A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

GUNNAR Cypher Onyx

Termékkatalógus
GUNNAR Cypher Onyx
Szemüveg - LCD monitorokhoz, csökkenti a szem fáradtságát, fokozza a kontrasztot; élességet; részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencse technológia
Kód:  JD611t1 Termékszám:  CYP-00101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Cypher Onyx

A szem fáradtsága, a bőrpír és a folyamatos fejfájás egy olyan dolog, amit sokan tapasztalnak a huzamosabb ideig tartó számítógépen való dolgozást követően. A huzamosabb ideig tartó számítógépes munka csökkenti a hatákonyságot és a teljesítményt, a GUNNAR éppen ezért fejlesztette ki a speciális szemüvegeit, pl. a Cypher Onyx-t, ezek a szemüvegek megelőzik a számítógépes munkával járó szem fáradtságot, és az azzal járó kellemetlenségeket. Legyen szó játékosokról, vagy számítógépen dolgozó emberekről, a GUNNAR szemüvegei enyhítik a szem fáradtságát, amelynek köszönhetően hatákonyabb teljesítmény érhető el a munka, vagy játék során.

Legfontosabb jellemzők

  • Szemüveg, azok számára akiknek számítógépen kell dolgozniuk
  • az i-AMP lencse technológia csökkenti a szem fáradtságát
  • A kerekített lencse biztosítja a szemek körüli szabad légmozgást
  • A DIAMIX anyagnak köszönhetően a lencse tiszta képet ad
  • A Borostyán szín növeli a kontrasztot, kiemeli a részleteket, és világosabbá teszi a színeket
  • A szemüveg úgy lett tervezve, hogy mindenkire tökéletesen illeszkedjen
  • A keret végei enyhén kerekítettek, így alkalmazkodik a fej alakjához és nem esik le
  • A keret tartós, de könnyű

Csökkenti a szem fáradtságát, növeli a teljesítményt

A szemüveg titka a borostyán színű lencsében rejlik, a lencse fokozza a kontrasztot, kiemeli a részleteket, ill. világosabbá teszi a színeket, mindeközben csökkenti a képernyő tükröződését is. A lencse speciális DIAMIX anyagból készült, amely tiszta, éles képet biztosít. Azonban mindez nem elegendő a szem fáradtságának csökkentésére, éppen ezért a gyártó az i-AMP technológiát alkalmazza. A gyártási technika egy része a lencsék lekerekítése, amelynek köszönhetően a szem körül garantált a szabad légmozgás, így az nem szárad ki. A szem fáradtság csökkenése együtt jár a teljesítmény és hatékonyság megnövekedésével is, így a szemüveg elengedhetetlen azok számára, akik játékosok, vagy számítógépen dolgoznak.

Mindenki számára tökéletesen illeszkedik

A kézzel készített acetát keret tovább szépíti az elegáns Cypher Onyx szemüvegeket. A design miatt szinte mindenki számára tökéletes illeszkedést biztosít. Emellett az orr rész szilikonból készült, a keret végei enyhén kerekítettek, így a legtöbb fej formára tökéletesen illeszkedik, és alkalmazkodik is, és ami a legfontosabb - nem esik le. A szemüveg kerete vékony, így a fülhallgató kábeleivel sem lesz gond, a lencsék ellenállóak, de mindeközben könnyűek és kiegyensúlyozottak, így egy idő után észre sem veszed hogy rajtad van.

Paraméterek

Használat
Irodai Kész!
Stílus
Klasszikus Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Irodai Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Klasszikus Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Cypher Onyx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Cypher Onyx . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Cypher Onyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Cypher Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Cypher Onyx.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ