Akvizice ApF HU Shop roku

GPS navigációk magyar menüvel

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Rendeltetés
Autó
(13)
Teherautó
(11)
Motorkerékpár
(1)
Autóbusz
(5)
Kijelző mérete
4,3 "
7 "
- 10,92 cm 17,78 cm
Memóriakártya típusa
Micro SD
(4)
Micro SDHC
(6)
Nem támogatja
(9)
Tulajdonságok
Vízálló
(1)
Műszerfalra szerelhető
(2)
Térképek
Albánia
(18)
Andora
(18)
Belgium
(18)
Montenegró
(18)
Csehország
(18)
Jelentési nyelv
Angol
(19)
Cseh
(19)
Francia
(19)
Magyar
(19)
Német
(19)
Felület nyelve
Cseh
(19)
Angol
(19)
Német
(19)
Szlovák
(19)
Magyar
(19)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(13)
IOS
(13)
Szűrés

Az új GPS navigáció magyar menüvel mostantól könnyebbé és zökkenőmentesebbé teszi számodra az utazást. Ne tévedj el többé és élvezd a pontos és megbízható útvonalakat, miközben minden funkciót magyarul használhatsz. Válaszd a kényelmes és intuitív megoldást az utazásban – a GPS navigáció magyar menüvel megvásárlásával megtapasztalhatod az utazás igazi élményét. Olvass tovább.

Tovább

A GPS navigáció magyar menüvel előnyei és hátrányai

A hagyományos papír térképhez képest a GPS navigáció magyar menüvel számos előnnyel, ám hátránnyal is rendelkezik.

  • Könnyű használat magyar menüvel.
  • Magyar nyelvű, érthető utasítások.
  • Intuitív felület, gyorsabb navigáció.
  • Pontosabb útvonalak, magyar térképek.
  • Korlátozott választék.
  • Frissítések késése.
  • Hiányzó vagy korlátozott funkciók.

Természetjárás közben előfordulhat, hogy nincsenek elég útjelzők vagy a navigációs eszközünknek nem áll rendelkezésre elegendő akkumulátor-kapacitás az egész út bejárásához. Ilyen helyzetekben a hagyományos térképek nyújthatnak nagy segítséget és biztonságot számodra.

A GPS navigáció magyar menüvel az okostelefonok korában miért népszerű?

A GPS navigáció magyar menüvel még mindig rendkívül népszerű az okostelefonok korában is. A magyar nyelvű felület kényelmet és könnyebb használatot biztosít, míg a speciális funkciók, hosszabb akkumulátor-élettartam és jobb teljesítmény miatt továbbra is vonzóak. Emellett az offline térképek lehetősége függetlenséget nyújt az internetkapcsolattól, ami különösen hasznos lehet a távoli területeken. Ezek az előnyök magyarázzák, miért választják sokan a GPS navigációkat az okostelefonok helyett az utazás során.

i

A telefonos navigáció is alkalmas útvonaltervezésre, de az internetkapcsolat folyamatos fenntartása miatt gyorsan lemeríti az akkumulátort. Ez fontos szempont lehet hosszabb utazások esetén vagy területeken, ahol a mobilinternet jelgyenge. Így a GPS navigáció magyar menüvel hatékonyabb választás lehet az akkumulátor-élettartam szempontjából.

Hogyan osztható fel a GPS navigáció magyar menüvel a járművek alapján?

A GPS navigáció magyar menüvel különböző járműtípusokhoz kínál megoldást. Az autós, motoros, teherautó és terepjáró navigációk mindegyike ideális választás a specifikus utazási igényekhez. Minden típusnak megvan a maga előnye, így mindenki könnyen és hatékonyan navigálhat a magyar nyelvű felület segítségével.

Autós GPS navigáció magyar menüvel

Az autós GPS navigáció magyar menüvel ideális választás az autós számára, aki könnyen és pontosan szeretne navigálni a közúti utazások során. A magyar nyelvű felület kényelmet és könnyebb használatot biztosít, így az úticél gyorsan és egyszerűen elérhetővé válik minden magyarul beszélő ember számára. Legyen szó hosszabb utazásról vagy városi közlekedésről, az autós GPS navigáció magyar menüvel biztosítja az optimális iránymutatást és segítséget az útkeresés során.

Teherautós GPS navigáció magyar menüvel

A teherautós GPS navigáció magyar menüvel kiváló választás a teherautósofőrök számára, akiknek speciális navigációs igényei vannak. A magyar nyelvű felület könnyebbé teszi az eszköz használatát, míg a speciális funkciók, mint például a teherautóhoz igazított útvonaltervezés, segítenek elkerülni a nehézségeket és optimalizálni az útvonalat. Legyen szó városi vagy hosszabb távú vezetésről, a teherautós GPS navigáció magyar menüvel biztosítja a hatékony és pontos navigációt, és segíti a teherautósofőröket az úti céluk elérésében.

A kiegészítők kínálatában tokokat és tartókat is találhatsz a GPS navigáció magyar menüvel használatához.

Motoros GPS navigáció magyar menüvel

A motoros GPS navigáció magyar menüvel a szabadtéri körülményekhez van igazítva, és gyors adatleolvasást garantál a kijelzőről. Ezért védelmet élvez az esővel szemben, egyes modellek pedig napellenzővel is el vannak látva. A prémium motoros GPS navigáció magyar menüvel Bluetooth-on keresztül közvetlenül a sisakba is továbbíthatja a hangokat.

Autóbusz GPS navigáció magyar menüvel

Az autóbusz GPS navigáció magyar menüvel kiváló választás az autóbuszok számára, amelyeknek könnyű és pontos navigációra van szükségük. A magyar nyelvű felület kényelmet biztosít mind a vezetők, mind az utasok számára, lehetővé téve az egyszerű útvonaltervezést és az úti célok könnyű megtalálását. Legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb távú utazásokról, az autóbusz GPS navigáció magyar menüvel segít a zavartalan és hatékony utazásban az autóbuszok számára.

Autós GPS navigáció magyar menüvel
Autós GPS navigáció

Teherautós GPS navigáció magyar menüvel
Teherautós GPS navigáció

Motoros GPS navigáció magyar menüvel
Motoros GPS navigáció

Autóbusz GPS navigáció magyar menüvel
Autóbusz GPS navigáció

GPS navigáció magyar menüvel és kiegészítő funkciókkal

A GPS navigáció magyar menüvel és kiegészítő funkciókkal is rendelkezhet, ami még kényelmesebbé és sokoldalúbbá teheti az utazást. Ezek a kiegészítő funkciók különböző lehetőségeket kínálnak számodra, hogy az útkeresés és az utazás még könnyedebb és élvezetesebb legyen.

  • Bluetooth kapcsolat: Sok GPS navigáció Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást más eszközökhöz, például okostelefonhoz vagy Bluetooth-sztereóhoz. Ez lehetővé teszi például a kéz nélküli telefonhívások fogadását, a zenék vezeték nélküli lejátszását vagy akár a hangutasítások fogadását is.
  • Rádió funkciók: Lehetőséget kínál a rádióállomások hallgatására közvetlenül az eszközön keresztül. Ez különösen hasznos lehet olyan területeken, ahol erős rádióadások vannak, vagy ahol az internetkapcsolat gyenge vagy nem elérhető.
  • Hátsó kamera: Segít a parkolás és a manőverezés során. Ez a funkció nagyban megkönnyíti a hátrafelé történő parkolást, és hozzájárul a biztonságosabb vezetéshez.
  • Érintőképernyő: Ez a funkció lehetővé teszi az egyszerű és intuitív navigációt, mivel a könnyen választhatsz útvonalakat és beállításokat az érintőképernyő segítségével.
  • Térképfrissítés és forgalmi információk: Néhány GPS navigáció rendelkezik automatikus térképfrissítési funkcióval és valós idejű forgalmi információkkal, amelyek segítenek a legfrissebb útvonalak megtalálásában és az út során felmerülő forgalmi akadályok elkerülésében.

Milyen térképeket tartalmaz a GPS navigáció magyar menüvel?

A GPS navigáció magyar menüvel általában tartalmazza Magyarország részletes térképét, ami a településeket, utakat és egyéb fontos helyszíneket mutatja. Ezen kívül a legtöbb esetben a közép-európai régiót is lefedi, ami lehetővé teszi az utazást a határainkon túlra is, és segít a közeli országokban való tájékozódásban. Egyes modellek további térképeket is tartalmazhatnak, mint például Európát vagy a világ más részeit, attól függően, hogy a készülék milyen területeken használható.

GPS navigáció magyar menüvel frissítés ingyen? Lehetséges – néhány gyártó élettartam frissítéssel kínálja a GPS navigációk térképeit.

GPS navigáció magyar menüvel – mire figyelj a választáskor?

A GPS navigáció magyar menüvel választásakor az alábbi jellemzőkre érdemes odafigyelned.

Mennyi ideig bírja a GPS navigáció magyar menüvel egy töltéssel?

A GPS navigációk üzemideje eltérő lehet attól függően, hogy milyen típusú készülékről van szó, és milyen funkciókat használsz rajta. Általánosságban elmondható, hogy egy átlagos GPS navigáció magyar menüvel több órán keresztül képes működni egyetlen töltéssel.

A GPS navigáció magyar menüvel kijelzőjének mérete

A GPS navigáció magyar menüvel kijelzője általában 3,5 hüvelykes vagy ennél kisebb képátlóval rendelkezik. Az optimális felhasználói élmény érdekében érdemes olyan navigációs eszközt választanod, amelynek kijelzője 4-5 hüvelyk körüli átlóval rendelkezik. Ennek ellenére, ha az autód műszerfala nagy, akkor akár 9 hüvelykes kijelzőt is választhatsz, feltéve, hogy ez nem akadályozza a kilátást.

i

Egy bizonyos márkát kedvelsz? A TomTom és a Navitel navigációk népszerűek.

Hány térképet bír el egy GPS navigáció magyar menüvel?

A belső tárhely jellemzője megmutatja, hogy hány térképet és érdekes helyszínt képes a GPS navigáció magyar menüvel tárolni. A modelltől függően akár 16 GB adatról is lehet szó, de több térkép vagy akár zene tárolása érdekében a tárhely SD kártya használatával tovább bővíthető. Ezért azt ajánljuk, hogy a GPS navigációt a térképeid és a szükséges fájljaid mennyisége alapján válaszd meg. A GPS navigáció magyar menüvel kiváló választást jelent a magyar nyelvű felület iránt érdeklődők számára, és a kibővíthető tárhely lehetőséget biztosít a személyre szabott tárolási igények kielégítésére.

Az Internet-kapcsolat kiszélesíti a GPS navigáció magyar menüvel használatának lehetőségeit

Az Internet-kapcsolattal rendelkező GPS navigáció magyar menüvel nagyban megkönnyíti az utadat. Ennek a funkciónak köszönhetően mindig aktuális információkkal fogsz rendelkezni a forgalommal kapcsolatban. A Wi-Fi hálózathoz történő csatlakozás lehetővé teszi a térképet számítógép nélküli frissítését, vagy akár az okostelefonon megtervezett útvonal továbbítását a GPS navigációba.

A GPS navigáció magyar menüvel hasznos tulajdonságai és funkciói

Egy GPS navigáció magyar menüvel számos funkcióval és jellemzővel rendelkezhet, amely még élvezetesebbé teszi az utazást.

  • A parkolási asszisztens segít parkolóhelyet találni a rendeltetési helyen.
  • A multimédiás böngésző lehetővé teszi fényképek megtekintését és a zenelejátszást.
  • A Live szolgáltatások az RDS-TMC vevőn keresztül ingyenesen továbbítják a legfrissebb forgalmi információkat.
  • A sávtartó asszisztens segít időben besorolni a megfelelő sávba.
  • Az érdekes helyszínek támogatása megmutatja a közelben található benzinkutakat, parkolókat, érdekes helyeket stb.
  • A tükröződésmentes kijelző megakadályozza a kellemetlen vakítást és kiváló láthatóságot biztosít.
  • A kereszteződések fotorealisztikus előnézete megkönnyíti a tájékozódást a kereszteződés grafikus ábrázolásának köszönhetően.
  • Az Eko útvonal funkció az üzemanyag-megtakarítás és a környezetre gyakorolt negatív hatások csökkentése alapján tervezi meg az útvonalat.
  • Az autós navigáció kijelzőjén a sebességkorlátozás jelzés a szakasz maximális sebességkorlátját mutatja. Ha túlléped, hangjelzéssel figyelmeztet.

i

Kedvezményes GPS navigáció magyar menüvel

Nem szeretnél szükségtelenül sokat költeni egy olyan alapfelszereltségre, mint a GPS navigáció magyar menüvel? Az olcsó GPS navigáció magyar menüvel oldalon kedvezményes áron találhatsz modelleket garanciával.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TomTom GO CLASSIC 6“ Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32768 MB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és WiFi kompatibilis, mérete 104,8 × 162,5 × 23,8 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 201 g
59 290 Ft

2.
TomTom GO Expert Plus PP Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, műszerfalra szerelhető, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel, tartó, kettős autós töltő és tok a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
173 490 Ft

3.
NAVITEL E505 Lifetime Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 5"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, 3D-s épületek és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó, videólejátszó és érintőképernyő, 8 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 89 × 132 × 14,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 177 g
32 990 Ft

19 termék
4,5 17×
TomTom GO CLASSIC 6“
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32768 MB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és WiFi kompatibilis, mérete 104,8 × 162,5 × 23,8 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 201 g
59 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u40
5,0
TomTom GO Expert Plus PP
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, műszerfalra szerelhető, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel, tartó, kettős autós töltő és tok a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
173 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u48
4,9 19×
TomTom GO CLASSIC 5“
GPS navigáció - autós, 5"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32768 MB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és WiFi kompatibilis, mérete 104,8 × 162,5 × 23,8 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 201 g
56 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u39
3,2 38×
NAVITEL E700 Lifetime
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 7"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó és érintőképernyő, frissítés számítógépen keresztül, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 110 × 175 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
38 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP700b
3,5
NAVITEL E505 Lifetime
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 5"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, 3D-s épületek és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó, videólejátszó és érintőképernyő, 8 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 89 × 132 × 14,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 177 g
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP710b1
3,5 15×
NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime
GPS navigáció - motorkerékpárhoz, autós, 4,3"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó és érintőképernyő, vízálló, frissítés számítógépen keresztül, 8 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, Bluetooth kompatibilis, mérete 87 × 127 × 18 mm (Ma×Sz×Mé)
50 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP7110c
3,0
TomTom GO Navigator 6"
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, koordináták, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 16000 MB belső memória, memóriakártya kapacitása 32000 MB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 163 × 106 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
97 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u45
3,0
TomTom GO Expert Plus 7"
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
206 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u47
2,2
NAVITEL E707 Magnetic
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 7"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, 8 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 89 × 132 × 17,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 248 g
46 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP7110d
TomTom GO Superior 6
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 164 × 100 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u49
5,0
TomTom GO Expert Plus PP
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, műszerfalra szerelhető, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel, tartó, kettős autós töltő és tok a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
147 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP585u48
3,5
TomTom GO EXPERT 7"
GPS navigáció - 7" kijelző, 1280 × 800 px felbontás, érintőképernyő, akkumulátor üzemideje 2 óra, 32 GB belső memória, hangvezérlés, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar, angol
148 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: PP585u43
5,0
TomTom GO Superior 7
GPS navigáció - autós, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 187 × 122 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
131 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PP585u50
3,2 38×
NAVITEL E700 Lifetime
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 7"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó és érintőképernyő, frissítés számítógépen keresztül, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 110 × 175 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
32 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP700b
3,0
TomTom GO Expert Plus 7"
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
175 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP585u47
2,2
NAVITEL E707 Magnetic
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 7"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, 8 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 89 × 132 × 17,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 248 g
44 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PP7110d
TomTom GO Superior 6
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 164 × 100 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
109 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PP585u49
4,0
TomTom GO Expert Plus 6"
GPS navigáció - teherautóhoz, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 100 × 164 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
146 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PP585u46
5,0
TomTom GO Superior 7
GPS navigáció - autós, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 187 × 122 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
138 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PP585u50

GPS navigációk magyar menüvel

A GPS navigációk magyar menüvel kategóriában összesen 19 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

GPS navigációk magyar menüvel – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó GPS navigációk magyar menüvel A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb GPS navigációk magyar menüvel A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: GPS navigációk magyar menüvel vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ