30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Hajlítható telefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Kijelző mérete
5,5"-5,9" között
(2)
6,5" és nagyobb
(42)
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(13)
12 GB
(10)
8 GB
(21)
Belső tárhely mérete
512 GB
(20)
256 GB
(22)
128 GB
(2)
Kártya konfiguráció
Dual SIM
(7)
Single + eSIM
(31)
Dual SIM + eSIM
(6)
Megjelenés éve
2023
(35)
2022
(8)
2020
(1)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(44)
Vezeték nélküli töltés
(30)
Gyors vezeték nélküli töltés
(19)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(32)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(2)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx
64 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
3500 mAh
5000 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(44)
WiFi
(44)
Bluetooth
(44)
GPS
(44)
Infraport
(6)
A-GPS
(23)
UWB
(4)

A hajlítható telefonok, ahogy a nevük is mutatja, olyan telefonok, amelyek függőlegesen vagy vízszintesen hajlíthatóak, ami a gyakorlatban számos előnnyel jár. A mobiltelefonok egyik legújabb trendjét képviselik, és a jövőben várhatóan jelentősen fejlődni fognak. A szokatlan dizájn és a modern technológia minden rajongóját érdekelni fogják. Szeretnél többet megtudni? Olvasson tovább.

Tovább

Miben különböznek a hajlítható telefonok?

Mint említettük, a hajlítható telefonok hajlíthatóak, ami logikusan csökkenti a hosszukat a vastagság rovására. Ha problémád van azzal, hogy a telefonod nem fér el a zsebedben, egyszerű megoldást kínálhatnak. Másik tartományuk általában a nagyobb kijelző, néha szinte a tabletek szintjén. Ez a változatosság kedvéért a filmek és a játékok kedvelőinek is tetszeni fog. A hajlékony telefonok fő előnyei a következők:

  • Modern, innovatív kialakítás.
  • Összecsukott állapotban kompaktabb méretek.
  • A legújabb technológia terméke és a haladás szimbóluma.

i

A hajlítható telefonok jelentik a mobiltelefonok jövőjét? Nem tudjuk. De már most is rengeteg rajongójuk van, akik kedvelik őket.

A hajlékony telefonok gyártói

Mivel a hajlékony telefon még mindig viszonylag új szegmens, jelenleg csak néhány márka gyártja őket.

Motorola hajlítható telefon

A Motorola hajlítható telefonok széles körben képviseltetik magukat. A Motorola Razr sorozat kiérdemelte helyét a piacon, és sokakat azonnal vonz a Motorola-ra jellemző alacsony ár. A kijelző típusa általában OLED vagy annak műanyag változata, a P-OLED, és leggyakrabban 2640 × 1080-as felbontást kínál magas, 144 Hz-es frissítési frekvenciával, ami sok játékrajongónak tetszeni fog.

A Motorola a kínai Lenovo vállalat alá tartozik.

Huawei hajlítható telefon

A Huawei nem újonc a mobiltelefonok terén, és a hajlítható telefonok szegmensében is kínál megfizethető darabokat, amelyek ideálisak lehetnek azok számára, akik sok pénz nélkül szeretnének kipróbálni egy hajlítható telefont. A Motorola-hoz hasonlóan a Huawei is OLED kijelzőre épít, a képfrissítési frekvencia legtöbbször 120 Hz. A megbízható kamera, az átlagon felüli akkumulátor-üzemidő és a 8-magos Qualcomm Snapdragon processzor még a legigényesebb felhasználóknak sem fog csalódást okozni.

Samsung összehajtható telefon

A Samsung jelenleg uralja a hajlítható telefonok szegmensét. Több terméket kínál különböző árkategóriákban, bár ezek többnyire drágább darabok. A Samsung arról ismert, hogy nagy hangsúlyt fektet a kijelzőre, ezért itt egy AMOLED kijelzőt találunk, ami méretben egyes esetekben a tabletekhez hasonlít. A drágább mobilok Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzorral vannak felszerelve, amely a legigényesebb műveletekkel is megbirkózik.

i

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen+ 1 az egyik legerősebb mobil processzor.

Google Pixel hajlítható telefon

A Google Pixel Fold valószínűleg a legjobb minőségű összehajtható telefon, de az ára is ennek megfelelő. A konkurens márkákhoz képest a Google egy meglehetősen kisebb, 5,8 hüvelykes OLED kijelzőt hoz, 2040×1080-as felbontással. A készüléket a Google nagy teljesítményű Tensor G2 processzora hajtja. Ahol a Google jelentősen felülmúlja a konkurenciát, az az akkumulátoros üzemidő, a Google Pixel Fold 4821mAh-t kínál. Állítólag az eddigi legjobb minőségű hajlítható zsanérral rendelkezik.


motorola összehajtható telefon
Motorola összehajtható telefon

huawei összehajtható telefon
Huawei összehajtható telefon

samsung összehajtható telefon
Samsung összehajtható telefon

google pixel fold összehajtható telefon
Google Pixel Fold összehajtható telefon

A hajlítható telefonok kijelzői általában nagyok

A hajlítható telefonok jellemzően nagy kijelzőkkel rendelkeznek, ami logikus, tekintve hajlíthatóságukat. A Samsung például olyan 7,6 hüvelykes kijelzőt használ egyes modelleknél, amely valószínűleg egyetlen zsebben sem férne el hajlítás nélkül. A gyártók ezután jellemzően az OLED és az AMOLED kijelzőtípusok közül választanak, az utóbbi keskenyebb, rugalmasabb és összességében jobb minőségű. A felbontás ekkor a legtöbb esetben meghaladja a Full HD-t.

Sok összecsukható telefon használ Gorilla Glass üveget, ami egy edzett védőüveg.

Hajlítható telefonok és védelmi fokuk

A védelem mértékét tekintve az hajlítható telefon két lehetőséget kínál.

  • Az IPX8 30 percig tartó vízállóságot biztosít 2 méteres víz alatti mélységig. Ideális a víz alatti fényképezéshez. Ez a védelmi fokozat a legtöbb hajlítható telefonon megtalálható.
  • Az IP52 csak akkor nyújt védelmet a lehulló víz ellen, ha a készülék 15 fokos helyzetben van. Viszont hatékonyan védi a hajlékony mobilt a por ellen. Ezt a védelmi fokozatot a Motorola használja.

A hajlítható mobilok minőségi kamerát kínálnak

A kamera minősége kéz a kézben jár a modern technológia használatával, ezért a hajlítható telefonok gyakran szerepelnek a fotózás és filmezés rajongóinak radarján. A kínálatunkban szereplő szinte valamennyi termék a hagyományos kamera mellett nagy látószögű kamerát is kínál, és a túlnyomó többség optikai képstabilizátorral is rendelkezik. A hajlítható telefonok ezután jellemzően 4K videók készítésére is képesek, sőt, egyes Samsung darabok még a 8K-t is kezelik.

i

A hajlítható mobiltelefonok leggyakrabban két vagy három hátsó kameraobjektívet használnak.

Mekkora a hajlítható telefonok akkumulátorának élettartama?

Ha az akkumulátor élettartamáról van szó, a hajlítható telefonok nem különösebben tűnnek ki, és megmaradnak 4000 mAh körül. Kivételt képez a Google Pixel Fold 4821 mAh-val. Természetesen a választásnál figyeljünk a maximális töltési teljesítményre, akár vezetékes, akár vezeték nélküli. Ezt wattban (W) adjuk meg, és a magasabb szám gyorsabb töltést jelent. A vezetékes töltés természetesen gyorsabb, de a vezeték nélküli töltés praktikusabb lehet.

Az összehajtható telefonok gyakran kínálnak 5G hálózatot

Tekintettel az összehajtható telefonok és a technológiai fejlődés közötti kapcsolatra, valószínűleg nem meglepő, hogy sokan közülük a legújabb 5G hálózatot használják. Ez gyorsabb sebességet és nagyobb megbízhatóságot kínál, mint a 4G hálózatok. Ki ne szeretne villámgyors betöltést és zökkenőmentes internetezést egy gyönyörű, nagyméretű, nagy felbontású kijelzőn? Az összehajtható telefonok pontosan ezt kínálják.

A 6G hálózat várhatóan csak 2030-ban érkezik meg, így az 5G-vel jelenleg az elkövetkező évekre biztosítva van az internetkapcsolat legmodernebb technológiája.

Milyen szoftverrel futnak a hajlítható telefonok?

A hajlítható telefonok az Android operációs rendszeren futnak, de a felépítményükben különböznek.

  • A tiszta Android, vagyis a kiegészítők nélküli Android biztosítja a mobiltelefon zökkenőmentes, problémamentes működését, mivel a rendszert nem terhelik felesleges alkalmazások. Ideális választás minimalisták számára. A rugalmas telefonok közül a tiszta Androidot a Motorola és a Google használja.
  • Az EMUI a kínai gyártó Huawei felépítménye. Régóta a jobbak közé tartozik, és szilárd grafikai kialakítást, modern környezetet és számos hasznos finomítást kínál. Hátránya a duplikált alkalmazások, amelyek a kínai mobiloknál gyakoriak.
  • A Samsung One UI márkájú mobiltelefonok operációs rendszerét egészíti ki. Más kiegészítőkhöz képest a személyre szabhatóságra helyezi a hangsúlyt, emellett áttekinthetőséggel és könnyű használhatósággal büszkélkedhet. Számos érdekes funkciót kínál, amelyeknek vannak rajongói és ellenzői.

i

Nem érdekel a hajlítható telefon? Nézd meg a többi mobiltelefonunkat.

Hajlítható telefonok és extra különleges funkciók

Egyes hajlítható telefonok extra érdekes funkciókat hoznak a játékba.

  • A gyors vezeték nélküli töltés különösen praktikus, ha sietős a dolgod.
  • Az arcfeloldás egy praktikus biztonsági funkció.
  • Az OTG lehetővé teszi, hogy a telefonod USB-eszközök számára gazdatestként működjön.
  • Az asztali üzemmód lehetővé teszi, hogy a mobil részben helyettesítse az asztali számítógépet, ha egy tévéhez vagy számítógéphez csatlakoztatjuk, a multitasking-támogatásnak köszönhetően.
  • A Dolby Atmos egy olyan hangtechnológia, amely térhatású hangzást eredményez.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB bézs Utolsó 2 termék a raktáron
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
-23 %
644 990 Ft
499 000 Ft

2.
OnePlus Open 16GB / 512GB, fekete Szállításra kész 4 db
Mobiltelefon - 7,82"-es AMOLED kijelző 2268 × 2440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,7) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 4805 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
777 890 Ft

3.
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Grafit Szállításra kész 2 db
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
489 190 Ft

Még több
44 termék
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB bézs - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 30×
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB bézs
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Leárazás -23 %
499 000 Ft 644 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0241c2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Grafit - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 25×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Grafit
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
489 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c3
HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete
Mobiltelefon - 7,92"-es OLED kijelző 2376 × 1060 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 20Mpx teleobjektív, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 66W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Televízió 55" LG 55UR78003 melynek értéke 149 000 Ft
799 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM330b1
Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (165Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 3800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
399 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR524b1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Fantomfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 16×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Fantomfekete
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
709 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252b3
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/256 GB szürkészöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 30×
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/256 GB szürkészöld
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Leárazás -25 %
449 900 Ft 599 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0241b1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Jeges kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 16×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Jeges kék
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
701 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252b1
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB szürkészöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 30×
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB szürkészöld
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
644 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0241c1
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Levendula - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 25×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Levendula
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
496 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Menta - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 25×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Menta
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
491 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c1
OnePlus Open 16GB / 512GB, fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
OnePlus Open 16GB / 512GB, fekete
Mobiltelefon - 7,82"-es AMOLED kijelző 2268 × 2440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,7) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 4805 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
777 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ONE0091b3
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Levendula - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 25×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Levendula
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
455 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b2
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/256 GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 30×
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/256 GB fekete
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
449 900 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0241b3
OnePlus Open 16 GB/512 GB, zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
OnePlus Open 16 GB/512 GB, zöld
Mobiltelefon - 7,82"-es AMOLED kijelző 2268 × 2440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,7) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 4805 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
769 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONE0091b2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Grafit - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 25×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Grafit
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
461 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b3
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 16×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
750 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252c1
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Menta - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 25×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Menta
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
455 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Fantomfekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 16×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Fantomfekete
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
776 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252c3
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Krém - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 25×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Krém
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
452 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b4
Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB Viva Magenta - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB Viva Magenta
Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (165Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 3800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
399 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SMTR524b2
Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB kék
Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (165Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 3800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
399 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SMTR524b3
HONOR Magic V2 16GB / 512GB lila - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HONOR Magic V2 16GB / 512GB lila
Mobiltelefon - 7,92"-es OLED kijelző 2376 × 1060 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 20Mpx teleobjektív, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 66W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Televízió 55" LG 55UR78003 melynek értéke 149 000 Ft
799 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM330b2
4,9
Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld
Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, vezeték nélküli töltés, 4200 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR525b2
Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 30×
Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
374 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0240c1
SmartphoneMit csináljak a régi telefonommal? A használaton kívüli mobilt továbbadhatod, eladhatod, vagy odaadhatod egy múzeumnak. A régebbi telefonok, legyen szó okostelefonról vagy vezetékes készülékről, őskori eszközöknek tűnhetnek. De a legtöbb esetben még mindig sok mindenre képesek. Hacsak nem sérültek meg helyrehozhatatlanul, van néhány tippünk arra, hogy mihez kezdhetsz velük.
Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
mobiltelefonokA Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
További cikkek Összes cikk

Hajlítható telefonok

A Hajlítható telefonok kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajlítható telefonok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajlítható telefonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajlítható telefonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajlítható telefonok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ