30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete

Termékkatalógus
HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete
4,8 11 értékelés
Okoskarkötő - uniszex, közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis
Kód:  HONB09m Termékszám:  55026822

HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete

Azon sportolók közé tartozol, akik monitorozzák a teljesítményüket? Vagy csak le akarod cserélni a hagyományos karórádat egy okosabb variánsra? Ha igen, akkor a(z) Honor fitness karkötő remek választás lesz. Kompakt méretekkel és számos hasznos funkcióval dicsekedhet. Átlagos használat mellett az akkumulátor működési ideje akár 168 óra. Így nem kell tartanod attól, hogy futás közben váratlanul kikapcsol. Választás előtt legyél tisztában azzal, hogy milyen formájú és méretű fitness karkötőt szeretnél. Ez a modell szögletes számlappal és 1,64"-es kijelzővel rendelkezik. Dizájnját nézve férfiaknak és nőknek is alkalmas. A(z) kombinált időmegjelenítésnek köszönhetően tudni fogod, hogy pontosan mennyi az idő. Ezek a sportfunkciók szintén rendelkezésedre állnak: lépésszámláló, kalóriaszámítás, pulzusmérés, távolságmérés, sebességmérés, tempómérés, intervallum edzés, pulzus zónák, automatikus tevékenység indítás, a test regenerálódásának szintje és virtuális tréner. Rezgéssel is informál az eseményekről. A(z) HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete nyomon követi a teljesítményedet olyan sportoknál, mint a(z) futás, séta, kerékpározás, outdoor, fitnesz, úszás, jóga, evezés, Tenisz, tollaslabda és mászás.

A(z) HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete fitness karkötő legfontosabb jellemzői

  • A fitnesz karkötő áttekintést nyújt a tevékenységeidről
  • Dizájnja alapján férfiak és nők számára is alkalmas
  • Olyan okosfunkciókkal büszkélkedik, mint a(z) rezgés, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / ne zavarjanak mód, egyéni tárcsázás és intelligens ébresztés
  • Dátum, stopper, ébresztőóra és a hét napja funkcióval is bír
  • Képes együttműködni a(z) iOS és Android operációs rendszeren futó eszközökkel
  • Vízállóság mértéke: 50 m (5 ATM)
  • Operációs rendszerének típusa: Lite OS
  • Az integrált tárhely kapacitása: 4 GB
  • Felszereltségéből a(z) gyorsulásmérő, giroszkóp, rezgés, oximéter és fényerősség szenzor sem hiányzik
  • A szíj egyszerűen kicserélhető

A(z) HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete meglep a felszereltségével

A(z) HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete okoskarkötő lebilincsel az okosfunkcióival. Ez az okoskarkötő vibrációval is felhívja a figyelmedet a jelentős információkra. Ha nem emlékszel, hogy hová tetted a mobilodat, akkor a fitness karkötővel megtalálhatod. A(z) HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete a következő tevékenységek mérésére szolgál: futás, séta, kerékpározás, outdoor, fitnesz, úszás, jóga, evezés, Tenisz, tollaslabda és mászás. A kalóriaszámlálás segít nyomon követni az optimális táplálékbevitelt. A beépített lépésszámláló szüntelenül méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal ösztökél a mozgásra. A tempó, a sebesség és a távolság mérését futásnál fogod értékelni. Ha szeretnél gyorsabb lenni és hatékonyan zsírt égetni, akkor segítségedre lesz az intervallum edzés funkció. Ezt az adott terméket olyan egészségügyi funkciókkal is ellátták, mint a(z) intelligens ébresztés, alvásfigyelés , véroxigénszint mérés, stressz-szint mérése, mozgás emlékeztető és menstruációs ciklus nyomon követése.

A(z) Honor okoskarkötő egyéb tulajdonságai

  • A(z) fekete színű tok stílusos és vonzó kinézetet kölcsönöz a(z) Honor fitness karkötőnek
  • Magát a mechanizmust műanyag anyagból létrehozott tok óvja
  • Szinte észre sem fogod venni, hogy a csuklódon viseled, mivel a súlya csupán 35 g
  • Akkumulátorának funkcionálási ideje akár 240 óra
  • A(z) HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete felhasználói felületének nyelve: angol, cseh, német, szlovák, magyar és francia
  • A mobilapplikáció nyelve: angol, cseh, német, magyar, szlovák és francia
  • Bluetooth technológián keresztül csatlakoztatható
  • A belső tárhely kapacitása: 4 GB
  • A vezérlés módja: kombinált
  • A szíj könnyen kicserélhető

További információk a(z) Honor fitness karkötőről

A(z) fekete színkivitelű szíj kitűnően fog mutatni a csuklódon. A kijelző miatt sem kell nyugtalankodnod, ugyanis azt gorilla glass üveg védi a karcolásoktól. A(z) Honor okoskarkötő gond nélkül kommunikál a(z) iOS és Android operációs rendszerrel, mégpedig Bluetooth interfész segítségével. Arra is ügyelj, hogy minimum 13 cm és maximum 21 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. A szíjat szilikon anyagból hozták létre. Továbbá az elhagyott mobiltelefonodat is megkeresheted vele, azonban annak a közelben kell lennie. Ébresztő funkció úgyszintén rendelkezésedre áll. Természetesen a dátumot is kijelzi. Emellett információt ad arról, hogy milyen nap van ma. A stoppernek köszönhetően megmérheted bármilyen tevékenység idejét. A csomagban töltőkábelt is találsz. A fitness karkötőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a vízzel való érintkezésnek zuhanyozás során vagy kézmosáskor, viszont búvárkodás vagy úszás esetén le kell venni.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Outdoor, Úszás, Tenisz, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
30 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
35 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Outdoor, Úszás, Tenisz, Evezés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Lite OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Csukló min. kerülete
13 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Úszáshoz használható- e vagy sem? Azt írják, hogy kézmosás esetén vízálló de úszáshoz és búvárkodáshoz le kell venni. Előtte és utána viszont felsorolják a sporttevékenységeknél az úszást. Szerintem ezt érdemes lenne javítani, hogy ne vezessék félre a vásárlókat.

Ez egy nagyon nehéz, bonyolult kérdés. Ez idáig sem személyesen, sem ezen a platformon nem sikerült megválaszolni. Mi okozhatja a fejtörést? A magyar nyelvű? A menü? Nehéz kérdések ezek... (Ha pl. fel lenne tüntetve, akkor nem kéne reménytelenül válaszra várni.)

Az órának van magyar nyelvű menüje?

szeretném megkérdezni, van e magyar nyelvű menüje

Kérdések és válaszok: HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete
Kiegészítők: HONOR Watch ES (Hes-B09) Meterorit fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor Watch ES (Hes-B09) Meteorite Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HONOR Watch ES (Hes-B09) Meteorite black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor Watch ES (Hes-B09) Meterorite black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor Watch ES (Hes-B09) Meterorite black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ