30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 db

Termékkatalógus
GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 db
4,9 9 értékelés
Tölthető elem - aAA (mikroceruza), niMH (nikkel–fém-hidrid) egység, töltési ciklus: 1500, 1,2 V feszültség, 800 mAh, csomag tartalma: 4 db - 697,50 Ft/db
Kód:  HM020d7e8d Termékszám:  1033114063 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 db

Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég bemutatta az új generációs ReCyko + és ReCyko + Pro újratölthető akkumulátorait. Ezek az elemek a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, továbbá a sikeres és számos díjat elnyert újratölthető elemek korábbi termékvonalának koncepcióját viszik tovább. Elődeiknél sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide tartozik például az új EnergyLock technológia, amelynek köszönhetően alacsony önkisülési veszteséggel rendelkeznek, a hagyományos, nem tölthető elemekhez hasonlóan. Az elem több éves tárolás után is elegendő energiát tart meg az azonnali használathoz.

A fejlesztéseknek köszönhetően az elemek akár 1500 töltési ciklust is kibírnak. Ezek az elemek képesek professzionális felhasználás mellett, szünet nélkül akár több éven keresztül is megfelelően működni. 

ReCyko+ Pro Professional tölthető elemek

A GP ReCyko+ Professional elemek a népszerű GP ReCyko+ tölthető elemek második generációját képviselik, s egyben e remek eszközök utódai is. A ReCyko+ Pro Professional elemek a dTest magazin tölthető elemeket vizsgáló fogyasztói tesztjének győzteseként kerültek ki, s ezen kívül számos egyéb technikai díjat nyertek el.

Az előző generációhoz hasonlóan a fejlesztéskor nagy hangsúlyt fektettek a töltési ciklusok számának növelésére, és a minimális önkisülési veszteség elérésére.

A GP ReCyko+ Pro Professional elemek több mint 1500 × feltölthetők. Ha nincsenek használatban, akkor is hosszú ideig megőrzik töltöttségi szintjüket.

Ezek az elemek gyárilag előre feltöltöttek, és vásárlás után azonnal használatra készek - nem kell újra feltölteni őket az első használat előtt. Csak vegye ki az elemet a csomagolásból, és helyezze be készülékébe!

Ezek a tölthető GP NiMH elemek azonnal használatra készek. Ez köszönhető egyrészt annak, hogy gyárilag előre feltöltöttek, másrészt a megnövekedett energiamegtartási képességüknek is a boltban való tárolás során.

Az új EnergyLock technológia biztosítja az elemek minimális önkisülését, ami elsősorban a nem tölthető, hagyományos elemekre jellemző. Így a töltés után elemei hosszú éveken át megtartják töltöttségi szintjüket, még akkor is, ha éppen nem használja őket.

Az LSD-ként jelölt (Low-Self-Discharge) minimális önkisülési effektusnak köszönhetően az akkumulátorok szobahőmérsékleten akár 5 éven át képesek megtartani energiaszintjük 70%-át. Ismételt töltés esetén az akkumulátor visszanyeri teljes kapacitását.

Minden elem gyárilag korlátozott töltési ciklussal rendelkezik. A kritikus ciklusszám elérése után jelentős mértékben csökken az akkumulátorok kapacitása, vagyis az a képességük, hogy a lehető legtöbb energiát képesek legyenek megtartani.

Az újratölthető elemek használata, és a velük való megfelelő bánásmód jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Az elemek megvásárlásával átlagos használat mellett akár 24 000 forintot is megtakaríthat a megegyező élettartamú, nem tölthető elemek megvásárlásával szemben.

A termék műszaki adatai

  • Típus megnevezése: HR6 (mikroceruza, AAA)
  • Kémiai összetétel: NiMH
  • Kategóriája / sorozat: ReCyko+ Pro
  • Feszültség: 1,2 V
  • Tölthető: igen
  • Minimális kapacitás: 800mAh
  • Töltési ciklusok száma: több, mint 1500
  • Értékesítési csomag: 4 db
  • Műanyag doboz

.

Paraméterek

Kapacitás
0,8 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 500 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
0,8 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 500 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 Stück.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ