AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

HP EliteBook Folio 1030 G1

Termékkatalógus
HP EliteBook Folio 1030 G1
Laptop - Intel processzor, opcionális érintőképernyős 13.3" LED 3200x1800 nem fényvisszaverő, RAM 16 GB, Intel HD Graphics 515, SSD 256 GB, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, NFC, HDMI, USB 3.0, TPM, dokkolható, Windows 10 Pro
Kód:  HPBN2502m2NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP EliteBook Folio 1030 G1

A HP EliteBook Folio 1030 G1 Ultrabookot nagy teljesítmény, rendkívüli tartósság és hosszú élettartam jellemzi. Az igényes felhasználók le lesznek nyűgözve a 13,3 hüvelykes kijelzőtől, amely akár 3200 × 1800 képpont felbontást biztosít, és a tükröződést gátló bevonat miatt a képernyő olvashatóságát nem befolyásolja, ha napsütésben vagy szabadban használod. A tökéletesen kidolgozott ház karcsú profilja hozzájárul az alacsony tömeghez, súlya mindössze 1,16 kg, így nem lesz megterhelő a hosszabb cipelés sem.

Főbb jellemzők

  • Minőségi fém váz
  • Erős Intel Skylake processzor
  • Tükröződésmentes kijelző nagy felbontással
  • Szupergyors SSD tároló
  • Modern C típusú USB  csatlakozó
  • Előre telepített Windows 10 Pro

Gazdaságos és erőteljes Skylake processzor

A nagy teljesítményt az Intel nagysebességű  processzorja biztosítja az Intel Turbo Boost funkció használatával. Ezenkívül a Hyper-Threading támogatás lehetővé teszi a két mag virtuális bütykölését, így négymagos számítástechnikai egységként is működhet. A grafikus teljesítményt az integrált Intel HD Graphics 515 chip biztosítja, amellyel Full HD grafikával játszhatók le például a filmek, de nem játékhoz tervezték. A laptop teljesítményét 16 GB-os DDR3L memória segíti.

Széles eszközkínálat, köztük SSD

A gyártó adataid mentéséhez 512 GB kapacitású, gyors SSD-tárolót választott, amire előtelepítették a Windows 10 Pro-t. Az ujjlenyomat-olvasó készen áll a biztonságos bejelentkezéshez, e-mail üzenetekhez és egyéb biztonsági szolgáltatásokhoz.

A külső meghajtók csatlakoztatásához, biztonsági mentéséhez vagy egyéb perifériák csatlakoztatásához egy kényelmes USB-interfész, két USB 3.0 gyorscsatlakozóval, memóriakártya-olvasóval áll rendelkezésre. Az extra gyors adatátvitelhez új, kétoldalas Type C USB csatlakozó található. További kapcsolódási lehetőségeket biztosíthat egy dokkolóállomás, amely nem szerepel a csomagban.

Hosszú állóképesség

Az energiatakarékos technológiák és a nagy kapacitású akkumulátorok használatával ez az EliteBook több órát működhet elektromos csatlakozás nélkül, így kiváló utazásótársad lesz. Élvezd a noteszgépedet akár 13 órán keresztül egyetlen töltéssel.


A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP EliteBook Folio 1030 G1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP EliteBook Folio 1030 G1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP EliteBook Folio 1030 G1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP EliteBook Folio 1030 G1.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ