Shop roku 30 dnů na vrácení

Huawei Watch GT 4 41 mm White Leather Strap

Termékkatalógus
Huawei Watch GT 4 41 mm White Leather Strap
Okosóra - női, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
99 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  huHUWGT41a Termékszám:  Aurora - B19L Gyártó honlapja:
Huawei Watch GT 4 41 mm White Leather Strap 99 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Huawei Watch GT 4 41 mm White Leather Strap

A Huawei sikeres prémiumkategóriás okosóra-sorozatának folytatása - Watch GT 4

A kiváló minőségű és elegáns okosóra tökéletes áttekintést nyújt az eseményekről anélkül, hogy elő kellene venned a mobiltelefonodat a zsebedből. Amikor a Huawei Watch GT 4 okosórát Bluetooth-on keresztül párosítod a telefonoddal, értesítést kapsz az alkalmazásváltozásokról, a bejövő üzenetekről vagy a telefonhívásokról. Most már akár a csuklódról is megteheted mindezt, mivel a Huawei órája beépített hangszóróval és mikrofonnal is rendelkezik. A TODAY hangalapú asszisztens is a rendelkezésedre áll, így sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a jegyzetelés, az ébresztések beállítása és sok más dolog. Minden információ gond nélkül látható, még közvetlen napfényben is. Erről az 1,32"-es AMOLED kijelző gondoskodik, amelynek felbontása 466 × 466 px. Ám ez az okosóra sokkal többre képes. Még az aktív sportolók is szeretni fogják, köszönhetően az akkumulátornak, amely akár 7 napig is üzemben tartja az órát. A Huawei Watch GT 4 több mint 100 sportmódot kínál, és az úszók akár a medencébe is magukkal vihetik, hogy rögzítsék teljesítményüket. Az óra 5 ATM-ig vízálló. A TruSeen™ 5.5+ felügyeleti modul biztosítja az összes kulcsfontosságú állapotjelző pontos érzékelését. A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek támogatottak a teljesen pontos helymeghatározás érdekében.

A Huawei Watch GT 4 41 mm okosóra legfontosabb jellemzői, White Leather Strap

  • Akkumulátor élettartama akár 7 nap egy feltöltéssel (4 nap normál használat mellett)
  • Okosóra kiemelkedő 1,32"-es AMOLED kijelzővel (466 × 466 px), amelyet 3D ívelt üveg véd
  • Több mint 100 sportmód áll a rendelkezésedre
  • Vízállóság 5 ATM-ig
  • A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a telefonálást (Bluetooth-csatlakoztatott telefonon keresztül) vagy a TODAY hangasszisztens használatát
  • A Huawei Watch GT 4 egy érintőképernyővel, egy funkciógombbal és egy praktikus forgó koronával működik
  • A szabadtéri tevékenységek szerelmesei a beépített barométert is értékelni fogják
  • Praktikus funkció a nők egészségi állapotának (menstruáció, terhesség) megfigyelésére
  • A továbbfejlesztett TruSeen™ 5.5+ pulzusmérő modul jobban méri a pulzusszámot, a SpO2-t, a terhelési szintet, valamint méri a minőséget, az időtartamot és most már az alvási légzést is
  • A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas támogatás segít az edzés útvonalának és helyének pontos meghatározásában
  • Az óra képes értékelni a futási indexet, az edzés alatti stresszszintet, az edzésterhelést, a regenerációs pulzusszámot és a regenerációs szintet
  • Párosítsd órádat más sportkellékekkel a Bluetooth segítségével
  • A Huawei Watch GT 4 a zenelejátszás vezérlésére is használható

A Huawei Watch GT 4 okosóra nagyszerű kijelzővel és kiváló akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet

Élvezd a 3D ívelt üveggel ellátott, 41 mm-es karcsú számlap látványát, amely alatt biztonságosan helyezkedik el a 466 × 466 px felbontású, 1,32"-es AMOLED kijelző. A csuklód elfordításával a Huawei Watch GT 4 kijelzője feléled, és még közvetlen napfényben is láthatod rajta az összes szükséges információt. A Huawei Watch GT okosóra lünetta forgó koronával rendelkezik. Segítségével gyorsan és egyszerűen zoomolhatod ki/be az alkalmazásokat a menükben, ésgyorsan megtalálhatod azt, amit keresel. Még ha nedves is a kezed, a Huawei Watch GT 4 forgatható koronájával gyorsan és egyszerűen beállíthatod a hangerőt és az ébresztés aktiválási idejét.

Több mint 100 sportmód a csuklódon

A Huawei Watch GT 4 okosóra nemcsak mutatós, hanem a strapát is bírja - akárcsak te. Több mint 100 sportmód áll majd a rendelkezésedre, hogy pontosabban nyomon követhesd sporttevékenységeidet. Ha úgy döntesz, hogy futni fogsz, közvetlenül az okosórádról kaphatsz tippeket, trükköket és útmutatást.

A Huawei Watch GT 4 órával nem fogsz eltévedni

A Huawei Watch GT 4 okosóra a korábbi futási adatok alapján képes felmérni a állóképességed szintjét. Ezek alapján gondosan összeállított futótervet kínál számodra a napi futáshoz vagy a következő versenyre való felkészüléshez. A megfigyelési mutatók alapján az óra értékeli a futási indexet, az edzésstresszt, az edzésterhelést, a regenerációs pulzusszámot és a regenerációs szintet. Ezután professzionális edzési tanácsokat kapsz, hogy megtervezhesd az edzések intenzitását és időtartamát, hogy folyamatosan a legjobb képességeid szerint fejlődhess. A Huawei Watch GT 4 a GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek támogatásának köszönhetően természetesen navigációra, precíz helymeghatározásra és távolságmérésre is alkalmas. Izgalmas lehetőség az offline navigáció és az Route Back funkció is. Visszavezet, ha eltévednél. Az edzés után az óra által rögzített útvonal elérhető lesz a Huawei Health alkalmazásban. Onnan gyorsan megoszthatod és megmutathatod barátaidnak.

Jobb optikai érzékelő a pontosabb mérésért

A még pontosabb mérések érdekében a Huawei Watch GT 4 okosórát továbbfejlesztett TruSeen™ 5.5+ pulzusmérő modullal is ellátták. Ez nyolc fotodiódából áll, amelyek kör alakban vannak elrendezve, két fényforrással. Mindent ívelt üveglencse borít, amely kényelmes viseletet tesz lehetővé, és jelentősen csökkenti a környezeti fény zavaró hatását. A Huawei pulzusszám-modul algoritmusa pedig jobban kiszűri a zajos jeleket, így a pulzusszám figyelése még megerőltető edzés közben is pontosabbá válik.

A Huawei okosóra méri az alvás hosszát és minőségét

Az alvás életünk egyik legfontosabb eleme, ezért fontos, hogy tudjuk, mennyi ideig alszunk, és mennyire jó minőségben. A TruSleep 3.0 optikai érzékelő pontosan méri az alvást és annak egyes szakaszait. A Huawei Watch GT 4 óra segít az ideális alvásrutin kialakításában, hogy mindennap energikusnak és kipihentnek érezd magad. A Huawei okosórája mostantól képes mérni a légzésed minőségét is alvás közben.

A Huawei Watch GT 4 átfogó képet ad az egészségi állapotodról

Csak egy kis időbe telik, és máris átfogó képet kaphatsz egészségedről és energiaszintedről. A Huawei Watch GT 4 okosóra számos mérőszámot rögzít. Tudni fogod a pulzusszámodat, a SpO2- (vér oxigéntelítettségét) vagy a stresszszintedet. Nagyfokú stressz esetén a Huawei Watch GT okosóra légzőgyakorlatokat ajánl, hogy segítsen újra nyugodt állapotba kerülni. A PPG-érzékelő képes figyelmeztetni a szíveddel kapcsolatos lehetséges problémákra, és javasolhatja, hogy fordulj orvoshoz. Ez lehetővé teszi, hogy elkerüld a komolyabb problémákat.

Telefonálj kényelmesen a csuklódról

Valaki hív, de nem akarod kivenni a telefonodat a zsebedből, mert másra szeretnéd használni a kezed? Ha a Huawei órát a telefonoddal is párosítottad, akkor használhatod hívások fogadására és indítására. A Huawei Watch GT 4 beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, hogy a másokkal való kommunikáció gyors és kényelmes legyen. A beérkező SMS üzenetekre azonnal válaszolhatsz az előre beállított üzenetekkel vagy emojikkal. Az okosórákhoz készült Naptár alkalmazással útközben is megtervezheted a következő napi tevékenységeket. A Huawei Watch GT 4 okosóra bármikor és bárhol a praktikus asszisztensed lesz.

A zenelejátszás vezérlése a Huawei Watch GT órával

Szabadulj meg a monotonitástól az edzések közben - játszd le kedvenc zenéidet és irányítsd a lejátszást a csuklódról a Huawei Watch GT 4 okosórával. Így otthon vagy az öltözőben hagyhatod okostelefonodat edzés közben.

A Huawei Watch GT 4 akár 7 napot is kibír egyetlen töltéssel

Az okosóra maximális akkumulátor-üzemideje egyetlen feltöltéssel akár 7 nap is lehet. Normál használat mellett 4 nap akkumulátor-üzemidő áll rendelkezésre.

Android és iOS kompatibilis okosóra

Ne hagyd, hogy bármi is korlátozzon! A Huawei Watch GT 4 okosóra Android és iOS rendszerű telefonokkal egyaránt kompatibilis. Könnyedén bővítheted az óra funkcionalitását a HUAWEI AppGallery segítségével, ahol rengeteg alkalmazást találsz az órához, amelyeket gond nélkül használhatsz. Minden felhasználó biztosan megtalálja a neki tetszőt, és kiválasztja a számára legfontosabbakat.

Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS, Android GMS-el Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Női Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS, Android GMS-el Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
41,3 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Vízállóság
IP68 Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
37 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Celia Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Harmony OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Szíj

Strap colour
Fehér Kész!
Szíj anyaga
Bőr Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
12 cm Kész!
Csukló max. kerülete
19 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
18mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Huawei Watch GT 4 41 mm White Leather Strap termékhez:

Huawei Watch GT 4 41 mm Gold Milanese Strap

Okosóra - női, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
119 990 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Huawei Watch GT 4 41mm Stainless Steel Strap

Okosóra - női, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
149 990 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei Watch GT 4 41 mm White Leather Strap
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ