AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Guzzanti GZ 305

Termékkatalógus
Guzzanti GZ 305
Vákuumozó gép - többcélú, rozsdamentes kivitelben, innovatív fedél a könnyű kezelhetőségért, kompakt függőleges kialakítás, akár 30 cm széles zacskókhoz, a vákuum eléri a -0,8 bart, automatikus szívás és hegesztés program, Stop vezérlő, lehetőség, hogy beállítsd be a csomagolt élelmiszerek fajtáját, szabályozható vákuum, jelzőfény a beállított értékekhez, csatlakozó a vákuumozható edényekhez vagy palackhoz, teljesítménye 110 W, 220-240 V, 50~60 Hz, méretek: (Ma x Sz x Mé) 17 x 44,5 x 8,5 cm, tömege 1,9 kg, max. teljesítmény 110 W
Kód:  GUZVL005 Termékszám:  GZ 305 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Guzzanti GZ 305

le
Guzzanti GZ 305

Függőleges vákuumozó

A Guzzanti GZ 305 többcélú vákuumos fóliahegesztője elsősorban a luxus kivitelű felületével vonja magára a fegyelmet, amelyet tartós, rozsdamentes design-el láttak el. A könnyű használatot segíti az innovatív fedél is.

le
Guzzanti GZ 305

A vezérlőpanelen megtalálhatod az automatikus szívás és hegesztés programot. A Stop gomb sem hiányozhat, amely lehetővé teszi, hogy megszakítsd a levegő kiszívást és a tasak hegesztését. A fényjelzőn jól láthatóak a beállított értékek.

le
Guzzanti GZ 305

Guzzanti GZ 305

30 cm

a tasak szélessége

Akár 30 cm széles tasakokkal is dolgozhatsz. Hegesztéskor könnyen beállíthatod, hogy száraz élelmiszert vagy folyadékot tartalmazó terméket csomagolsz-e.

A Guzzanti GZ 305 eléri a -0,8 bar negatív nyomást is. Könnyen beállíthatod a normál vagy finom hegesztést, amelyet a törékeny ételekhez szántak.

-0,8 bar

vákuum


le
Guzzanti GZ 305
  • Akár 30 cm széles tasakokhoz

  • Luxus rozsdamentes kivitel

  • Eléri a -0,8 bar negatív nyomást

  • Beállíthatod a csomagolt élelmiszerek típusát

  • Fényjelzés

  • Eredeti, függőleges, kompakt szerkezet

Paraméterek

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Guzzanti GZ 305 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 305. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Guzzanti GZ 305. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 305. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 305.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ