30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Hardver pénztárca és széfek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A hardveres pénztárca egy különleges típusú bitcoin pénztárca, amely a felhasználó saját kulcsait biztonságos hardvereszközön tartja. A lopás vagy a digitális pénznemhez való jogosulatlan hozzáférés gyakorlatilag kizárható.

Tovább

Mit tudnak a hardveres pénztárcák és széfek

A Bitcoin és egyéb kriptovaluták hardveres pénztárcái és széfjei sokkal biztonságosabbak, mint a számítógépen telepített normál szoftveres tárcák. Általában az USB porton keresztül csatlakoztathatók a hardverhez.

  • Immunisak a számítógépes vírusokkal szemben, amelyek megpróbálják ellopni az adatokat és a bitcoinokat a klasszikus szoftveres tárcákból.
  • A privát kulcsokat védett területen tárolják, nem lehet egyszerű szöveges formában továbbítani azt a készülékről.
  • A készülékhez való hozzáférést PIN-kód védi.
  • A valutaváltási tranzakciókat jelszóval kell megerősíteni.
  • A használata intuitív - többnyire egy kis kijelző és nyomógombok találhatóak az eszközön.
  • A hardveres tárcát bárhová magaddal viheted.
  • Néhány hardveres pénztárca több féle kriptovalutát is támogat.

A kriptovaluták használatával kapcsolatos kockázatok

Bár a hardveres pénztárcák és széfek a legmagasabb szintű biztonságot kínálják, továbbra is fennállnak kockázatok, amiről jó tudni.

Az ellopott pénztárca

A legtöbb hardveres pénztárcát és széfet PIN-kód védi, így senki sem jut el a virtuális valutához, ha az elvész. Ezért mindig állítsd be a PIN kódot úgy, hogy azt támadó ne tudja könnyen kitalálni.

Minél hosszabb a PIN-kód, annál több lehetséges kombinációt kellene megpróbálni a feltőréshez. Bizonyos modelleknek ezért olyan biztonsági mechanizmusuk van, hogy  minden rossz PIN-kód esetében automatikusan meghosszabbodik a várakozási idő az új kód beadásáig. Többnyire egy helyreállítási szolgáltatás is, amely ismét hozzáférést biztosít a kriptovalutához.

Például a TREZOR cég egyes készülékei, az első induláskor 24 szót generál ki, amit a felhasználó leírhat és biztonságos helyen tarthat, hogy újra hozzájuthasson a kriptovalutájához ha a tárca elveszett, megsemmisült vagy ellopták.

Óvakodj az adathalászattól

Az adathalászat – phising – olyan pszichológiai manipuláció (social engineering) amikor egy jogosultsággal rendelkező felhasználó jogosulatlan személy számára bizalmas adatokat ad át, vagy lehetőséget biztosít a rendszerbe történő belépésre a másik személy megtévesztő viselkedése miatt. A kriptovalutákkal kapcsolatban a támadó például kiadhatja magát a barátodnak, és kérheti, hogy pénzt utalj át a Bitcoin-fiókjába.

Használj naprakész víruskereső programot

A hardveres pénztárca nem ellenőrzi a címzett nyilvános kulcsának helyességét a tranzakció végrehajtása során. Egy rosszindulatú alkalmazás a számítógépen akár módosíthatja is ezt a címet, és így engedélyezheted a tranzakciót a címzett címe helyett valaki más számára. A fizetés megkezdése előtt mindig fontos az aktuális víruskereső szoftver ellenőrzése és használata.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
32 termék
Cryptosteel Capsule Quintet
Hardveres pénztárca - offline - rozsdamentes acél biztonság. Állítható elválasztók 133 karakter kapacitással. Borítás AISI 303-ból. Mag, elválasztók, összekötő elemek és AISI 304-ből készült figurák. A csomagolásban: 5x kapszula-tartály, 3x lapkészlet (> 3600).
124 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BUNCSTEEL01a15
Cryptosteel Capsule Trio
Hardveres pénztárca - offline - rozsdamentes acélból készült biztonság. Állítható elválasztók 133 karakteres kapacitással. AISI 303 borítás. Mag, osztóelemek, rögzítők és karakteres lapok AISI 304-ből. Csomagban: 3x kapszulás tartály, 2 x lapkészlet (> 2200).
78 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BUNCSTEEL01a13
TREZOR Safe 3 Solar Gold
Hardver pénztárca
31 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 06.
Termékkód: TREZBIT304
TREZOR Safe 3 Cosmic Black
Hardver pénztárca
31 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 06.
Termékkód: TREZBIT301
Ledger Nano S Plus Amethyst Purple Crypto Hardware Wallet - Hardver pénztárca Típusok
4,7 45×
Ledger Nano S Plus Amethyst Purple Crypto Hardware Wallet
Hardver pénztárca - titkosítás, kompatibilis Windows, macOS, Linux, valamint Android rendszerekkel, USB-C, CC EAL6+ tanúsítás, ST33K1M5 chip, nagy valuta támogatás, könnyű használat
34 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TREZBIT17
TREZOR Safe 3 Stellar Silver
Hardver pénztárca
31 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 06.
Termékkód: TREZBIT303
TREZOR Safe 3 Galactic Rose
Hardver pénztárca
31 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 06.
Termékkód: TREZBIT302
Ledger Stax Crypto Hardware Wallet
Hardver pénztárca Stax kripto hardveres pénztárca
Előrendelési ár
119 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TREZBIT014

Hardver pénztárca és széfek

A Hardver pénztárca és széfek kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hardver pénztárca és széfek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hardver pénztárca és széfek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hardver pénztárca és széfek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hardver pénztárca és széfek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ