H2OPal-BKBL PHL-002

Termékkatalógus
H2OPal-BKBL PHL-002
Kulacs - A H2O-Pal nyomon követi és rögzíti a folyadékpótlást, 0,55 l térfogat, Apple Watch kompatibilis, lehetővé teszi az adatok .csv formátumba történő exportálását, Bluetooth Smart, az akkumulátor élettartama több mint 6 hónap, kiváló minőségű boroszilikát üveg, rozsdamentes acél vízálló kupak, rózsaszín és sárga színben.
Kód:  H2OBKBL002 Termékszám:  PHL-002 Gyártó honlapja:

H2OPal-BKBL PHL-002

Úgy gondolod, hogy nem iszol eleget a nap folyamán? Érzed a koncentráció, a hangulat vagy a mentális aktivitás elvesztését? A H2O Pal palack a mérő modullal gondoskodik a mindennapi hidratálásod követéséről. Ennek köszönhetően elveszíted az étvágyat a kalóriában gazdag ételekre és italokra, és valami hasznosat teszel a testedért. Magát a palackot kiváló minőségű boroszilikát üvegből gyártották, és rozsdamentes anyagból készült, vízálló kupakkal rendelkezik, amely a belsejében tartja a vizet.

A felügyeleti modul szinte bármilyen vizespalackkal használható. Csatlakoztasd a modult Bluetooth segítségével az okostelefonodhoz, amely az iOS operációs rendszerrel működik, hogy tisztán átlásd az aktuális hidratálási szintedet. Praktikus alkalmazás segít a megfelelő ivási szokások kialakításában, az egyéni célok beállításában és mindezek megfelelő betartásában. A készülék nem kerül közvetlen érintkezésbe a vízzel, az akkumulátor pedig töltésenként akár hat hónapos üzemidőt garantál.

A H2OPal-BKBL PHL-002 palack fő jellemzői

  • Kövesd figyelemmel a napi hidratálásodat
  • Kapcsold össze a palackot az okostelefonoddal
  • Stílusos, vízálló rozsdamentes acél kupakkal látták el
  • Kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült
  • A palack tömege: 300 g
  • A palack mérete: 240 × 58 × 83 mm
  • A modul tömege: 100 g
  • A modul mérete: 83,5 × 83,5 × 22 mm
  • A palack térfogata: 550 ml
  • Szín: sárga, rózsaszín

Paraméterek

Űrtartalom
0,55 l Kész!
Sporttevékenységek
Túrázás Kész!
Szín
Magenta, Sárga Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,55 l Kész!

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek
Túrázás Kész!

Szín

Szín
Magenta, Sárga Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: H2OPal-BKBL PHL-002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si H2OPal-BKBL PHL-002. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si H2OPal-BKBL PHL-002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte H2OPal-BKBL PHL-002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte H2OPal-BKBL PHL-002.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ