Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

HUAWEI Mate 8 Space Gray Dual SIM

Termékkatalógus
HUAWEI Mate 8 Space Gray Dual SIM
4,9 21 értékelés
Mobiltelefon - 6.0" IPS 1920x1080, processzor: Hisilicon Kirin 950 Octa Core, 3GB RAM, 32 GB belső memória, 16Mpx + 8Mpx kamera, optikai stabilizátor, GPS, NFC, 3G/LTE, microUSB OTG, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM (2x Nano SIM), 4000mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  HU3115a1c Termékszám:  SP-MATE8DSTOM Gyártó honlapja:

HUAWEI Mate 8 Space Gray Dual SIM

telefon funkciók

157,1 mm

le
HUAWEI Mate 8 Space Gray

80,6 mm-es

le
HUAWEI Mate 8 Space Gray
 

Telefon súlya: 185 g

Úhlopříčka displeje

6 "

Kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0 (Marshmallow)

Operációs rendszer

Výdrž baterie

4000 mAh

Akkumulátor kapacitás

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya

Rozměry

157,1 × 80,6 × 7,9 mm

Méretek (Ma x Sz x V)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

Belső memória

Typ kamerau

16 MP

Kamera

Připojení

LTE

Szupergyors internet

SD karta

microSD

Memóriakártya-nyílás

Váha

185 g

Súly

le
HUAWEI Mate 8
 

Elegancia és kiváló teljesítmény

A Huawei Mate 8 mobiltelefon a legjobb hardverrel, a legjobb minőségű alumíniumból készült fémvázzal, első osztályú kamerával és a legújabb technológiával készített IPS kijelzővel rendelkezik. A kiváló teljesítmény mellett a vékony keret és a lekerekített sarkok stílusos megjelenést eredményeznek. Akkumulátor élettartama is átlagon felüli, kapacitása 4000 mAh. A készülék operációs rendszere az Android 6.0 Marshmallow  EMUI 4.0.


Hatalmas kijelző

A Huawei Mate 8 6 colos IPS kijelző kijelzője Full HD felbontású és egy egyedi 2.5D hatással lett kialakítva, amely minimálisra csökkenti a legörbített keretet. Kiváló tulajdonságai ellenére a készülék energiafogyasztása igen alacsony, ezzel biztosítva a hosszú akkumulátor élettartamot.


Készítsen profi képeket

A 16 megapixeles hátsó kamera optikai stabilizációval lett ellátva, a Sony IMX298 érzékelő pedig lehetővé teszi hihetetlenül éles képek készítését még gyenge fényviszonyok mellett is. Az egyedi processzor az élénk színek, a gyorsabb fókusz, a tökéletes fényerő és színmélység biztosítéka. A LED vaku segítségével még éjszaka is gyönyörű képeket készíthet.


Csodálatos szelfik

A szelfik kedvelői imádni fogják a Huawei Mate 8 különleges vonásait, melyek garantálják az elképesztő képeket bármilyen körülmény között. A 8 megapixeles elülső kamera a Sony IMX179 F/2.4-es érzékelővel felszerelve nagyobb szélességű fotókra képes.


le
Kirin 950
 

A legújabb technológia a lehető legjobb teljesítményért

A Huawei Mate 8 a Kirin 950 nevű  nyolcmagos csúcsprocesszora 2.3 Ghz teljesítményre képes, amit tovább erősít a grafikus gyorsító is. A chipset társprocesszora a kisfeszültségű i5 processzor, mely egy érzékelő minden funkcióját ellátja, úgy, mint a beszédfelismerést és az MP3 lejátszást. A 3GB-os belső memóriának köszönhetően könnyedén futtathatja kedvenc alkalmazásait.


Intuitív gesztusvezérlés

A Knucles alkalmazás használatával innovatív módon kezelheti telefonját. Nyissa meg alkalmazásait vagy szerkessze képeit intuitív gesztusokkal! A Mate 8 rendelkezik egy  továbbfejlesztett ujjlenyomat-olvasóval, amivel a szokásosnál kétszer gyorsabban oldhatja fel lezárt készülékét.


Hangsúly a biztonságon

A hatrétegű termikus technológia biztosítja a jobb hőelvezetést, ezzel megakadályozza a túlmelegedést és hatékonyan csökkenti az energiafogyasztást, valamint meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát. A Fast Identity Online és az Android M alkalmazások biztosítják a maximális adatvédelmet és a telefonon keresztüli fizetést.

 
 

Paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
157,1 mm Kész!
Szélesség
80,6 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
185 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
3 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
HiSilicon Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Mate 8 Space Gray Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Mate 8 Space Gray Dual SIM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Mate 8 Space Gray Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Mate 8 space Gray Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Mate 8 space Gray Dual SIM.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ