Rapture AP+ plus nový vizuál

GUNNAR Trooper Onyx

Termékkatalógus
GUNNAR Trooper Onyx
Szemüveg - LCD monitorral való munkához, csökkenti a szem fáradtságát, növeli a kontrasztot, az élességet, a részleteket, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiás üvegek
Kód:  JD611u1 Termékszám:  TRO-00101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Trooper Onyx

Fáradtság, a szemek bevörösödése, majd az ezt követő fejfájás - ezek azok a tünetek, amelyeket sokan  megtapasztalunk, amikor hosszú órákat töltünk el a számítógép előtt munkával. Az egész napos monitor előtti munka senki szemének nem tesz jót, negatív hatással lehet a munkateljesítményre is. A GUNNAR cég figyelembe véve ezt a tényt Trooper Onyx szemüvegeinek segítségével próbálja a monitor előtt végzett munkából fakadó szemfáradtságot megakadályozni. Ha Ön szenvedélyesen szereti a számítógépes játékokat, vagy rendszeresen hosszú ideig dolgozik számítógép előtt, ezek a szemüvegek megkönnyebbülést biztosítanak a szemének, növelik játék- vagy munkateljesítményét. 

Alapvető tulajdonságok

  • szemüveg számítógépes játékokat játszók és mindazok számára, akik minden nap számítógépen dolgoznak
  • az i-AMP technológia csökkenti a szem fáradságát, és a levegő szem körüli áramlását 
  • az üveg borostyánszínű árnyalata növeli a kontrasztot, kiemeli a részleteket és kivilágosítja a színeket
  • a szemüveget úgy tervezték, hogy mindenki számára megfelelő legyen
  • a szemüveg szárának vége enyhén ívelt, alkalmazkodik  fejformájához, nem esik le
  • a szemüvegkeret szilárd, egyúttal könnyű

Csökkenti a fáradtságot, fokozza a teljesítményt

A szemüveg jótékony hatásának titka a borstyánszínű árnyalat, ami növeli a kontrasztot, hangsúlyozza a részleteket, kivilágosítja a színeket, miközben kiküszöböli a monitor csillogását. A szem fáradékonyságának csökkentése nem lenne olyan hatékony, ha a gyártó a szemüveglencsék gyártásánál nem alkalmazná az i-AMP technológiát. Ennek a technológiának egyik sajátossága a lencsék lekerekített formája, amely megakadályozza a levegő szem körüli áramlását, és ezzel a szem kiszáradását. A mérsékeltebb szemfáradékonyság eredményeképpen hatékonyabban tud teljesíteni. A reakcióképesség jobb és gyorsabb marad, ezt azok tudják leginkább értékelni, akik szívesen töltik idejüket számítógépes játékok játszásával.

Mindenki tudja használni

A Trooper Onyx szemüveget úgy tervezték, hogy mindenki számára megfelelő legyen, a szilikonból készült orrtám állítható. A szemüveg szárának vége enyhén ívelt, alkalmazkodik a fejformához, nem esik le, ráadásul még vékony is, így nem gátolja a fejhallgató használatát. A szemüveg olyan anyagokból készült, amelyek biztosítják a sérülések elkerülését, a könnyű tömeget és a stabilitást, hosszabb használat után sem fogja érezni, hogy viseli.

 

 

Paraméterek

Használat
Gaming Kész!
Stílus
Modern Kész!
Lencse színe
Borostyán Kész!

Használat

Használat
Gaming Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Trooper Onyx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Trooper Onyx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Trooper Onyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Trooper Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Trooper Onyx.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ