HOOVER Bidon TWDH1400 011

Termékkatalógus
HOOVER Bidon TWDH1400 011
4,7 3 értékelés
Többfunkciós porszívó - többcélú, száraz és nedves porszívózásra is, 21 literes víztartály és a porttartály, teljesítmény: 1400W, EPA szűrő, 4 kerék, hatósugara: 8,8 m, rozsdamentes acél edényben, fúvó funkciók, egyéb kiegészítők porszívóhoz, 5,1 kg
Kód:  CANVY0141 Termékszám:  39500050 Gyártó honlapja:

HOOVER Bidon TWDH1400 011

Többfunkciós porzsák nélküli és porzsákos porszívó a Bidon TWDH1400 011 a Hoover márkaterméke, amely nélkülözhetetlen eszköze az intenzív tisztításnak. Hozd ki a legtöbbet a páratlan teljesítményű 1400 watt-os készülékből, és megjutalmazhatod magad egy tökéletesen tiszta háztartással. Hála a nagy rádiusznak a készülék közel 9 méter hátótávolsággal biztonságosan kezelhető akár még nagyobb területeken is, legyen az szőnyeg vagy parketta. Nem károsítja a felületeket mert a porszívó gumi kerekekkel rendelkezik. Használd a résszívót a nehezen elérhető helyek tisztításához, mint például a sarkok vagy a keskeny rések takarításához.

Hoover Bidon porszívó főbb jellemzői

  • Nagy 1400 watt-os szívóerő
  • Munka rádiusz legfeljebb 8,8 m-ig
  • Nedves és száraz porszívózás
  • A tartály térfogata 21 l
  • Fúvó funkció
  • Előmotoros EPA szűrő
  • Gumírozott porszívó kerekek
  • Rozsdamentes acél belső tartály
  • Széles kiegészítők skálája a 011 TWDH1400 modellhez

Hármas használat

A TWDH1400 011 porszívó használata esetében eldöntheted, hogy száraz vagy nedves porszívózást választod. A vizes szívás (folyadék összegyűjtésére) módosításához szükséges a habszűrőt felhelyezni, és eltávolítani a porzsákot, továbbá a megfelelő fúvókát összekötni a készülékkel. A száraz porszívózás esetében értékelni fogod az EPA légszűrőt, amely megakadályozza a a legtöbb por levegőbe kerülését. Ezen túlmenően, a Hoover Bidon készülék a fúvóka segítségével fúvó funkciót is elláthat.

Porszívó kiegészítők

1 x hasadékszívó
fúvóka
1× Mini Turbo fúvóka
1× fúvóka vizes szívásra
1× parketta szívófej
1 × eldobható textil porzsák

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
6 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
52 cm Kész!
Mélység
34 cm Kész!
Tömeg
5,1 kg Kész!

Szín

Szín
Piros, Ezüst Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Bidon TWDH1400 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Bidon TWDH1400 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Bidon TWDH1400 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Bidon TWDH1400 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Bidon TWDH1400 011.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ