ApF HU Shop roku

Száraz-nedves porszívók (többfunkciós)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(29)
Porzsákos
(19)
Álló
(23)
Kézi (önálló)
(2)
Kézi
(9)
Felület típusa
Minden padlótípus
(54)
Szőnyeg
(44)
Kemény padló
(44)
Puha felületek
(25)
Kárpit
(22)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(11)
Állatszőrhöz
(11)
Antibakteriális
(13)
Tisztítás típusa
Felszívás
(22)
Törlés
(18)
Nedves tisztítás
(60)
Száraz tisztítás
(56)
Tápellátás típusa
Akkus
(23)
Vezetékes
(44)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(2)
Mikroszűrő
(4)
HEPA szűrő
(29)
Vízszűrő
(13)
Mosható szűrő
(24)
Teljesítmény
95 W
14000 W
-
Zajszint
60 dB
90 dB
-
Űrtartalom
0,4 l
35 l
-
Tömeg
1,5 kg
16 kg
-
Szín
Fehér
(13)
Fekete
(21)
Piros
(5)
Kék
(8)
Rozsdamentes acél
(4)
Narancssárga
(3)
Ezüst
(7)
Szürke
(15)
Türkiz
(4)
Bordó
(1)
Zöld
(4)
Sárga
(19)

A száraz-nedves porszívók felszívják a száraz szennyeződéseket, a port és a folyadékokat is, nem csak a kemény padlófelületekről, hanem a szőnyegekből is. Egyes többfunkciós modellek akár még ablaktisztításra, a szőnyegek mélytisztítására vagy gőztisztításra is képesek. Milyen funkciókat rejthet egy többfunkciós porszívó?

Tovább

Miért hasznos a száraz-nedves porszívó?

A többfunkciós porszívók legnagyobb előnye a száraz-nedves porszívózás lehetősége. Egyes típusok a szőnyegek, kárpitozott felületek tisztítószeres tisztítására is képesek.

  • A száraz-nedves porszívó a kanapéra ömlött borral és más, hasonló szennyeződésekkel is megbirkózik bármilyen felületen.
  • A háziállatot tartó családoknál rendkívül előnyösek a száraz-nedves porszívók, mivel könnyedén felszívják az állatszőrt az emberi hajszálak mellett.
  • A többcélú porszívók levegő kifújására is alkalmasak, így gumimatracok felfújására is használhatók.
  • Az ilyen porszívók nem csak a mindennapos tisztaság fenntartásában, hanem a szezonális nagytakarításokban is rendelkezésedre állnak.
Porszívók

Miben tér el a száraz-nedves porszívók szívóteljesítménye és bemeneti teljesítménye?

Választáskor érdemes figyelembe venni ezt a két paramétert, amelyek bár hasonlóak, de más jellemzőt mutatnak meg.

Száraz-nedves porszívó nagy szívóteljesítménnyel

A szívóteljesítmény értéke elsősorban azt mutatja meg, hogy az adott készülék milyen hatékonysággal képes a szennyeződések felszívására. Értelemszerűen ez a porszívók egyik legfontosabb jellemzője.

A szívóteljesítmény nem feltétlenül egy állandó érték, nagyban befolyásolhatja a takarítandó felület, sőt, magának a többfunkciós porszívónak a kialakítása, a használt szívófej milyensége is. Az adott száraz-nedves porszívó modell szívóteljesítményét az energiacímkéről olvashatod el. Értéke egy "A" és "G" közötti skálán mozog, ahol az "A" jelenti a legjobb szívóteljesítményt.

Száraz-nedves porszívó alacsony bemeneti teljesítménnyel

A bemeneti teljesítmény nem a porszívó szívóteljesítményét határozza meg, hanem az energiafogyasztást mutatja meg. Új száraz-nedves porszívó választásakor ezért érdemes a lehető legalacsonyabb bemeneti teljesítményű modellek között nézelődni az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Az alacsony energiafogyasztású porszívók is képesek nagy szívóteljesítményre, akár a különböző padlófelületeken is. A száraz-nedves porszívók bemeneti teljesítménye legfeljebb 2000 W szokott lenni.

Milyen szűrő szükséges a száraz-nedves porszívók esetében?

A minőségi szűrőrendszer jelentősen befolyásolja a porszívó hatékonyságát és élettartamát. A szűrők rendszeres karbantartásával a takarítás minőségét is tudod javítani.

  • Mikroszűrő - felfogja az apró mikrorészecskéket és allergéneket. A legelterjedtebb szűrőfajta.
  • HEPA szűrő - népszerű és nagyon hatékony üvegszálas szűrő, amelyek még a legapróbb por, pollen és egyéb mikroszemcséket is bent tartja. Ideális az allergiás betegek számára.
  • Vízszűrő - a szennyeződéseket az ilyen szűrővel felszerelt porszívó egy víztartályba vezeti, amely meggátolja azok visszajutását a levegőbe.
  • Mosható szűrő - porszívózás után az ilyen szűrőt elegendő eltávolítani és vízzel elmosni, így élettartama - és a takarítás hatékonysága - megnövelhető.

Mekkora térfogatú porzsák vagy gyűjtőtartály az ideális?

A többfunkciós porszívó porgyűjtő kapacitását, vagyis a porzsák vagy gyűjtőtartály térfogatát a takarított terület nagyságától és szennyezettségétől függően érdemes szemlélni.

  • 2 liter alatt - 50 m2-es terület takarítására elegendő.
  • 3–4 liter - 50, vagy akár 150 m2-nyi felület tisztításához.
  • 4 liter fölött - akkor válaszd, ha a takarítandó terület meghaladja a 150 m2-t.

A többfunkciós porszívók tápkábelének hossza

Az ilyen porszívók hosszabb tápkábellel rendelkeznek hagyományos társaikhoz képest. Minél hosszabb a kábel, annál kevesebbet kell cserélgetned a konnektorok között.

  • 8 méterig – az olcsóbb és kisebb többfunkciós porszívóknál jellemző. Kisebb helyiségek porszívózására alkalmas.
  • 9-15 méter – ez a hossz a drágább és erőteljesebb többfunkciós porszívóknál fordul elő. Nagyobb területek takarítására is alkalmas.

A száraz-nedves porszívók tartozékai

A készülék kiválasztásakor fontos megismerni, hogy milyen tartozékokkal látták el az adott modellt, vagy milyen további kiegészítőket vásárolhatsz meg hozzá. Leggyakrabban a következő változatokkal találkozhatsz:

  • Résszívó - a szűk és nehezen elérhető helyekhez
  • Turbokefe - nagyon szennyezett szőnyegekre, állatszőr és hajszálak összegyűjtésére
  • Inverteres fúvóka - gumimatracok felfújására. A kertben akár a lehullott levelek elfújására is használhatod
  • Kemény padlófelületekre kialakított szívófej - linóleum, parketta vagy járólap porszívózásához. Kialakítása révén megakadályozza, hogy megkarcold a felületet vagy megsértsd a lakkozást
  • Ablaktisztító kiegészítő - segít az ablakok egyszerű és csíkmentes tisztításában

Vedd figyelembe a porszívó működés közbeni hangerejét is. Ha inkább egy csendesebb készüléket szeretnél, válassz olyan porszívót, amelynek maximális zajszintje legfeljebb 70 dB, ami kb. olyan, mintha a televízió be lenne kapcsolva.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bosch BWD420HYG Szállításra kész > 5 db
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, porzsákos, vizes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 3,5 l, HEPA szűrő és vízszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, teleszkópos cső a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fehér és türkiz kivitel
109 190 Ft

2.
Kärcher WD 3 V-17/4/20 Szállításra kész > 5 db
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő és patronszűrő, 1000 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hatósugár 6 m, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 47 × 38 × 39,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,5 kg, sárga kivitel
32 890 Ft

3.
ETA 2231 90000 Supersonic Szállításra kész > 5 db
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 25 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, zajszint 78 dB, fém gyűjtőtartály 0,45 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző, mérete 109,5 × 26 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,15 kg, fali tartó a csomag része, fekete és piros kivitel
58 990 Ft

Még több
75 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,1 12×
ETA 3447 90010 Dasty AquaPlus - fehér/kék
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók és úszó padló tisztítására, antibakteriális, nedves tisztítás, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 45 perc, töltési idő 6 óra, HEPA szűrő, 95 W teljesítmény, zajszint 80 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, töltöttségjelző, LED világítás, teljesítményszabályozás, lehajtható markolat és gumírozott fogantyú, mérete 121,5 × 27 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,27 kg, felmosó textil a csomag része, fehér kivitel
53 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV630
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Karcher SE 6.100
Többfunkciós porszívó - alkalmas szőnyeg, puha felületek és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, papírszűrő, kábel hossza 5 m, szűrő a csomag része, vezetékes, fehér kivitel
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARVV093
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Metabo ASR 35 L ACP
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 35 l, poliészter szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 8 m, hatósugár 11 m, automata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, zajszint 69 dB, zöld kivitel
185 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: META0024
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
Kärcher Puzzi 8/1 C Adv
Többfunkciós porszívó - alkalmas szőnyeg és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás, ipari, vizes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 8 l, puhított kerekek, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7,5 m, cső, víztartály a csomag része, vezetékes, szürke kivitel
286 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KARVV567
4,9 36×
Kärcher WD 3 V-17/4/20
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő és patronszűrő, 1000 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hatósugár 6 m, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 47 × 38 × 39,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,5 kg, sárga kivitel
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p2
4,0
Kärcher WD 3 S V-17/4/20
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, habszűrő, 1000 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hosszabbító cső, mérete 38,8 × 34 × 52,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,7 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p3
4,8 16×
Kärcher WD 3 V-17/6/20 Car
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas szőnyeg, kemény padló és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő, 1000 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 6 m, lehajtható markolat, szívókefe, mérete 49,2 × 32,8 × 34,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
41 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p5
3,8 37×
Hyundai VC800
Álló porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, HEPA szűrő, 600 W teljesítmény, zajszint 79 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,55 l, kábel hossza 7 m, hatósugár 8 m, mérete 121,5 × 27 × 21,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fekete kivitel
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUTV588
4,2 77×
ETA Verto 14,4 V Li-ion 5442 90000 WET&DRY
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, tisztítási mód felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 20 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, 78 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 42,5 × 16 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,5 kg, fali tartó a csomag része, szürke és zöld kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARV496
4,3 314×
Hyundai VC 020 B
Álló porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, felszívás, HEPA szűrő és mosható szűrő, 600 W teljesítmény, zajszint 79 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 8 m, mérete 115 × 25,5 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, kék kivitel
26 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: EAD9000
4,9 38×
Metabo ASR 25 L SC
Ipari porszívó - porzsák nélküli, félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas kemény padló, fapadlók és úszó padló tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, porosztály L, mikroszűrő, 1400 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 25 l űrtartalommal, kábel hossza 8 m, hatósugár 11,5 m, tömege 11 kg, fekete kivitel
133 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BO184d
4,4 37×
Bosch BWD420HYG
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, porzsákos, vizes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 3,5 l, HEPA szűrő és vízszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, teleszkópos cső a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fehér és türkiz kivitel
109 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS256
4,2 38×
ETA 2231 90000 Supersonic
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 25 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, zajszint 78 dB, fém gyűjtőtartály 0,45 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző, mérete 109,5 × 26 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,15 kg, fali tartó a csomag része, fekete és piros kivitel
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV526
4,0 11×
Salente Combo 4in1
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, állatszőrhöz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 20 l, fúvás, HEPA szűrő, mosható szűrő, pamut szűrő és habszűrő, kábel hossza 7 m, hatósugár 9 m, szűrő a csomag része, bordó kivitel
59 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SALVV329
4,2 19×
ETA Barello 4222 90000
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, teljesítményszabályozás és fúvás, HEPA szűrő, kábel hossza 5 m, hatósugár 8 m, szívócső hosszabbító, szűrőzsák a csomag része, vezetékes, zajszint 89 dB, sárga kivitel
28 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVV564
4,8 44×
KÄRCHER SE 4002
Többfunkciós porszívó - alkalmas szőnyeg, kemény padló és kárpit tisztítására, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, porzsák nélküli, porzsákos, zsák nélküli, vezetékes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, habszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7,5 m, hatósugár 9,5 m, szívócső hosszabbító, víztartály és portartály a csomag része, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, zajszint 60 dB, sárga kivitel
138 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK007j
4,2 19×
ETA Barello 6222 90000
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 6 l, teljesítményszabályozás és fúvás, HEPA szűrő, kábel hossza 8 m, hatósugár 11 m, szívócső hosszabbító, szűrőzsák a csomag része, vezetékes, zajszint 89 dB, sárga kivitel
48 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAVV557
4,1 43×
KÄRCHER SE 4001
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, antibakteriális, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, parkolási helyzet a padlószívófejhez és fúvás, habszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7,5 m, szívócső hosszabbító és cső, szűrő és szűrőzsák a csomag része, vezetékes, zajszint 60 dB, fekete és sárga kivitel
108 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK007i
4,1 38×
Kärcher SE 5.100
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, vízszűrő, 1400 W teljesítmény, zajszint 77 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, kábel hossza 5 m, mérete 46,5 × 32 × 42,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,7 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része, fekete és sárga kivitel
148 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARCZ011
4,3 21×
Bosch BWD41720
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 5 l, vízszűrő és EPA szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, víztartály a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fehér és türkiz kivitel
95 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS720
Kärcher Puzzi 10/1 - Többfunkciós porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Kärcher Puzzi 10/1
Többfunkciós porszívó - alkalmas szőnyeg, puha felületek és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, szőnyegtisztító, vízszűrő, szürke kivitel
348 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: KARVV088
4,0 23×
BOSCH BWD421POW
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 5 l, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, teljesítményszabályozás és gumírozott fogantyú, HEPA szűrő és vízszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, teleszkópos cső a csomag része, vezetékes, zajszint 79 dB, fekete és piros kivitel
129 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOVS411
4,4 31×
BOSCH GAS 15 PS Professional
Ipari porszívó - félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mikroszűrő, 1100 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 15 l űrtartalommal, kábel hossza 2,4 m, hatósugár 5,8 m, fúvás, gégecsővel, mérete 44 × 36 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6 kg, fekete és kék kivitel
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC162a
3,1
ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 35 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő és AirClean szűrő, zajszint 83 dB, műanyag gyűjtőtartály, töltöttségjelző, LED világítás és teljesítményszabályozás, gégecsővel, mérete 110 × 26 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg, víztartály és uv lámpa a csomag része, fekete kivitel
116 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV618

Száraz-nedves porszívók (többfunkciós)

RowentaRowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ) Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy...
Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgáljon minket? Ha benned is felmerült már ez a kérdés, akkor olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan kell kezelni a porszívók bizonyos típusait annak...
Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod.

Száraz-nedves porszívók (többfunkciós)

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó száraz-nedves porszívók (többfunkciós) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább száraz-nedves porszívók (többfunkciós) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb száraz-nedves porszívók (többfunkciós) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: száraz-nedves porszívók (többfunkciós) vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ