AlzaBoxy Q1 Shop roku

Hoover PU F38PQ 011

Termékkatalógus
Hoover PU F38PQ 011
Autópolírozó - parkettához és kemény padlótípusokhoz, waxolás, három különféle polírozó koronggal
Kód:  POLPU011 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  39200002 Gyártó honlapja:

Hoover PU F38PQ 011


A kemény padlófelületek tisztítása ezzel a modellel sokkal könnyebbé válik, a csodás eredménnyel pedig biztosan teljes mértékben meg leszel elégedve. A padló portól, szennyeződéstől mentes lesz, így gond nélkül elláthatod a különböző típusú burkolathoz (márvány, padlólap vagy fa) megfelelő viaszos védőréteggel. 



Ideális padlóápoló

A Hoover PU F38PQ 011 elülső forgó keféje bármilyen felületről magabiztosan távolítja el a port és a szennyeződéseket. A Hoover PU F38PQ 011 textil porzsákba gyűjti a piszkot, mely kiürítés után újra használható. A beépített LED világításnak köszönhetően azonnal látható, hogy milyen tökéletesen tiszta és fényes lett a padló.


Teljes polírozó-készlet 

Hoover PU F38PQ 011-hez tartozik egy komplett polírozó korong készlet is a különböző felületekhez. Fekete puha kefe: wax felhordásához, minden típusú kemény burkolathoz alkalmas. Sárga durva kefe:  makacs szennyeződések eltávolításához, részben alkalmas padlólap és márvány felülethez. Szürke polírozó korong: finomtisztításra, alkalmas minden típusú felületre, különösen márványhoz és padlólaphoz. Fehér korong: kifejezetten fapadló fényesítéséhez.


Hoover PU F38PQ 011 főbb jellemzői

  • Fogyasztás: 800 W
  • Gumi ütköző a bútorok védelméért
  • Hatósugár: 5,5 m
  • LED-es világítás
  • Többször használható pamut porzsák
  • Fogantyú oldalirányban 90 °-ban billenthető
  • Zajszint:69 dB
 

Paraméterek

Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Hatósugár
5,5 m Kész!
Teljesítmény
800 W Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Hatósugár
5,5 m Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
800 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
100 cm Kész!
Mélység
40 cm Kész!
Tömeg
7,8 kg Kész!

Szín

Szín
Bézs, Ezüst Kész!

Zajszint

Zajszint
69 dB Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER PU F38PQ 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover PU F38PQ 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staubsauger PU F38PQ 011 Hoover. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staubsauger PU F38PQ 011 Hoover.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ