0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

GymBeam ZMB6 120 kapszula

Termékkatalógus
GymBeam ZMB6 120 kapszula
4,7 15 értékelés
Ásványi anyag - fontos ásványi anyagok és vitaminok kombinációját tartalmazza, cink, magnézium és B6-vitamin, felgyorsítja a regenerációt, növeli a tesztoszteron szintet, elősegíti a fehérjeszintézist, növeli az erőt és az állóképességet, javítja az alvást, pótolja az elektrolitokat, 120 kapszula csomagonként
2 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym328 Termékszám:  8588006485417 Gyártó honlapja:
GymBeam ZMB6 120 kapszula 2 990 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

GymBeam ZMB6 120 kapszula

A ZMB6 egy természetes étrend-kiegészítő, amely fontos ásványi anyagok és vitaminok, a cink, a magnézium és a B6-vitamin kombinációja. Ez a természetes és 100% -ban klinikailag bizonyított étrend-kiegészítő a tesztoszteronszint és az erő növelésére szolgál. Mint tudjuk, az izomszövet csak akkor tud növekedni és regenerálódni, ha a szervezet anabolikus állapotban van. A ZMB6 elősegíti az anabolizációt, így támogatja a száraz izomtömeg általános növekedését. A kutatások azt is kimutatták, hogy a ZMB6 napi szedése növeli mind a teljes, mind a szabad tesztoszteronszintet, IGF-1 növekedési hormon szintet, nő az izomerő, a plazma cink- és magnéziumszint, javul az alvás minősége. A GymBeam ZMB6 étrend-kiegészítő csomagban 120 kapszula található. 

A cink támogatja a DNS-szintézist, a savalapú anyagok megfelelő anyagcseréjét, a szénhidrát- és mikrotápanyagcserét, a kognitív funkciókat, és hozzájárul a termékenységhez és a nemzéshez. A zsírsavak anyagcseréjében is fontos szerepet játszik, és ismert arról, hogy elősegíti a haj, a köröm és a bőr egészséges növekedését. Ezenkívül védi a sejteket az oxidatív stressztől, javítja a látást és fenntartja a tesztoszteronszintet. 


A magnézium pozitívan befolyásolja a fogak egészségét, a verejtékezés során kimosódó elektrolitok egyensúlyát, valamint az idegrendszer megfelelő működését. A B6-vitamin nélkülözhetetlen az elektrolitok képződésében és a hormonális folyamatok szabályozásában.


A cink és a magnézium kombinációja támogatja a normál fehérjeszintézist, jó állapotban tartja a csontokat, és fontos szerepet játszik a sejtosztódásban. A cink és a B6-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését. A magnézium és a B6-vitamin csökkenti a fáradtságot és a kimerültség érzését, elősegíti az energiatermelést az anyagcserén keresztül és a mentális folyamatok megfelelő működését. Ezek mind szükséges folyamatok nemcsak az egészségügy, hanem a minőségi képzés szempontjából is.


ZMB6 és előnyei:

  • felgyorsítja a regenerációt
  • növeli a tesztoszteron szintet
  • elősegíti a fehérjeszintézist
  • növeli az erőt és az állóképességet
  • javítja az alvást
  • feltölti az elektrolitokat
  • biztonságos és tiszta 100% természetes termék
  • könnyen használható és lenyelhető

Kinek ajánljuk a ZMB6-ot? 
A ZMB6 minden olyan sportoló számára készült, aki jobb erőnlétet és izomnövekedést szeretne elérni. Igaz, hogy a legtöbb sportoló cink-, magnézium- és B6-vitaminhiányban szenved, ami bizonyára nem hat pozitívan egyetlen testépítőre sem. Ez a hiány tükröződött az izomzat izomerejében és teljes munkaképességében, amely egyenes arányban csökken e kombináció hiányával. A termék férfiak és nők számára készült, nincs mellékhatása. 

Adagolás:
Vegyél be naponta két kapszulát. 

A hatóanyagok két kapszulában / RHP*:
Magnézium - 376 mg / 100,3%
Cink - 20 mg / 200 %
B6-vitamin / piridoxin-hidroklorid) - 7 mg / 500 %
*napi referencia-beviteli érték

Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő! Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. 

Tárolás:
Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől. 



Összetétel

Magnézium-oxid, magnézium-citrát, Cink-oxid, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), zselatin kapszula

Paraméterek

Típus
Ásványi anyagok Kész!
Ásvány típusa
Magnézium, Cink Kész!
Hatás
Fáradtság és kimerültség esetén, Jobb sportteljesítményért Kész!
Kinek
Felnőtteknek Kész!
Forma
Kapszula Kész!

Típus

Típus
Ásványi anyagok Kész!

Ásványi anyagok

Ásvány típusa
Magnézium, Cink Kész!

Hatás

Hatás
Fáradtság és kimerültség esetén, Jobb sportteljesítményért Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
120 Kész!
Tok
Tárolóedény Kész!

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet
25 °C Kész!

Vitaminok

Vitamin típusa
B-vitamin Kész!
B-vitamin
B6 (piridoxin) Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GymBeam ZMB6 120 kapszula Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GymBeam ZMB6, 120 kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GymBeam ZMB6 120 kapsúl.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ