Shop roku MPLA317262

Hordozható játékkonzolok, kézi pc-k

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Játék és filmsorozat
Animal Crossing
(4)
PlayStation
(1)
Pokémon
(2)
Super Mario
(2)
The Legend of Zelda
(2)
Tárhely mérete
32 GB
(14)
64 GB
(9)
128 GB
(2)
256 GB
(1)
512 GB
(9)
1 024 GB
(1)
Konzoltípus
Kézi
(17)
Hybrid (kézi/tévéhez)
(18)
Handheld PC
(15)
Mechanika / slot típusa
Meghajtó nélküli
(8)
Memóriakártya slot
(24)

A hordozható játékkonzolok a kezedbe helyezik a szórakozás világát, és lehetővé teszik, hogy bármikor és bárhol élvezhesd kedvenc videojátékaidat, akár otthon, akár a parkban vagy útközben is. Sokféle játéklehetőséget, klasszikus és modern játékcímeket is kínálnak, és bizonyos hordozható játékkonzol modellek a TV-dhez is csatlakoztathatók. Folytasd az olvasást – ellátunk tanácsokkal a megfelelő kézi játékkonzol kiválasztásához.

Tovább

Milyen hordozható játékkonzol típusok léteznek?

A hordozható játékkonzolok három fő kategóriába sorolhatók.

Nintendo Switch kézi játékkonzol gyerekeknek és az egész családnak

A Nintendo Switch 2017-ben jelent meg a piacon, és egyedülálló hibrid kialakításának köszönhetően játékosok milliói fogadták lelkesedéssel világszerte. Ez ugyanis egy olyan hordozható játékkonzol, amelyet a dokkolót használva egyszerűen csatlakoztathatsz egy tévéhez vagy monitorhoz, és élvezheted kedvenc játékodat a nagy képernyőn is. Ráadásul a Joy-Con kontrollereket bármikor lecsatlakoztathatod, és a támogatott játékokkal ketten együtt is játszhattok. A Nintendo 2017 óta négy kézi PC Switch változatot adott ki:

  1. A Nintendo Switch V1 a kézi játékkonzol eredeti változata, amely minden alapvető funkciót támogat.
  2. A Nintendo Switch V2 a 2019-es modell hatékonyabb chippel rendelkező, továbbfejlesztett változata, amely hosszabb akkumulátor-üzemidőt garantál.
  3. A Nintendo Switch Lite egy olcsóbb modell, amelyet 2019-ben adtak ki. Kisebb kijelzővel, nem eltávolítható vezérlőkkel rendelkezik és nem csatlakoztatható a TV-hez.
  4. A Nintendo Switch OLED 2021 a kézi játékkonzol legújabb változata, amely nagyobb, 7″-es OLED kijelzőt és 64 GB tárhelyet kínál.

i

Nem a Nintendo az egyetlen olyan játékgyártó cég, amelyiknek van múltja a hordozható játékkonzol típusok terén

A 2004 és 2014 közötti években a PSP (PlayStation Portable) kézi játékkonzolok is nagyon népszerűek voltak, és számos népszerű játékot kínáltak. 2011-ben megjelentek a PlayStation Vita kézi játékkonzolok, amelyek aztán 2019-ben megszűntek. A játékosok a Sony PlayStation Portal játékkonzol kézi változatától várhatják a folytatást. Ez az eszköz lehetővé teszi a játékok streamelését a PlayStation 5-ről egy kis kézi játékkonzol modellre, amely 8″-es FullHD kijelzővel, haptikus reakcióval és adaptív ravaszokkal rendelkezik.

Többfunkciós hordozható játékkonzolok vagy kézi számítógépek

A Handheld PC a kézi PC készülékek új generációja, amelyek a számítógépeket és a hordozható játékkonzol modelleket egyetlen multifunkcionális kialakításban egyesítik. A hagyományos hordozható játékkonzol típustól eltérően ezek Windows vagy Linux rendszerrel működnek, így nemcsak játékra, hanem normál PC-s tevékenységekre is használhatók. Ezek a hordozható játékkonzol típusok külső monitorhoz vagy TV-hez csatlakoztathatók. A vezető PC-s kézi játékkonzolok közé soroljuk az alábbiakat:

  • A Valve Steam Deck a kézi PC rendszerek úttörője, amely akár 512 GB-os gyors tárolóval, a kompromisszumok nélküli Zen 2 APU chippel, HD érintőképernyővel, többféle vezérlési lehetőséggel, beleértve az érintőkártyákat is, és saját SteamOS operációs rendszerrel is rendelkezhet, A Steam összes funkcióját támogatja.
  • Az ASUS ROG Ally az első Windows 11 támogatással és nagyméretű, 7″-es, 120 Hz-es FullHD kijelzővel rendelkező kézi számítógép. Emellett a játékosok hatékony hűtést, nagy teljesítményű Zen 1 APU chipet és az egyedülálló Armoury Crate programot is élvezhetik, amely az összes játékot egy helyre rendszerezi.
  • A AYANEO AIR kézi PC első pillantásra ultravékony és ultrakönnyű kialakításával tűnik ki a többi közül. Ez az eszköz a mindennapi utazáshoz is alkalmas. A nagyszerű játékélményt az 5,5″-es FullHD OLED kijelző és a nagy teljesítményű, 6 magos AMD processzor Windows 11 operációs rendszerrel garantálja.

Nosztalgikus hordozható játékkonzolok

A retró hordozható játékkonzolok azoknak a játékosoknak szólnak, akik szeretnének visszamenni az időben, valamint azoknak a fiatal játékosoknak, akiket érdekel, milyen legendás játékok befolyásolták a mai játékipart. Az apró, hordozható játékkonzolok mindössze néhány gombbal rendelkeznek és olyan nosztalgikus címeket kínálnak, mint a Super Mario Bros, a The Legend of Zelda, a Tetris és a Pac-Man. Egyes retró kézi játékkonzolok saját minijátékokkal rendelkeznek, amelyek stílusukban a jól ismert retró játékokat idézik.


Mire figyeljünk kézi játékkonzol választásakor?

A kézi játékkonzol kiválasztásakor több paraméter is fontos.

Milyen játékokat kínál egy hordozható játékkonzol?

Egy hordozható játékkonzol általában korlátozott mennyiségű játékot kínál, ezért fontos, hogy a kedvenc játékaidnak megfelelően válassz. A retró játékrendszerek korlátozottabbak a véges tárhely, az egyszerű vezérlés, az internet hiánya és a kisebb kijelző miatt. Ezzel szemben a Nintendo Switch hordozható játékkonzolok és kézi számítógépek sokkal több játékot és egyes esetekben többjátékos támogatást is kínálnak.

A kézi játékkonzol mérete és tárhelye

Amikor hordozható játékkonzol típust választasz, ne feledkezz meg a tárhelyről sem. Ez 16 GB-tól akár 1 TB-ig terjedhet, és egyes esetekben memóriakártyával bővíthető. Természetesen sokkal több játékot és más programokat is letölthetsz az eszközre. Sajnos a retró kézi játékkonzolok általában nem támogatják a saját játékok letöltését vagy memóriakártyák használatát.

Hordozható játékkonzolok kézi használatra vagy TV-hez való csatlakozáshoz

Egyes hordozható kézi játékkonzolok külső monitorhoz vagy kijelzőhöz csatlakoztathatók, így a játékot nagyobb képernyőn élvezheted a kanapé kényelméből. A választáskor tehát ügyelj a csatlakozási lehetőségekre és a támogatott csatlakozókra. Egyes hordozható játékkonzolok egy speciális állomás vagy dokkoló segítségével csatlakoztathatók a TV-hez vagy monitorhoz. Ez gyakran az eszköz töltésére is használható.

A hordozható játékkonzol vezérlése

Hordozható játékkonzol vásárlása előtt mindenképpen vedd figyelembe a vezérlést is. Különösen a gombok számát és elrendezését, az érintőképernyő támogatását és a másik vezérlő csatlakoztathatóságát érdemes megvizsgálni. A retró kézi játékkonzolok általában jóval kevesebb gombbal rendelkeznek az egyszerűbb játékok kedvéért. Ezzel szemben a kézi PC típusok és a kézi játékkonzolok gyakran sokkal több gombot kínálnak, és lehetővé teszik az egyes játékok tetszőleges vezérlési beállításait is.

Még mindig nem tudod, melyik a legjobb hordozható játékkonzol? Olvass bele vásárlóink véleményébe.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nintendo Switch (OLED model) Raktáron változat szerint
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Super Mario és The Legend of Zelda, fehér kivitel
142 790 Ft

2.
ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme) Szállításra kész 3 db
Kézi számítógép -, dedikált videókártya,, Windows 11 Home
264 990 Ft

3.
Valve Steam Deck OLED Console 1TB Szállításra kész 4 db
Kézi számítógép - 7.4" OLED 1280 × 800, 16GB RAM LPDDR5, integrált videókártya, 1000GB SSD , WiFi 6E, tömege 0,64 kg, Steam OS
+Ajándék Utazó adapter Goobay melynek értéke 2 790 Ft
344 290 Ft

Még több
38 termék
4,9 149×
Nintendo Switch (OLED model) White
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, fehér kivitel - hibrid (kézi / TV-hez), új Tegra processzor az NVIDIA-tól, jobb minőségű 7"-es OLED kijelző, 4310 mAh-s akkumulátor, 64 GB bővíthető belső memória, memóriakártya foglalat, beépített állvány, dokkoló állomás LAN porttal, HDMI csatlakozó, többfunkciós Joy-Con vezérlő, fejlett rezgő visszajelzés, IR kamera, kényelmes trackpadek, helyi multiplayer, online játékmódok, egyszerűen párosítható akár 8 készülék, fehér színű
142 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWO001
5,0 69×
Nintendo Switch (OLED model) Neon blue/Neon red
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, neon red&blue kivitel - hibrid (kézi / TV-hez), új Tegra processzor az NVIDIA-tól, jobb minőségű 7"-es OLED kijelző, 4310 mAh-s akkumulátor, 64 GB bővíthető belső memória, memóriakártya foglalat, beépített állvány, dokkoló állomás LAN porttal, HDMI csatlakozó, többfunkciós Joy-Con vezérlő, fejlett rezgő visszajelzés, IR kamera, kényelmes trackpadek, helyi multiplayer, online játékmódok, egyszerűen párosítható akár 8 készülék, szín: neonkék/neonpiros
142 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWO002
4,3 73×
ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme)
Kézi számítógép -, dedikált videókártya,, Windows 11 Home
264 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a1hu
4,3
Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons
Konzol - kézi, 5.5" kijelző, 32 GB HDD, memóriakártya slot, Animal Crossing: New Horizons, 3570 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Animal Crossing, coral kivitel
94 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWL005b1
4,8 151×
Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 32 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, neon red&blue kivitel
121 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHW002v2
89 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWL002
4,3 73×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
229 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a2
142 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWOnad
Valve Steam Deck OLED Console 1TB - Kézi számítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 28×
Valve Steam Deck OLED Console 1TB
Kézi számítógép - 7.4" OLED 1280 × 800, 16GB RAM LPDDR5, integrált videókártya, 1000GB SSD , WiFi 6E, tömege 0,64 kg, Steam OS
+Ajándék Utazó adapter Goobay melynek értéke 2 790 Ft
344 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: steamdeck1o
4,8 28×
Valve Steam Deck OLED Console 512GB
Kézi számítógép - 7.4" OLED 1280 × 800, 16GB RAM LPDDR5, integrált videókártya, 512GB SSD , WiFi 6E, tömege 0,64 kg, Steam OS
+Ajándék Utazó adapter Goobay melynek értéke 2 790 Ft
282 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: steamdeck512o
4,5
Nintendo Switch (OLED modell) Mario Red Edition
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Super Mario, piros kivitel
149 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NXHWO006
4,6
Nintendo Switch (OLED model) Pokémon Scarlet and Violet
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Pokémon, többszínű kivitel
165 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NXHWO004
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black - Konzol
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black
Konzol - kézi, handheld pc, SSD 512 GB, memóriakártya slot, - kézi számítógép, handheld pc, 512 GB-os SSD, memóriakártya slot
370 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTKOle1ahu
4,9 149×
Nintendo Switch (OLED model) White
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, fehér kivitel - hibrid (kézi / TV-hez), új Tegra processzor az NVIDIA-tól, jobb minőségű 7"-es OLED kijelző, 4310 mAh-s akkumulátor, 64 GB bővíthető belső memória, memóriakártya foglalat, beépített állvány, dokkoló állomás LAN porttal, HDMI csatlakozó, többfunkciós Joy-Con vezérlő, fejlett rezgő visszajelzés, IR kamera, kényelmes trackpadek, helyi multiplayer, online játékmódok, egyszerűen párosítható akár 8 készülék, fehér színű
135 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NXHWO001
4,9 149×
Nintendo Switch (OLED model) White
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, fehér kivitel - hibrid (kézi / TV-hez), új Tegra processzor az NVIDIA-tól, jobb minőségű 7"-es OLED kijelző, 4310 mAh-s akkumulátor, 64 GB bővíthető belső memória, memóriakártya foglalat, beépített állvány, dokkoló állomás LAN porttal, HDMI csatlakozó, többfunkciós Joy-Con vezérlő, fejlett rezgő visszajelzés, IR kamera, kényelmes trackpadek, helyi multiplayer, online játékmódok, egyszerűen párosítható akár 8 készülék, fehér színű
128 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NXHWO001
4,8 28×
Valve Steam Deck Console 512GB
Kézi számítógép - 7" IPS 1280 × 800, 16GB RAM LPDDR5, integrált videókártya, 512GB SSD , USB-C, WiFi 5, tömege 0,669 kg, Steam OS
237 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: steamdeck512
4,8 28×
Valve Steam Deck Console 512GB
Kézi számítógép - 7" IPS 1280 × 800, 16GB RAM LPDDR5, integrált videókártya, 512GB SSD , USB-C, WiFi 5, tömege 0,669 kg, Steam OS
224 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: steamdeck512
4,3
Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons
Konzol - kézi, 5.5" kijelző, 32 GB HDD, memóriakártya slot, Animal Crossing: New Horizons, 3570 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Animal Crossing, coral kivitel
85 390 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWL005b1
4,9 12×
Nintendo Switch Lite - kék
Konzol - kézi, 5.5" kijelző, 32 GB HDD, memóriakártya slot, 3570 mAh akkumulátor-kapacitás, kék kivitel
80 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NXHWL008
4,8 151×
Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 32 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, neon red&blue kivitel
97 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: NXHW002v2
4,8 151×
Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 32 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, neon red&blue kivitel
109 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NXHW002v2
5,0
Nintendo Switch - Neon Red&Blue + Switch Sports + 3M NSO
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 32 GB HDD, memóriakártya slot, játékkal (elektronikus licensz), Nintendo Switch Sports, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, neon red&blue kivitel
121 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NXHW010v2
4,3 73×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
217 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NA999a2
4,3 73×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
206 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NA999a2

Hordozható játékkonzolok, kézi pc-k

Hordozható játékkonzolok, kézi pc-k

A Hordozható játékkonzolok, kézi pc-k kategóriában összesen 38 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hordozható játékkonzolok, kézi pc-k Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hordozható játékkonzolok, kézi pc-k A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hordozható játékkonzolok, kézi pc-k A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hordozható játékkonzolok, kézi pc-k vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ