Akvizice ApF HU Shop roku

Hario MM-2 kávédaráló

Termékkatalógus
Hario MM-2 kávédaráló
5 3 értékelés
Kávédaráló - kézi, őrlőköves, kávétartály kapacitása 24 g, kávédaráló anyaga fa
19 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához

Hario MM-2 kávédaráló

A Hario MM-2 egy praktikus, elegáns és precíz kávédaráló, egy kiváló eszköz a friss kávé napi elkészítéséhez. A masszív keményfa alap és a vonzó sötét acélból készültszerkezet kerámiából készült őrlőbetéteket rejt, amelyek hosszú használati időt garantálnak, és a kávé íze sem lesz fémes miattuk. Az őrlési finomságot a hajtókar alatti fogaskerékkel könnyedén beállíthatjuk. A tartály maximális kapacitása 24 g.

Főbb jellemzői

  • Elegáns, retro stílus
  • Kerámia őrlőbetétek
  • Tartályfedő
  • Gumitalpak
  • Hosszú élettartam

Könnyen kezelhető

A tartály praktikus kiegészítője a műanyag fedél, ami megakadályozza, hogy a kávébabok az őrlés közben kirepüljenek. Darálás közben a gumitalpak is jó szolgálatot tehetnek, mivel így a daráló még csúszós felületeken sem mozdul el.  Az ergonómikus fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a darálást kényelmessé teszi. A Hario MM-2 őrlőbetétei kerámiából készültek, könnyen kivehetőek, és folyóvíz alatt egyszerűen lemoshatóak.

Méretek:
16 × 10 × 18,5 cm

Remek design

Hario MM-2 kávédaráló tökéletesen egyesíti a hagyományos eleganciát és stílust a japán Hario márka jellegzetességeivel. A tömörfa alap és a sötét, fémből készült darálószerkezet kombinációja első pillantásra megragadja a tekintetet. A daráló Kínában készült, de mint a Hario cég minden más terméke, ez is kiváló minőségű. (A Hario Japánban és Kínában is rendelkezik gyáregységekkel, Japánban főleg üvegtermékeket gyártanak.)

 
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hario MM-2 kávédaráló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hario MM-2 mlýnek na kávu . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hario MM-2 mlynček na kávu.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ