A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

HP PageWide 352dw

Termékkatalógus
HP PageWide 352dw
Tintasugaras nyomtató - A4, 30 fekete vagy 30 színes oldal percenként, 2400 x 120 dpi, 512 MB, 5,8 cm-es LCD kijelző, duplex, USB, LAN, WiFi
Kód:  PA240a Termékszám:  J6U57B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP PageWide 352dw

A PageWide a cégek igényeinek pontosan megfelelő teljes körű szolgáltatást nyújt. Különböző típusú papírfajtákra is biztosítja a professzionális minőségű színes dokumentumokat, költségtakarékos és minimalizálja az állásidőt. A nagy sebességű nyomtatás terjedelmes munkákkal is megbirkózik, méghozzá a segítséged nélkül. Az alapfelszereltségbe tartozó 500 lapos bemeneti adagolótálcát egy újabb, 500 lapos tálcával lehet kibővíteni. A nagyteljesítményű patronokkal (3000 színes oldal) önállóan is képes feldolgozni teljes brosúrákat az alkalmazottak és az üzleti partnerek számára, vagy prezentációkat a vállalatod és a nagyközönség részére.

Fő jellemzők

  • Irodai környezetbe
  • Kiváló minőségű színes nyomtatás különböző típusú papírfajtákra
  • Nagy sebesség + automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Kiegyensúlyozott üzemeltetési költség (alacsony fogyasztás, nagy patronok ...)
  • Csatlakozás a LAN vagy WiFi hálózatra + közvetlen Wi-Fi Direct nyomtatás + NFC
  • Mobil nyomtatás iOS-os vagy Android-os készülékről (Apple AirPrint, Mopria tanúsítvány)
  • Távoli dokumentumok nyomtatása a HP ePrint és a Google Cloud Print segítségével

Mindig elérhető

A vezetékes Ethernet-tel vagy a vezeték nélküli Wi-Fi-vel megoszthatod a kollégák között, így széles körű mobil nyomtatási lehetőséget kapsz. Az Apple AirPrint és a Mopria nyomtatási szabvány maximálisan megkönnyíti a dokumentumok nyomtatását iPhone-ról, iPad-ről vagy Android-os eszközökről. Elérhető a mobilalkalmazás és a HP ePrint, amelyekkel az irodán kívülről is ki tudod nyomtatni a dokumentumokat. Csak küldd el őket a megadott e-mail címre. A Google Cloud Print v2-ből is nyomtathatsz.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi, NFC Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
30 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi, NFC Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
30 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
30 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
1 000 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
6,86 s Kész!
Maximális havi kapacitás
40 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
300 lap Kész!

Méret

Magasság
378,9 mm Kész!
Mélység
407 mm Kész!
Szélesség
530 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Tápkábel, Software, Kezdő tintapatronok Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP PageWide 352dw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP PageWide 352dw. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP PageWide 352dw.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ