AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Hydrao okos zuhany

Termékkatalógus
Hydrao okos zuhany
3,7 3 értékelés
- Egyedülálló zuhanyrózsa a vízfogyasztás mérésére, amelynek köszönhetően több, mint 60 ezer forintot spórolhat meg évente. Rendkívül egyszerű telepítés. Beállítások és adatátvitel mobiltelefonon keresztül.
Kód:  HYDSP01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hydrao okos zuhany

Játékos és szórakoztató módszer a vízfogyasztás csökkentésére, mellyel komoly összegeket takaríthat meg.

A Hydrao intelligens zuhany forradalmasítja a hétköznapi tevékenységeket. A HYDRAO világít zuhanyozás közben, és az elfogyasztott víz mennyiségétől függően színt változtat. Ennek köszönhetően egyszerűen megtaníthatja gyermekeit a takarékosságra, és a környezet iránti figyelmességre, és saját magát is ösztönözheti erre. A vízfogyasztás, a zuhanyzás költségei és további információk folyamatosan az Ön rendelkezésére állnak jól átlátható grafikonok formájában az iOS és Android készülékekre tervezett mobilalkalmazásban. A HYDRAO-nak köszönhetően a zuhanyzás szórakoztatóbbá, a világ pedig színesebbé válik.


A HYDRAO okos applikáció segítségével:

  • - megváltoztatható a háttérvilágítás színe
  • - megszabható a vízfogyasztáshoz kapcsolódó színváltoztatás határértéke
  • - beállítható a víz költsége az Ön háztartásában
  • - beállítható a víz melegítésének ára
  • - nyomon követhető a vízfogyasztás átlátható grafikonok formájában
  • - ellenőrizhetők a kiadások és megtakarítások 
  • Nem szükséges, hogy a mobiltelefonja zuhanyozás közben a fürdőszobában legyen, sőt, nem is szükséges minden zuhanyozást mérni. Elég csak például hetente egyszer zuhanyozás előtt elindítani az alkalmazást, és a HYDRAO beépített memóriájából automatikusan betöltődnek az adatok közvetlenül az Ön telefonjára.

 


A HYDRAO energiaellátása a zuhanyozás közbeni vízáramlás segítségével valósul meg. A LED fények világításához szükséges energiát, illetve az alkalmazással való kommunikációhoz szükséges energiát a beépített turbina biztosítja. A víz minimális nyomásának legalább 1,2 bar-nak kell lennie.

Hogyan határozhatja meg, hogy megfelelő-e az otthoni víznyomás? Helyezze a jelenleg használt zuhanyrózsát a kád aljára, engedje meg a vizet maximális erősséggel, és mérje le a fröccsenő víz magasságát. 0,5 méteres magasság már megfelelő víznyomást indikál.


Kímélje a környezetet, takarékoskodjon a vízzel, s ezt pénztárcája is meg fogja hálálni. A tesztelések és a HYDRAO ezer felhasználójának megkérdezése alapján megállapítottuk, hogy az eszköznek köszönhetően egy négytagú család átlagosan 60 000 forintot tud megtakarítani évente. Ez azt jelenti, hogy az intelligens zuhany megvásárlásába fektetett összeg 6 hónapon belül megtérül.


Kisgyermekei szívesen játszanak, és sok időt töltenek a zuhanyzóban? A színes LED világítással még nagyobb szórakozásban lehet részük, miközben megtaníthatja őket arra is, hogy miért fontos takarékoskodni a vízzel. Állítson be nekik színes világítást a kívánt határértékekhez, és szoktassa hozzá gyermekeit, hogy például csak a piros szín megjelenéséig zuhanyozhatnak és játszhatnak. Ezután már maguktól tudni fogják, mikor kell a zuhanyozást befejezniük. 


Az okos készülékekkel való kommunikáció a legkorszerűbb vezeték nélküli technológia segítségével valósul meg. Egyáltalán nem is szükséges, hogy telefonja zuhanyozás közben bent legyen a fürdőszobában. Elegendő csupán hetente egyszer csatlakoztatni, és minden adatot átvinni a zuhanyból. A HYDRAO memóriája az utolsó 10000 zuhanyozást képes tárolni.


A HYDRAO-t szabadalmaztatott védőréteggel látták el, amely megakadályozza a kalcium lerakódását. A zuhanyrózsán nem képződik vízkő, és hosszú használata után is biztosított a tökéletes működés.


EGYSZERŰ BEKÖTÉS:

Négy egyszerű lépés:

1. vegye le a jelenleg használt zuhanyrózsát

2. kösse ki

3. csatlakoztassa a HYDRAO-t

4. kezdjen el zuhanyozni

  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chytrá sprcha Hydrao. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inteligentná sprcha Hydrao. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intelligenter Duschkopf Hydrao. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intelligenter Duschkopf Hydrao.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ