Hálózati kábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(17)
Audio
(9)
Tápegység
(9)
Hálózati
(727)
Típus
Csatlakozó kábel
(677)
Kábel hosszabbító
(19)
Hálózati kábel csatlakozók nélkül
(29)
Telefonkábel csatlakozók nélkül
(3)
Kábel hosszúsága
0,2 m
500 m
-
Szín
Fehér
(58)
Fekete
(263)
Piros
(32)
Lila
(24)
Kék
(60)
Narancssárga
(28)
Átlátszó
(1)
Rózsaszín
(2)
Szürke
(175)
Zöld
(34)
Arany
(4)
Sárga
(66)
Szűrés

A hálózati kábeleket arra használják, hogy az internetet egy modemhez vagy routerhez, valamint egy helyi hálózaton belül is eljuttassák. A piacon többféle hálózati kábel létezik. Tudod, hogy mihez milyen kábelt kellene választani? Az alábbiakból megtudhatod.

Tovább

Ethernet kábelek csatlakozóval vagy anélkül

A hálózati (patch) kábelek már csatlakozásra kész csatlakozókkal vagy anélkül is kaphatóak.

Ethernet kábelek csatlakozóval

A hálózati patch kábelek mindkét oldalon RJ-45 csatlakozóval rendelkeznek. A dobozból kivéve azonnal készen állnak 2 eszköz csatlakoztatására. Egy router és egy számítógépes hálózati kártya esetében internet kábelként funkcionál. Különböző hosszúságban, két vagy akár több tíz méteres internet kábelek is kaphatók.

Ethernet kábelek csatlakozó nélkül

A csatlakozó nélküli kábeleket többnyire méterárban (orsókon) árulják. A beszereléshez szükséged lesz szerszámokra, amelyekkel beállíthatod a kívánt hosszúságot, és a csatlakozót krimpelő fogóval krimpelheted az internet kábel végére. Alkalmasak nagyobb helyi hálózatok kiépítésére, vagy ha új internet kábelek bekötésére van szükség. Az internet kábelek és egyéb kábelek rendszerezéséhez használhatsz kábelkötegelőket.

i

Az internet kábelek nem csak az internethez való csatlakozáshoz használatosak, hanem a helyi hálózathoz való hozzáférést is biztosítják. Az internet kábelek használhatók például nyomtató hálózatba való csatlakoztatásához.

RJ-45 - egy csatlakozó mind felett

A hálózati kábelek csatlakoztatásakor az RJ-45-ös csatlakozó a helyes választás az esetek túlnyomó többségében. Ez a nyolctűs csatlakozó árnyékolt és árnyékolatlan hálózati kábelekkel egyaránt használható, és külön említést érdemel a nagy adatátviteli sebességre való képessége. Az internet kábel hálózati kártyába történő csatlakoztatása során már biztosan találkoztunk RJ-45 típusú internet kábel csatlakozóval.

Internet kábel RJ-45 csatlakozó

Internet kábel


Laptopod vagy a számítógéped nem rendelkezik RJ-45 csatlakozóval? Ne ess kétségbe, és használj az internet kábel csatlakoztatására hálózati átalakítót.

Árnyékolt vs. árnyékolás nélküli ethernet kábel

A hálózati kábel különböző árnyékolással is kapható. Ennek hatására az árnyékolás megvédi az internet kábelt az elektromágneses interferenciától, amely ronthatja a továbbított adatokat.

 • Az UTP hálózati kábelek teljesen árnyékolás nélküliek. Ezért alkalmasak kisebb beltéri elosztórendszerekhez, ahol nem áll fenn az interferencia veszélye. Elérhető csatlakozóval ellátott és csatlakozó nélküli kivitelben is.
 • Az STP-kábelek minden vezetékpárja külön-külön árnyékolt. Ezeket olyan helyeken használják, ahol nagy az interferencia. Nagyszerű példa erre az internetszolgáltatótól érkező internet kábel.
 • Az FTP hálózati kábel egy árnyékoló réteggel rendelkezik, amely minden vezeték számára közös. Ez egy kompromisszum az UTP alacsony költsége és az STP magas árnyékolási szintje között. Elérhető csatlakozóval ellátott és csatlakozó nélküli kivitelben is.

i

Mi az a csavart érpár?

Ha érdekelnek a hálózati kábelek, biztosan találkoztál már a csavart érpár kifejezéssel. Ez arra utal, ahogyan a vezetőket a kábelben elhelyezik - a vezetőket párosával csavarják, hogy javítsák például az internet kábel elektromos tulajdonságait.


Ethernet kábelek és kategóriáik

Hogyan osztályozzuk a hálózati kábeleket teljesítmény szempontjából? A különböző kategóriák használatával. A kategóriák (Cat5, Cat5E, Cat6, Cat6A vagy Cat7) a kábelek generációinak tekinthetők. Miben különböznek egymástól?

CAT5

A CAT5 történelmi kategóriájú ethernet kábelek (1995-től szabványos) 100BASE-T gyors ethernet szabvány támogatással. Ezt a régen használt internet kábel kategóriát mostanra felváltotta a CAT5E kategória. Maximális átviteli sebességük 100 Mbps.

CAT5E

A CAT5E ethernet kábel még mindig a legelterjedtebb internet kábel a háztartásokban, és a legjobb ár/teljesítmény arányt kínálja. Akár 1 Gbps átviteli sebességre is képes, és 100 MHz sávszélességgel támogatja a 1000BASE-T gyors ethernet szabványt és az annál alacsonyabbat. Normál otthoni internet kábel használatra azonban teljesen elegendő.

 • Gyors adatátvitel.
 • Széles körű kompatibilitás.
 • Elavult technológia.

!

Az 1 Gb/s átviteli sebesség eléréséhez a teljes sávszélességre, azaz 100 MHz-re van szükség. Enyhe torlódás esetén a sávszélesség szűkül, és így az átviteli sebesség csökken. A CAT6-os internet kábel és az annál magasabb internet kábel előnyös ebből a szempontból, mivel nagyobb jelerősséggel rendelkezik.

CAT6

A CAT6 Ethernet kábel 1000BASE-T vagy annál alacsonyabb, akár 1 Gbps sebességgel és 250 MHz sávszélességgel rendelkezik. A CAT6 internet kábelek még mérsékelt interferencia jelenlétében is teljes átviteli sebességet érnek el.

 • Korszerűbb technológia.
 • Nagyobb sávszélesség.


 • Magas ár.

CAT6A

A CAT6A ethernet kábelek támogatják a 10GBASE-T és a régebbi szabványokat. Akár 10 Gbps átviteli sebességre is képes 500 MHz sávszélességgel. A 10GBASE-T protokoll előnye, hogy nagyfokú immunitást biztosít a környező kábelekből származó interferenciával vagy áthallással szemben.

 • Átviteli sebesség akár 10 Gb/s.
 • Nagy sávszélesség.
 • Magasabb ár.

i

Tartozékokat keresel?

Kínálatunkban lehetőséged nyílik különféle ethernet kábel tartozékok beszerzésére


CAT7

A 10GBASE-T protokollt támogató CAT7 ethernet kábel előnye, hogy 600 MHz sávszélességen akár 10 Gbps átviteli sebességet is képes elérni. Az előző típusokhoz képest ez az ethernet kábel fajta a legellenállóbb a környezeti zavarokkal szemben.

 • Átviteli sebesség akár 10 Gb/s.
 • Legnagyobb sávszélesség.
 • Legmagasabb ár.

Hogyan csatlakoztathatom a telefonomat otthon vagy az irodában? Tekintsd meg a telefonkábeleket.

A hálózati architektúrák jövője az optika

Az optikai internet kábelek fénysugarakat használnak az adatok továbbítására. Az optika internet kábel sokszor gyorsabb adatátvitelt biztosít még nagy távolságokon is, és teljesen veszteségmentes. Az optikai internet kábelek hátránya az áruk. Ráadásul maximális teljesítményük jelenleg a legtöbb háztartás számára elérhetetlen.

Internet kábel

Internet kábel

Tápkábelek kiegészítőként az összes elektronikai eszközödhöz

A tápkábeleket hálózati kábeleknek is nevezik. A funkciójuk nyilvánvaló - ez egy olyan kábel, amely lehetővé teszi a berendezések elektromos áramellátását.

 • Kábelek telefonokhoz és tabletekhez - Ha pótolni szeretnéd tönkrement vagy elveszett kábeledet valamelyik eszközödhöz, akkor itt megtalálhatod.
 • Tápegységek és belső tápkábelek - A számítógép áramellátásához szükséges kábelek egyhelyen.
 • Monitor kábelek , TV kábelek - Hagyományos tápkábelek monitorok, TV-k működtetéséhez.
 • Laptop töltők - Amennyiben egy új laptop töltő vásárlását fontolgatod kínálatunkban találhatók gyári laptop töltők, univerzális adapterek, valamint laptop powerbankok is.
 • Okosóra töltők - A nagyobb készülékek mellett a kisebbekre is gondolni kell.
 • Hosszabbítók - A tápkábelek sokasága miatt szükséged lesz csatlakozókkal ellátott hosszabbítókra.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hálózati kábel 5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT6) 1 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, UTP árnyékolás, egyenes végződés
több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól

2.
Hálózati kábel 15m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT6) 1 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, UTP árnyékolás, egyenes végződés
több darab vásárlása esetén 2 900 Ft-tól

3.
Hálózati kábel összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 100 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
2 390 Ft

Még több
727 termék
4,9 732×
Vention Cat.6 UTP Patch Cable, 15m, fekete
Hálózati kábel 15m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT6) 1 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, UTP árnyékolás, egyenes végződés
2 900 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd139
4,9 732×
Vention Cat.6 UTP Patch Cable, 5m, fekete
Hálózati kábel 5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT6) 1 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, UTP árnyékolás, egyenes végződés
1 840 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd38
4,8 818×
AlzaPower Patch CAT5E UTP 20m, szürke
Hálózati kábel - összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 100 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
3 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP5109
4,8 818×
AlzaPower Patch CAT5E UTP 10m, szürke
Hálózati kábel összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 100 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
2 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP5107
4,8 818×
AlzaPower Patch CAT5E UTP 2m, szürke
Hálózati kábel összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 100 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
1 310 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP5103
4,8 818×
AlzaPower Patch CAT5E UTP 3m, szürke
Hálózati kábel összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 100 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
1 590 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP5104
4,7 39×
Vention Flat Cat.6 UTP Patch Cable, 20m, fekete
Hálózati kábel 20m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT6) 1 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, lapos, árnyékolt kábel, UTP árnyékolás, egyenes végződés
4 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd140
4,9 111×
AlzaPower Patch CAT6 UTP 20m, szürke
Hálózati kábel összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 250 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
6 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP6144
Vention Cotton Braided Cat.8 SFTP Patch Cable, 3m, fekete - Hálózati kábel
Típusok
4,9 103×
Vention Cotton Braided Cat.8 SFTP Patch Cable, 3m, fekete
Hálózati kábel 3m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT8), kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, FTP árnyékolás, egyenes végződés
3 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd97
4,8 818×
AlzaPower Patch CAT5E UTP 15m, szürke
Hálózati kábel - összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 100 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
3 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP5108
4,9 401×
AlzaPower Patch CAT6 FTP 10m, szürke
Hálózati kábel összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, árnyékolt, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 250 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
2 900 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP6007
4,8 818×
AlzaPower Patch CAT5E UTP 30m, szürke
Hálózati kábel - összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 100 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
6 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP5110
4,9 732×
Vention Cat.6 UTP Patch Cable, 25m, fekete
Hálózati kábel 25m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT6) 1 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, árnyékolt kábel, UTP árnyékolás, egyenes végződés
3 770 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd40
4,9 111×
AlzaPower Patch CAT6 UTP 5m, szürke
Hálózati kábel összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 250 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
2 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP6140
Vention Cotton Braided Cat.8 SFTP Patch Cable, 2m, fekete - Hálózati kábel
Típusok
4,9 103×
Vention Cotton Braided Cat.8 SFTP Patch Cable, 2m, fekete
Hálózati kábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT8), kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, FTP árnyékolás, egyenes végződés
2 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd96
4,8 8521×
Datacom CAT5E UTP, 15m, szürke
Hálózati kábel 15m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT5E) 1 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, UTP árnyékolás, egyenes végződés
1 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MN105
4,7 184×
Datacom CAT5E UTP, 50m
Hálózati kábel 50m - male csatlakozók: csatlakozó nélkül (CAT5E), UTP árnyékolás
10 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MN190
4,9 126×
AlzaPower Patch CAT6 UTP Flat, 0,5m, szürke
Hálózati kábel - összekötő kábel, mindkét végén hím RJ45-ös csatlakozóval, megfordítható végek, lapos kábelkonstrukció, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 250 MHz-ig, fonat anyaga PVC, vezető anyaga réz, egyenes végek, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
960 Ft -tól
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP6200
4,7 39×
Vention Flat Cat.6 UTP Patch Cable, 25m, fekete
Hálózati kábel 25m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× RJ-45 (CAT6) 1 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× RJ-45 (CAT6) 1 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, UTP árnyékolás, egyenes végződés
3 950 Ft -tól
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd141
4,8
Vention Cat8 SFTP Gaming Ethernet Patch Cable 3M Black
Hálózati kábel 3m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT8), kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, S/FTP árnyékolás, egyenes végződés, hagyományos fonat
5 120 Ft -tól
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd250
4,7 89×
Datacom CAT6 UTP, 50m
Hálózati kábel 50m - male csatlakozók: csatlakozó nélkül (CAT6), UTP árnyékolás
14 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MN190a
4,9 401×
AlzaPower Patch CAT6 FTP 1m, szürke
Hálózati kábel összekötő, kis csatlakozó RJ45-től RJ45-ig, kétoldalas lezárás, árnyékolt, sebesség 1000 Mbps-ig, frekvencia 250 MHz-ig, a fonás anyaga PVC, a vezető anyaga réz, egyenes lezárás, univerzális minden RJ45 csatlakozóval rendelkező eszközhöz
Szuper ár
1 590 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCBP6002
4,9 97×
Vention Cat.6A SFTP Patch Cable, 1m, sárga
Hálózati kábel 1m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45 (CAT6A) 10 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, S/FTP árnyékolás, egyenes végződés
1 750 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd100
4,8 316×
Vention CAT5e UTP Patch Cord Cable, 1.5m, kék
Hálózati kábel 1,5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× RJ-45, kétoldalas végződés, UTP árnyékolás, egyenes végződés
890 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTd55

Hálózati kábelek

cikkÁrnyékolt kábel A kábel árnyékolása a nem kívánt zajok szűrőjeként szolgál. A zaj a videó-, hang- vagy adatkimenet minőségének romlásában nyilvánulhat meg. Számos tápkábel is fel van vértezve a zajok ellen (általában egy ferritgyűrűvel a csatlakozónál), de ezek inkább egyfajta...
A különböző USB kábeleket és csatlakozókat napi szinten használjuk. Azonban olyan sok van belőlük, hogy könnyen elveszhetünk köztük. Tarts velünk, és tekintsd át a leggyakoribb USB csatlakozótípusokat, valamint ismerkedj meg az USB-C-vel.
A kormányzati intézkedések eredményeként otthon kell maradnod a gyermekeddel vagy karanténban vagy? És lehetőséged van otthonról dolgozni, de hiányzik a szükséges felszerelés? Számos módot tudunk az otthoni irodai felszerelés olcsóbb megszerzésére egyetlen nap alatt.

Hálózati kábelek

A Hálózati kábelek kategóriában összesen 727 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hálózati kábelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hálózati kábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hálózati kábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hálózati kábelek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ