AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Granit 288LN GBBN

Termékkatalógus
Granit 288LN GBBN
Sütőedény - univerzális, indukciós, méretek: 28x28x8cm, magasság: 8 cm, öntött alumínium test, nem tapadó gránit felület
Kód:  GRANAD15 Termékszám:  iTA288

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Granit 288LN GBBN

Élvezze a jó minőségű ételeket, a cseh gyártótól! Ebben a kis lábasban egy teljes étkezés biztosított 2-4 fő részére, és alkalmas mindenféle tűzhelyre, az indukcióssal együtt. A felület tapadásmentes, amely lehetővé teszi a teljesen zsiradék nélküli főzést, így jelentősen egészségesebb. Ezen túl a lábas összehasonlítva más típusú konyhai eszközökkel sokkal gyorsabban melegszik fel, így felesleges energiaköltségeket takaríthat meg.

Legfontosabb jellemzői

  • minőségi kidolgozás
  • tapadásmentes felület
  • gyors felmelegedés, egyenletes hőelosztással
  • teljesen a Cseh Köztársaságban készült

Cseh termék

A Granit edény teljes egészében a Cseh Köztársaságban készült, az alumínium alkatrészek kézi öntésétől a tapadásmentes felület végső összerakásáig. A cseh eredetű áruk garantáltan biztosítják a jobb minőséget, és azáltal, hogy helyi árut vásárol, csökkenti az ökológiai lábnyomot és támogatja a fenntartható fejlődést bolygónkon.

Paraméterek

Tepsi anyaga
Alumínium Kész!
Tulajdonságok
Fedő Kész!

Anyag

Tepsi anyaga
Alumínium Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok
Fedő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Granit 288LN GBBN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Granit 288LN GBBN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Granit 288LN GBBN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Granit 288LN GBBN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Granit 288LN GBBN.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ