Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení MPLA321484

Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White

Termékkatalógus
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
4,7 109 értékelés
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
57 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HU80582b3 Termékszám:  55029106 Gyártó honlapja:
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White 57 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

68 840 Ft
Szett megvásárlása

Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White

Maradj kapcsolatban a Huawei Watch Fit 2 prémium okosórával

Szerezz be egy Huawei prémium kategóriás okosórát a csuklódra, és kövesd nyomon tevékenységedet és értesítéseidet telefonodról anélkül, hogy mobiltelefonodat ki kellene venned a zsebedből. Ha a Huawei Watch Fit 2 okosórát Bluetooth-on keresztül párosítod a telefonoddal, értesítést kapsz az alkalmazásváltozásokról, a bejövő üzenetekről vagy a telefonhívásokról. Mostantól kényelmesen intézheted dolgaidat a csuklódon, mivel a Huawei óra beépített hangszóróval és mikrofonnal is rendelkezik. A TODAY hangalapú asszisztens is a rendelkezésedre áll, így sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a jegyzetelés, az ébresztések beállítása és sok más dolog. Minden információ gond nélkül látható, még közvetlen napfényben is. A téglalap alakú, 1,74"-os AMOLED kijelző 480 ×336 px felbontású. De ez az okosóra ennél sokkal többet tud. A Huawei Watch Fit 2 több mint 97 sportmóddal rendelkezik, az úszók pedig bevihetik a medencébe, és rögzíthetik teljesítményüket. Az óra 5 ATM-ig vízálló. Egy optikai érzékelő biztosítja az összes kulcsfontosságú állapotjelző pontos érzékelését. Az abszolút pontos pozicionáláshoz támogatottak a GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek.

A Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White okosóra főbb jellemzői

  • Az akkumulátor üzemideje akár 10 nap egyetlen feltöltéssel
  • Az okosóra téglalap alakú, 1,74 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik (480 × 336 px)
  • 97 edzésmód áll rendelkezésedre
  • Vízállóság 5 ATM-ig
  • A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a telefonálást (Bluetooth-csatlakoztatott telefonon keresztül) vagy a TODAY hangasszisztens használatát
  • A Huawei Watch Fit 2 az érintőképernyőn és az oldalsó gombon keresztül vezérelhető
  • A továbbfejlesztett pulzusmérő modul méri a pulzusszámot, a SpO2-t, a terhelési szintet és hatékonyabban méri az alvás minőségét és időtartamát
  • A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas támogatás segít az edzés útvonalának és helyének pontos meghatározásában
  • Az óra képes felmérni a futási indexet, az edzésstresszt, az edzésterhelést, a regenerációs pulzusszámot és a regenerációs szintet
  • A Huawei Watch Fit 2 segítségével a telefonról vezérelhető a zenelejátszás
  • A HUAWEI AppGallery számos alkalmazással várj
  • Könnyű szíjcsere a "Link" kialakításnak köszönhetően

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A Huawei Watch Fit 2 akár 10 napot is kibír normál használat mellett és akár 7 napot, ha a készüléket teljes intenzitással használod. Így nem kell, hogy bármi korlátozzon, és kedvedre hallgathatsz zenét, telefonálhatsz és edzhetsz. A Huawei Watch Fit 2 egy rövid, 5 perces töltés után akár egy egész napos használatra is képes.

A Huawei Watch Fit 2 többféle óraszámlapot és testreszabási lehetőséget kínál

Élvezd a kreatív AOD-dizájnt az összes AOD-órafelülethez, amelyek letölthetők a HUAWEI Watch Face Store áruházból. Hozz létre neked megfelelő stílusokat. Ezeken a számlapokon megjelenítheted a Huawei Watch Fit 2 készülékedről azokat az információkat, amelyek a leginkább érdekelnek. Akár egy a telefonoddal korábban készített fényképet is választhatsz az óraszámlapod hátteréül. A módosításhoz a Huawei Health App-ot kell használni.

Az órát a rendkívül aktív egyének is értékelni fogják

A Huawei Watch Fit 2 okosórában összesen 97 edzésmódot találsz, amelyek lefedik az általad végezhető tevékenységek túlnyomó többségét. Menj el futni, ülj kerékpárra, jógázz vagy ússz a medencében. Légy aktív, és mindig rendelkezz pontos edzéseredményekkel. Az óra exkluzív fitnesz-animációkat és hangutasításokat kínál, hogy segítsen bemelegíteni 7 gyakori edzéshez. A Huawei Watch Fit 2 figyeli általános aktivitásodat, és ösztönöz, hogy nyújtózkodj, ha túl sokáig ülsz.

A Huawei Watch Fit 2 pontosan meghatározza a tartózkodási helyedet és rögzíti az aktivitásodat

A Huawei Watch Fit 2 teljes mértékben támogatja a GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszereket a pontos helymeghatározás és távolságmérés érdekében. Érdekes az útvonal importálás és exportálás funkció. A Huawei Watch Fit 2 okosóra képes útvonalakat generálni az edzésekhez, amelyeket egy gombnyomással megoszthatsz barátaiddal. A HUAWEI Health App segítségével szinkronizálhatod az adatokat harmadik féltől származó sportalkalmazásokkal. A Huawei Watch Fit 2 lesz a személyes futóedződ a csuklódon, és olyan intelligens mérőszámokat tudhatsz meg általa, mint a futás erősségindexe, az edzésterhelés, és figyelembe veszi a távolságot, a tempót és a pulzusszámot, hogy meghatározza az ideális futási ritmust.

Továbbfejlesztett optikai érzékelő a folyamatos pulzusméréshez

A Huawei Watch Fit 2 okosóra továbbfejlesztett optikai érzékelővel rendelkezik, amely gondoskodik a folyamatos pulzusmérésről. Ha a nyugalmi pulzusszám túl alacsony vagy magas, a Huawei Watch Fit 2 proaktívan figyelmeztetni fog.

A Huawei Watch Fit 2 okosóra méri a vér oxigéntelítettségét

A légzési, keringési és metabolikus állapot átfogó áttekintése érdekében SpO2-méréseket alkalmaznak. Ez egy kulcsfontosságú mutató, amelyet a Huawei Watch Fit 2 okosóra pontos érzékelője mér. A mérés folyamatos, és valós idejű riasztást küld, ha a SpO2 szint túl alacsonyra csökken.

A Huawei okosóra méri az alvás hosszát és minőségét

Az alvás életünk egyik legfontosabb eleme, ezért fontos, hogy tudjuk, mennyi ideig alszunk, és mennyire jó az alvásunk, még akkor is, ha az egy 8 órás vagy egy 20 perces szunyókálás. A HUAWEI TruSleep™ 2.0 algoritmussal ellátott optikai érzékelő pontosan méri az alvást és annak egyes szakaszait. A Huawei Watch Fit 2 segít az ideális alvási rutin kialakításában, így minden nap energikusnak és kipihentnek érzi magát. Csak egy kis időbe telik, és máris átfogó képet kaphatsz az egészségedről és az energiádról. A Huawei Watch Fit 2 okosóra számos fontos mérőszámot rögzít. Tudni fogod a pulzusszámodat, a SpO2-t (véred oxigéntelítettségét) vagy a stressz-szintedet. A HUAWEI TruRelax™ algoritmus figyeli a stressz szintjét és ha ez túl magas, a Huawei Watch Fit 2 légzőgyakorlatot ajánl, hogy segítsen megtalálni az elveszett nyugalmat.

Könnyű és gyors szíjcsere

A Huawei Watch Fit 2 okosóra egyedi "Link" kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szíjat egy gombnyomással kioldd. A szíj cseréje egy másikra pillanatok kérdése, és a Huawei Watch kinézetét tetszés szerint testre szabhatod. Három anyagra számíthatsz: szilikon, bőr és fém.

A Huawei Watch Fit 2 órát használhatod hangalapú asszisztenssel

Könnyítsd meg az óra és a telefon használatát a TODAY Voice Assistant segítségével. Természetesen a használata a Huawei Watch Fit 2-n is engedélyezett. Egyszerűen állíts be ébresztést, kezdd el a párosított telefon keresését, aktiváld a sportmódokat, állíts be naptári emlékeztetőt és még sok minden mást.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
46 mm Kész!
Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Arany Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
30 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Harmony OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fehér Kész!
Szíj anyaga
Bőr Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
14 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White termékhez:

Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Van automatikus fényerő szabályozása végbe?

Kérdések és válaszok: Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Kiegészítők: Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ