AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Hyundai VK309

Termékkatalógus
Hyundai VK309
4,6 35 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, érintéses vezérlés, duplafal és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet megtartása
16 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HYURK900 Termékszám:  HYUVK309 Gyártó honlapja:

Hyundai VK309

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. Ezen Hyundai gyorsforraló 1,7 l űrtartalmat és egyszerű vezérlést biztosít. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak elegáns kialakításával varázsol el, hanem egyszerűen és gyorsan tisztítható, nem tartalmaz egyészségre káros hatású anyagokat, nem veszi át a szagokat és ízeket, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes anyag stílusos és praktikus, és minden konyha fényét tovább növeli. A minőségi Hyundai vízforraló teljesítménye 2200 W. A megnyerő klasszikus stílust fekete dizájn emeli új szintre. Az ízléses és megbízható Hyundai vízforraló előnyös tulajdonságai és funkciói biztosítják, hogy minden konyha megbecsült eszköze lesz.

Vízforraló Hyundai VK309 ...
Vízforraló Hyundai VK309 ...

A praktikus Hyundai VK309 vízforraló legfőbb jellemzői

  • Ezen Hyundai vízforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Űrtartalma: 1,7 l
  • A vízforraló anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű Hyundai elektromos vízforraló teljesítménye: 2200 W
  • Klasszikus dizájn
  • Fekete kivitelű vízforraló
  • A gyártó a vízforralót duplafalú kialakítással látta el
  • A fűtőspirál a vízforraló feneke alatt van elhelyezve
  • Praktikus funkciója a hőmérséklet szabályozás
  • Az elektromos vízforraló vezérlése könnyű és praktikus az érintőgombok segítségével
  • Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A gyártó komoly figyelmet fordított a vízforraló maximális biztonságára. Így különleges dupla falú megoldást alkalmazott, amely garantálja a vízforraló biztonságát. A használat során a készülék külső fala nem forrósodik fel, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy gyermekeid megégetik magukat. A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben. A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló Hyundai VK309 ...

Hosszú élettartamra és megbízható működésre tervezve vízforraló

Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így kedvenc kávéidat és teáidat gond nélkül elkészítheted. Az érintésvezérlő gomboknak köszönhetően a vízforraló kanna vezérlése hatékony és intuitív, a beállítások elvégzéséhez elég egyetlen ujj. Ha forralás közben más irányba terelődik a figyelmed, és a vízről elfeledkezel, ismételt felmelegítésre nem lesz szükség. A vízforraló a beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja.

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
USA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai VK309 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VK309. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rýchlovarná kanvica Hyundai VK309. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hyundai VK309 Elektrischer Wasserkocher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hyundai VK309 Elektrischer Wasserkocher.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ