Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Homedics MIR-8150

Termékkatalógus
Homedics MIR-8150
4,7 7 értékelés
Sminktükör - Megvilágított, kétoldalas, normál ábrázolás + 7x-es nagyítás, LED világítás, átmérője 14,5 cm, elemes működtetésű, ezüst színű
Kód:  HOMKZ015 Termékszám:  ELM-M8150

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Homedics MIR-8150

A HOMEDICS ELM-M8150 kompakt kozmetikai tükör minden olyan nő számára hasznos segédeszköz, aki szívesen gondoskodik a megjelenéséről, szereti sminkelni magát, és tökéletes megjelenésre vágyik. A tökör egyik oldala a hagyományos felhasználásra alkalmas, a másik oldala pedig hétszeres nagyítású képet mutat, így tökéletesen látható a bőr állapota. Az energiatakarékos és környezetbarát LED-es háttérvilágításnak köszönhetően könnyen ellenőrizhető vagy megigazítható a smink nappal vagy akár éjszaka is. A fény intenzitását Te magad állíthatod be a kapcsoló segítségével.

Ez a modern, rozsdamentes acél kivitelezésű tükör Elle Macpherson The Body kollekciójának a része. 4 db AA elemmel működik. A hosszú élettartamú világítással ellátott, stílusos kozmetikai nagyító tükör megbízható segítőtársad lesz, amelyet nem tudsz majd nélkülözni a bőrápolás során.

Fő előnyei:

  • energiatakarékos LED világítás
  • kétoldalas tükör
  • hétszeres nagyítás
  • modern, vonzó design

Anyag:
Rozsdamentes acél

A tükör átmérője:
16,7 cm
 

Paraméterek

Rendeltetés
Asztali Kész!
Átmérő
16,7 cm Kész!
Anyag
Üveg Kész!
Jellemzők
LED világítás Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Asztali Kész!

Jellemzők

Átmérő
16,7 cm Kész!
Anyag
Üveg Kész!
Jellemzők
LED világítás Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homedics MIR-8150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics MIR-8150. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homedics MIR-8150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics MIR-8150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics MIR-8150.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ