AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

HP MFP PageWide Pro 777z

Termékkatalógus
HP MFP PageWide Pro 777z
Tintasugaras nyomtató - többfunkciós, A3-as nyomtató, szkenner, fénymásoló, fax, 45 oldal / másodperc fekete-fehér , 45 oldal / másodperc színes oldal, 1200x 1200 dpi (dots per inch), érintőképernyős színes LCD, automatikus lapadagoló (ADF) kétoldalas, AirPrint, USB, LAN, WiFi
Kód:  PA240e Termékszám:  Y3Z55B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP MFP PageWide Pro 777z

A HP PageWide Pro 777z MFP nyomtató színes,  professzionális minőségű dokumentumokat produkál  a különböző méretű papírokra,  egészen az A3 méretig, miközben  költséget csökkent és minimalizálja az állásidőt. A nagysebességű nyomtatás esetén is  képes az ember megbirkózni a nagyszabású munkálatokkal anélkül, hogy  segítséget kellene hívnia.  Az alapszintű  550 oldal kapacitás  (+ 100 többcélú)  bővíthető 4.650 lapig, és a nagykapacitású patronokkal együtt  (16.000 oldalig,  színesben)   egész brosúrák készíthetőek a nyomtatóval az alkalmazottak, üzleti partnerek részére vagy a  cég bemutatására a nyilvánosság számára.
 

A HP MFP PageWide Pro 777z nyomtató főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű színes nyomtatás a legkülönfélébb papírméretekre, az A3-as méretig
  • Nagy sebességű + automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Érintőképernyős működtetés
  • Szkenner, fénymásoló és fax (automatikus kétoldalas beolvasás akár 100 oldalig is)
  • Kiegyensúlyozott üzemeltetési költség (alacsony fogyasztás, nagy patronok ...)
  • LAN vagy WiFi csatlakozás+ közvetlen nyomtatás Wi-Fi Direct + NFC közvetlen (Near Field Communication – rövid hatótávú kommunikáció)
  • Cleanroom Certificate (tiszta iroda tanúsítvány)  az ISO 5. osztály szabványa szerint
  • Mobil nyomtatás iOS vagy Android készülékekről (Apple AirPrint, Mopria tanúsítás)
  • Távoli dokumentumok nyomtatása a HP ePrint és a Google Cloud Print segítségével

     

Multifunkcionális nyomtató

A HP PageWide Pro 777z többfunkciós nyomtatót utólag ellátták egy érintőképernyővel , hogy nyomtatni lehessen vele USB flash meghajtóról,  vagy szkennelni és faxolni  számítógép használata nélkül. A dokumentumokat automatikusan beolvassa mindkét oldalról anélkül, hogy a művelet során a papírt igazgatni / forgatni kellene. Az adagolóba legfeljebb 100 oldal fér be, amely digitalizálásra kerül  néhány pillanat alatt. A beolvasott anyagot közvetlenül  elküldi  e-mail címre vagy a felhőbe.

A nyomtató mindig kéznél van

Az Ethernet vezetékkel vagy a vezeték-nélküli Wi-Fi rendszerrel Ön megoszthatja  az irodában ezt az eszközt a kollégáival, és így rendelkezésükre áll egy széleskörű mobil nyomtatási lehetőség. Az Apple AirPrint és a Mopria nyomtatási szabvány alkalmazása maximálisan leegyszerűsíti a dokumentumok nyomtatását az iPhone-ról, az  iPad-ről vagy Android-ról. Elérhető egy mobilalkalmazás és a HP ePrint, amelyekkel Ön képes dokumentumokat nyomtatni  az irodán kívülről is. Csak küldje el a megadott e-mail címre a nyomtatandó dokumentumokat. Lehetőség van arra is, hogy a HP PageWide Pro 777z nyomtasson a  Google Cloud Print v2-ről.
 

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi, NFC Kész!
Szkenner tulajdonságok
Kétoldalas automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail Kész!
Szkennelési sebesség
50 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Funkció

Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi, NFC Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Kétoldalas automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail Kész!
Szkennelési sebesség
50 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
45 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
45 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
550 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
7,75 s Kész!
Maximális havi kapacitás
100 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
500 lap Kész!

Méret

Magasság
728 mm Kész!
Mélység
576 mm Kész!
Szélesség
598 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Tápkábel, Software, Kezdő tintapatronok Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP MFP PageWide Pro 777z Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP PageWide Pro 777z MFP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP PageWide Pro 777z MFP.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ