Levé ucho Alza dny Pravé ucho Alza dny

Hajvasalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vasalófelület anyaga
Kerámia
(101)
Titán
(12)
Réz
(1)
Turmalin
(18)
Max. hőmérséklet
179 °C
240 °C
-
Min. hőmérséklet
22 °C
230 °C
-
Kábel hosszúsága
1,4 m
4,34 m
-

A hajvasalók nagyszerű segítők. A tökéletes frizurát otthon is pillanatok alatt elkészítheted. A hajvasaló nemcsak kiegyenesíti a hajad, hanem segítségével káprázatos hullámokat is létrehozhatsz. Hogyan válasszuk ki az optimális készüléket, amely nem teszi tönkre a hajat és korszerű funkciókat kínál? Tanácsot adunk, milyen az ideális hajvasaló.

Tovább

A hajvasalók különböző célokra készülnek

A hajvasaló egy olyan eszköz, amelyet elsősorban a rakoncátlan, hullámos és göndör haj kiegyenesítésére használnak. Mivel a felhasználók hajtípusa és napi igényei különböznek egymástól, a hajápolást és annak technikáját ennek megfelelően kell alakítani. Nézd meg, milyen típusú hajvasalók közül választhatsz.

Klasszikus hajvasalók mindennapi használatra

A klasszikus hajvasalók általános hajegyenesítésre alkalmasak, és a mindennapi hajformázást teszik lehetővé. Általában egyszerű kialakításúak, és csak alap funkciókkal rendelkeznek, így az alapvető igényeket támasztó felhasználóknak ideálisak.

Professzionális hajvasalók nagyobb igényekre tervezve

A professzionális hajvasalók úgy készülnek, hogy ellenálljanak a nagy terhelésnek és a napi használatnak, még a fodrászszalonban is. Hosszabb zsinórral, jobb ergonómiával és olyan extra funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel úgy készítheted el saját frizurádat, mintha fodrásznál jártál volna.

Gőzölős hajvasalók a maximális ragyogásért

A gőzölős hajvasalók gőzölős fésű segítségével simítják ki a hajat, így az puha és fényes lesz. A gőzölős hajvasaló kíméletes. Használata megakadályozza a hajvég töredezését. Ugyanakkor nem szárítja a hajat, hanem hatékonyan hidratálja.

A gőzölős hajvasaló még a vastagszálú és göndör hajjal is megbirkózik. Ráadásul nemcsak kisimítja, hanem gyönyörűen hullámosítja is.

Ionos hajvasalók a gyengéd ápolásért

Az ionos hajvasalók nagyon népszerűek, mert a haj egyenesítésével egy időben ápolják is azt. A hagyományos típusokhoz képest ezért kíméletesebb. Az ionos hajvasaló megakadályozza az elektrosztatikus töltést és fényt ad a hajnak.

i

Gőzölős hajvasaló vs. ionos hajvasaló

A gőzölős hajvasalók és az ionos hajvasalók a kíméletesebb alternatívát jelentik. Mindkét típusú hajvasaló hidratálja a hajat egyenesítés közben. Ezenkívül az ionos hajvasaló megakadályozza az elektrosztatikusságot, a gőzölős hajvasaló pedig védi a hajat a magas hőmérséklettől.

Mini úti hajvasaló hátizsákba vagy kézitáskába

Kompakt méretüknek köszönhetően a mini úti hajvasalók alkalmasak a bőröndbe, és a kézitáskában is elférnek. Tulajdonképpen a hagyományos hajvasalók kisebb méretű változatai. Általában azonban ugyanazokat az alapfunkciókat kínálják.

Hajgöndörítő a tökéletes formázásért

A hajgöndörítők lekerekített élekkel rendelkeznek, hogy a haj jobban csússzon a lapok felületén. Rövidebb karral is rendelkeznek, ami megkönnyíti a használatát a hajformázás során. Ideális választás finomszálú hajhoz.

Hajsimító kefe a nagyobb volumenért

A hajsimító kefe a hajvasaló és a hajkefe kombinációja, amely képes kissé göndöríteni és megemelni a haj volumenét a gyökerektől. A hajsimító kefe viszonylag kíméletes és gyors. Ráadásul nagyon könnyű vele dolgozni.

Ionos hajvasaló
Ionos hajvasaló

Gőzölős hajvasalók
Gőzölős hajvasaló

Hajsimító kefe
Hajsimító kefe

Milyen műszaki adatokra kell figyelni a hajvasaló kiválasztásakor?

A hajvasaló mindenképpen rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, amelyek a te igényeidnek és az általad támasztott követelményeknek maradéktalanul megfelelnek. A választás során ezért a haj szerkezetét és típusát figyelembe véve bizonyos műszaki paraméterekre is vetni kell egy pillantást.

A hajvasalók különböző típusú felülettel rendelkeznek

A vasalólap felületének anyaga fontos szempont a kiválasztási folyamatban. A hajvasaló az anyagtól függően bizonyos tulajdonságokkal rendelkezik. A leginkább megfelelő anyagok: kerámia, titán, turmalin vagy ezek kombinációja.

  • A kerámia hajvasaló a lap egész felületén eloszlatja a hőt, megakadályozva a hőmérséklet-ingadozást. A kerámia hajvasaló minden hajtípushoz alkalmas.
  • A titán hajvasaló ellenáll a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak. Gyorsan felmelegszik és kiküszöböli a statikus elektromosság hatásait. A titán hajvasalók ideálisak a vastagszálú hajhoz.
  • A turmalin hajvasalók hidratálnak, ami különösen jól jön, ha göndör és sérült a hajad. Ugyanakkor csökkenti az elektrifikációt és fényt ad a hajnak.

Érdekel, mik a keratinos hajvasalók előnyei?

A keratinos hajvasaló pozitív hatással van a haj minőségére. A keratinnal töltött vasalólapok a gyökerektől táplálják a hajat. A keratin így mélyen behatol a hajba és erősíti annak szerkezetét. Ezenkívül a keratinos hajvasalók védő, sérülésálló gátat képeznek a hajszálak körül.

i

Milyen termékeket használjunk hajvasaláshoz?

A hővédő hajvasaló készítmények a hajformázás szerves részét kell, hogy képezzék. Védik a hajat a megégéstől. A szórófejes termékek különösen praktikusak, gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók.

A modern hajvasalók a következő paraméterekkel is rendelkezhetnek:

A hajvasaló azok közé az eszközök közé tartozik, amelyek viszonylag rövid idő alatt jelentős átalakuláson mentek keresztül. Az egyes gyártók olyan újításokkal állnak elő, amelyek javítják a felhasználói kényelmet és a legkíméletesebb megoldásokat kínálják.

  • A kijelző tájékoztat a hajvasaló aktuális hőmérsékletéről, a fényjelzésnek köszönhetően pedig tudni fogod, mikor elég meleg.
  • A hőmérsékletszabályozás védi a hajat. Mindegyik típus más-más hőmérséklet-tartományt igényel (100 és 230 °C között).
  • A gyors felmelegedés általában egy perc körül van, a korszerűbb modellek esetében ez csak néhány másodpercet vesz igénybe.
  • A hőmérséklet-zár funkció nagyra értékelhető, ha fennáll a veszélye annak, hogy a hajvasaló használata közben véletlenül elállítod a hőmérsékletet.
  • Az automatikus kikapcsolás a hajvasalók biztonsági funkciója arra az esetre, ha elfelejtenéd kikapcsolni a készüléket.

A nedves és rövid hajhoz alkalmas hajvasalók segítségével még akkor is első osztályú frizurát készíthetsz magadnak, ha nedves a hajad.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Remington S8500 Shine Therapy Szállításra kész > 5 db
Hajvasaló - kerámia simítólapok argánolajjal, simítólapok szélessége 27 mm, 9 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, fehér kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás
15 990 Ft

2.
BaByliss ST330E Szállításra kész > 5 db
Hajvasaló - gyémánt kerámia, kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, hőmérséklet tartomány 140 - 235 °C, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, fekete kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel
15 290 Ft

3.
Remington S9100 PRO-Luxe Straightener Szállításra kész > 5 db
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 9 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítás nélküli kijelző, kábel hossza 1,8 m, rózsaszín kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
24 790 Ft

Még több
121 termék
Classic Kategória
4,8 170×
Remington S8500 Shine Therapy
Hajvasaló - kerámia simítólapok argánolajjal, simítólapok szélessége 27 mm, 9 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, fehér kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV009
Arany középút
4,5 39×
Remington S9100 PRO-Luxe Straightener
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 9 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítás nélküli kijelző, kábel hossza 1,8 m, rózsaszín kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV018
Arany középút
Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl - Hajvasaló
Típusok
4,6 42×
Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl
Hajvasaló - keratinnal és argánolajjal felületkezelt lapok, simítólapok szélessége 25 mm, felmelegedési idő: 30 s, hőmérséklet-tartomány: 130°C - 200°C, szabadon mozgó lapok, gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, hullámok készítésére is alkalmas, biztonsági zár, flexibilis kábel, ionizálás és automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás nélküli kijelző, fehér és rózsaszín színű
33 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV007
Premium Kategória
5,0
Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 170 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, háttérvilágítású kijelző, 56 W teljesítmény, kábel hossza 3 m, fehér kivitel, biztonsági zár, hálózati tápellátás
65 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV456
5,0
BaByliss ST330E
Hajvasaló - gyémánt kerámia, kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, hőmérséklet tartomány 140 - 235 °C, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, fekete kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel
Szuper ár
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT5162c
4,8 15×
L'Oréal Prefessionnel SteamPod 3.0
Hajvasaló - gőzölős, simítólapok szélessége 25 mm, hőmérséklet tartomány 180 - 210 °C, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, kijelző nélkül, 158 W teljesítmény, kábel hossza 2,2 m, fehér kivitel, flexibilis kábel, hálózati tápellátás, fésűs tartozék a csomag része
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORZV713
4,6 33×
Rowenta Premium Care Brush & Straight SF7510F0
Hajvasaló - simítólapok anyaga: kerámia, keratinnal és argánolajjal felületkezelt lapok, simítólapok szélessége 25 mm, felmelegedési idő: 15 s, hőmérséklet-tartomány: 130°C - 200°C, szabadon mozgó lapok, gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, hullámok készítésére is alkalmas, biztonsági zár, flexibilis kábel, kefe, működést jelző fény, zár, ionizálás és automatikus kikapcsolás, háttérvilágítású kijelző, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV005
4,8 82×
Remington S9500
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, hőmérséklet tartomány 150 - 235 °C, bemelegedési idő 10 s, gyors felmelegedés, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, 48 W teljesítmény, kábel hossza 3 m, fekete kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
Leárazás -4 %
15 390 Ft 15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV021
4,5 17×
Remington S6606 Curl & Straight Confidence
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, bemelegedési idő 30 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 47 W teljesítmény, kábel hossza 1,8 m, fekete és rózsaszín kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV296
4,9 72×
Remington S8540
Hajvasaló - kerámia simítólapok keratinnal, mandulaolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 9 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, kábel hossza 1,8 m, bronz kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV025
4,4
Remington S7710 Pro Ion Straight
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, 50 W teljesítmény, kábel hossza 1,8 m, lila kivitel
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV488
4,7 51×
Remington S5505 Pro Ceramic Ultra
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 10 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, fekete kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel, akasztó szíj és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV004
4,8 12×
Remington S8598 E51
Hajvasaló - kerámia simítólapok keratinnal, mandulaolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 160 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, kábel hossza 3 m, szürke kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
Leárazás -8 %
22 790 Ft 24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV024
3,5
Remington S2880 Mini hajvasaló
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, simítólapok szélessége 15 mm, maximális hőmérséklet 200 °C, bemelegedési idő 60 s, kijelző nélkül, 15 W teljesítmény, fekete kivitel, utazó szett, hálózati tápellátás, mérete 75 × 113 × 260 mm (Ma×Sz×H), tömege 400 g
10 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV002
5,0 20×
Rowenta SF3210F0 Optiliss II
Hajvasaló - 25 mm-es lapszélesség, kerámia lapok anyag- és felületkezeléssel, felmelegedési idő 30 s, állítható hőmérséklet 130° C - 230° C, úszó lebegő vasalólapz, gyors melegítés, hőmérséklet-szabályozás, loknik készítésére is alkalmas, biztonsági zár, jelzőlámpa, tápkábel hossza 1,8 m, fehér színű, 15 év garancia a javításra, 15 év garancia a javításra
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV853
4,9 20×
Rowenta x KARL LAGERFELD SF323LF0 Optiliss
Hajvasaló - kerámia simítólapok turmalinnal, Keratin & Glow felület a sima és fényes hajért, lebegő vasalólapok, antisztatikus ionizáló hatás, 10 hőfokozat, hőmérséklet-tartomány: 130°C - 230°C, hullámosításra is alkalmas, lapok szélessége: 25 mm, felmelegedési idő: 30 mp, biztonsági zár, flexibilis kábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, Karl Lagerfeld ikonikus dizájnjával, szín: fekete, 15 év javíthatósági garancia
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV939
4,7 24×
ETA Rosalia 4337 90000
Hajvasaló - kerámia simítólapok, maximális hőmérséklet 220 °C, gyors felmelegedés, működést jelző fény, kijelző nélkül, 44 W teljesítmény, kábel hossza 1,8 m, lila kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel, utazó szett és akasztó szíj, hálózati tápellátás
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZV912
5,0 14×
Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro
Hajvasaló , Wet&Dry technológia nedves és száraz hajhoz, LCD kijelzö, 6 hőmérséklet-beállítás 130 °C és 230 °C között, bemelegítési idő 30 másodperc, automatikus kikapcsolás, ionizátor a göndörség és a statikus elektromosság csökkentésére, tökéletesen sima eredményt nyújtva, Nano-kerámia felület a haj védelméért, extra széles lemezek 9 x 4,5 cm, alkalmas még a nagyon vastag hajhoz is, forgatható kábel, zárórendszer a könnyű tárolás érdekében, 15 év javíthatósági garancia
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV083
4,8 22×
Remington S8670 Multistyle
Hajsütővas - tripla, 19 mm-es átmérő, anyaga: kerámia és turmalin, ionizálás és csíptetők, 5 hőmérséklet fokozat, 60 s bemelegedési idő, 700 W teljesítmény, hajkefe, kreppelő, spirálos feltét és vasaló feltét, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU014
4,6 25×
Remington S6505 Pro Sleek and Curl
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, lila kivitel, biztonsági zár, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
17 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV007
Rowenta SF4621F0 Express Shine Coconut - Hajvasaló
Típusok
4,7
Rowenta SF4621F0 Express Shine Coconut
Hajvasaló - kerámia simítólapok kókusszal a sima és fényes hajért, lebegő vasalólapok, antisztatikus ionizáló hatás, LCD kijelző, 8 hőfokozat, hőmérséklet-tartomány: 140°C - 210°C, hullámosításra is alkalmas, lapok szélessége: 25 mm, felmelegedési idő: 30 mp, biztonsági zár, flexibilis kábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, szín: fekete és ezüst, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV868
Remington S8605 Colour Prot. Straight. champ.
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, bemelegedési idő 15 s, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, LED kijelző, 50 W teljesítmény, kábel hossza 3 m, champagne kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
Szuper ár
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV027
4,3 46×
Sencor SHI 131GD
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, simítólapok szélessége 24 mm, maximális hőmérséklet 200 °C, gyors felmelegedés, mozgó simítólapok, működést jelző fény, kijelző nélkül, 40 W teljesítmény, fekete kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT5231c2
4,3 107×
Sencor SHI 110BK
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, simítólapok szélessége 24 mm, maximális hőmérséklet 200 °C, gyors felmelegedés, mozgó simítólapok, működést jelző fény, kijelző nélkül, 40 W teljesítmény, kábel hossza 3 m, fekete kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT5231c

Hajvasalók

hajszárítóPróbálj ki 4 egyszerű nyári frizurát a Valera hajformázókkal Nem tudod eldönteni, hogy milyen frizurát válassz a nyári időjáráshoz? A hőség, az izzadság, a szél, a víz, a hajadnak mindezt ki kell bírnia ebben az évszakban. Ezért ideális esetben úgy kell megformázni, hogy jól tartsa a formáját és ne essen az arcodba. A trópusi...
A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap...
A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen használnak. Kipróbáltuk otthon, és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy el tudjuk-e érni ugyanazt az eredményt, mint a fodrásznál tett látogatás után. Hogyan működik a...
hajvasalóRowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó (BESZÁMOLÓ) A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázóval göndör gyűrűket varázsolhatunk egyenes hajból. Könnyen és gyorsan használható, dús és göndör frizurát hozhatunk létre vele, mer akár 3 napig is megőrzi formáját. Beszámolunk róla, hogyan teljesített a Rowenta CF3112F0...
További cikkek

Hajvasalók

A Hajvasalók kategóriában összesen 121 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvasalók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvasalók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajvasalók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajvasalók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ