A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury

Termékkatalógus
GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury
3,8 5 értékelés
Szemüveg - LCD monitoron történő munkához, csökkenti a szemfáradást, növeli a kontrasztot, élességet, részletességet, csökkenti a csillogást, i-AMP üveg technológia
Kód:  JD610x Termékszám:  G0005-C011Z

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury

A GUNNAR Sheadog szemüveg stílusos vékony kerettel és ergonomikus design-nal rendelkezik, ami sokféle felhasználó számára megfelelő viseletet biztosít. Az alacsony profilnak köszönhetően headset használatát sem akadályozza. A szemüveg fejlett technológia használatával készült, a legjobb vizuális élmény elérése érdekében. A borostyán színű lencse nagyon jól megnöveli a kontrasztot és segíti a látást azok számára, akik számítógéppel dolgoznak. Ezzel egyidőben a monitor csillogását is csökkenti és tompítja a szín spektrum erőteljes részeit. Mindezen tulajdonságoknak hála csökkenti a szem- és általános fáradtságot LCD monitor használata közben. Továbbá csökkenti a reakcióidőt, amit nem csak a lelkes számítógépes játékosok fognak értékelni.

A GUNMAR szemüvegek fő előnye az i-AMP technológia használatából ered, ami az emberi látórendszer és a digitális eszközök közötti interakció intenzív kutatásának hála született meg. Az eredményekre alapozva egy különleges, fejlett geometriával és rétegezéssel rendelkező lencsét sikerült megalkotni. Az i-AMP rendszer minden felhasználó számára gyorsan érzékelhető eredményeket szolgáltat, amit hosszútávú teljesítménynövekedéssel kombinál. A GUNMAR szemüvegek kétségkívül különleges termékek és gyorsan megtérülő befektetésnek számítanak a megnövekedett produktivitásnak köszönhetően, ami a munka világára vetítve nagyobb bevételt jelent, a játékok világában pedig nagyobb pontszámokat és könnyebb győzelmet.

Műszaki adatok:

Főbb jellemzők:
Ideális irodai munkához
Igen részletes, élesebb és tisztább képet biztosít
Növeli a szem állóképességét
A tükröződésgátló bevonat csökkenti a csillogást és a képzajt
Csökkenti a szem fáradtságát és az általános fáradtságot
Növeli a kontrasztot a jobb vizuális észlelés érdekében
Csökkenti a reakcióidőt

Szín:
Lencse: borostyán
Keret: higany

Paraméterek

Használat
Irodai Kész!
Stílus
Modern Kész!
Orr
18 mm Kész!
Állvány láb
130 mm Kész!
Üveg
29,5 mm Kész!

Használat

Használat
Irodai Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Méret

Orr
18 mm Kész!
Állvány láb
130 mm Kész!
Üveg
29,5 mm Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Computerbrille Sheadog - Mercury. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Computerbrille Sheadog - Mercury.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ