezetbarát generációjának segítségével a piacon elérhető legfejlettebb gyártási technológiát használhatod a napi energiafogyasztásodhoz. A töltő kompakt mérete, az automatikus felismerő rendszernek köszönhető gondtalan töltés, illetve a mindenütt megtalálható és hozzáférhető USB-porton keresztül történő áramellátás a GP Eco E811 készüléket ideális háztartási felszereléseddé teszi a berendezéseidhez és eszközeidhez. A ReCyko elemek töltése a GP Eco töltővel bárhol és bármikor gyerekjáték.

A GP termékek minimális szénlábnyoma

Ha fontos számodra a környezetvédelem, de nem akarsz kompromisszumot kötni a minőség terén, akkor a GP Eco E811 töltő és a GP ReCyko elemek választásával jó döntést hozol. A töltő nem csak az elem élettartamát növeli meg, és ezáltal a környezetterhelés minimalizálását szolgálja, de a GP ReCyko újratölthető elemek is környezetbarát módon készülnek, mivel gyártásuk során már újrahasznosított anyagokat használnak. Ráadásul a GPReCyko 800 AAA legtöbb anyaga teljes mértékben újrahasznosítható. Ezeknek az újratölthető elemeknek és töltőknek a teljes csomagolása így teljes mértékbenújrahasznosítható, mivel a csomagolás csak és kizárólag papír. Ha szívügyed bolygónk jövője, és nem szeretnél felesleges hulladékot termelni, hanem inkább újrahasznosított és újrahasznosítható erőforrásokat használnál, akkor a GP Eco E811 töltőállomás és a 4× AA 2100 + 4× AAA tölthető elem ideális választás a számodra. 


Paraméterek

Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!
Töltőnyílások száma
8 Kész!
Maximális töltőáram
0,25 A Kész!
Töltési idő
8 óra Kész!

Rendeltetés

Tölthető elem típusa
AA ceruza elem, AAA ceruza elem Kész!
Elemcella típus
NiMH Kész!

Tulajdonságok

Töltőnyílások száma
8 Kész!
Maximális töltőáram
0,25 A Kész!
Töltési idő
8 óra Kész!
Vedelem
Feszültségcsökkenés elleni védelem, Túlterhelés elleni védelem, Rövidzárlat elleni védelem, Hibás elemek érzékelése, Polaritás érzékelés Kész!
Funkciók
Feltöltésjelző, Okos töltés, Időzítő a töltés leállításához, Karbantartó-töltés, Egyes slotok ellenőrzése Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Akkumulátorral Kész!
A csomagban található akkumulátorok száma
8 db Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,6 cm Kész!
Magasság
7,43 cm Kész!
Mélység
2,1 cm Kész!
Tömeg
241 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP elemtöltő GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Nabíječka baterií GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP Nabíjačka baterií GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP Batterieladegerät GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP Batterieladegerät GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ