AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Termékkatalógus
HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S
4,5 39 értékelés
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 212 kWh, késleltetett indítás, kijelző és gyorsprogram, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, mérete 85 × 59,6 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 37,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
191 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOOSU019 Termékszám:  31102077 Gyártó honlapja:
HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S 191 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

195 580 Ft
Szett megvásárlása

HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Neked is problémát okoz a magas páratartalom a lakásban történő ruhaszárítás miatt és az ezt követő penészesedés? Ilyen esetekben a szabadonálló HOOVER szárítógép vásárlása az ideális opció. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép ma az egyik leggyakrabban használt szárítógép-típus. Előnye, hogy nincs szükség összeépítési munkálatokra vagy bonyolult telepítésre. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A hatékony HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus késleltetett indítás, kijelző és gyorsprogram. Az intelligens szárítógép képes csatlakozni egy okos mobileszközhöz, ami lehetővé teszi a programok távolról történő bekapcsolását vagy módosítását. A helytakarékos HOOVER szárítógép mérete 85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé). Kisebb mélységének köszönhetően keskeny szárítógépnek minősített, így gyakorlatilag bárhol elfér. Tömege 37,5 kg.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Lifestyle
Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Jellemzők/technológia

A minőségi HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógép legfontosabb tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép minimalizálja az időráfordításodat és erőfeszítéseidet
  • Kondenzációs típusú
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Hozzávetőlegesen 7 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 67 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth csatlakozással
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy bizonyos órákban az olcsóbb, alacsony tarifát használhasd a szárításhoz
  • A praktikus kijelző áttekintést ad az aktuális programról vagy beállításról
  • A gyorsprogrammal a ruha rövid idő alatt megszárad

A korszerű HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógépben rejlő lehetőségek és funkciók csak arra várnak, hogy felfedezd őket

A nagy kapacitású HOOVER szárítógépnek köszönhetően sok időt takaríthatsz meg, a ruháid pedig tiszták és illatosak lesznek. Az előlapon lévő áttekinthető kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális tevékenységről vagy beállításokról.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Lifestyle
Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Oldalnézet

Adj zöld utat az energiatakarékosságnak, amiben segítségedre lesz a kiváló HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. A késleltetett indítás funkció beállításával a ruhaszárítást kényelmesen az éjszakai áramellátás idejére időzítheted. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy olyan időpontokban kapcsoljon be, amikor alacsonyabbak az áramárak, pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlán.

Válaszd ki a szárítási programot a preferenciádnak megfelelően

A sokoldalú HOOVER szárítógép alkalmas mindenféle textilhez, beleértve az olyan kényes anyagokat is, mint az ingek és a szaténruhák. Ha egy reggeli kávéfolt van az ingen, amelyben az állásinterjún akartál megjelenni, nem probléma. Csak mosd ki és válaszd a gyorsprogramot, amely rövid idő alatt megbízhatóan megszárítja az inget.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Lifestyle

A kifogástalan HOOVER szárítógép műszaki tulajdonságai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiahatékony HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,8 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 7 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A szárítógép zajszintje 67 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos szempont a hatékonyság, mivel a magas szárítási hatékonyságú készülék gyorsan és gazdaságosan szárítja meg a ruhát. A hatékony HOOVER szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy egy normál szárítási program a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Jellemzők/technológia

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Energia címke

Méretek:

85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé)

Súly:

37,5 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
1,8 kWh Kész!
Töltetkapacitás
7 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
212 kWh/év Kész!
Zajszint
67 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
7 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
67 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,8 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
212 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
46,5 cm Kész!
Szélesség
59,6 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
37,5 kg Kész!

Funkciók

Szárítógép funkciói
Késleltetett indítás, Kijelző, Gyorsprogram Kész!
Lefolyó csatlakozó készlet
Nem Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ