A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

I-TEC Thunderlbolt 2

Termékkatalógus
I-TEC Thunderlbolt 2
1,0 1 értékelés
Dokkoló állomás - MacBook, két Thunderbolt 2, 1x HDMI (4K Ultra HD 4096x2160), 1x GLAN, 3x USB 3.0 (ebből a 1x USB 3.0. A töltés port), audio kimenet, mikrofon bemenet + kábel Thunderbolt kábel
Kód:  JP909 Termékszám:  THUNDERDOCK2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

I-TEC Thunderlbolt 2



Az I-TEC Thunderbolt 2  új szintre emeli a munkát

MacBookoddal többé nem kell a beépített portokra szorítkoznod. Az I-TEC segítségével eszközödből a legtöbbet hozhatod ki. A Thunderbolt 2 dokkolóállomás segítségével kedvenc kiegészítőidet könnyedén csatlakoztathatod. Egy ThunderboltTM porttal van felszerelve, 20 Gbps-es csatlakozási sebességgel, az egyik vége a Mac számítógéphez csatlakozik, a másik pedig egy Thunderbolt ™ eszközhöz, tipikusan egy külső meghajtóhoz vagy monitorhoz csatlakozik (legfeljebb 3840 × 2160 @ 30 Hz felbontással). Az állomás elvarázsol elegáns fémszerkezettel, amelyet az ultrabook vonalának megfelelően fejlesztettek ki. Kényelmes konferenciahívásokhoz, filmekhez és tökéletes játékélményt biztosít. Az I-TEC külön mikrofon bemenetet és fejhallgató kimenetet adott hozzá.


Dokovací stanice I-TEC Thunderlbolt 2 - audio vstup, výstup
 
 
Dokovací stanice I-TEC Thunderlbolt 2 - porty
 
 

Egyszerűsíti az életedet

Az I-TEC Thunderbolt 2 segítségével számos eszközt, például billentyűzetet, egeret, nyomtatót, külső meghajtót, hangrendszert, internetes modemet, másik monitort csatlakoztathatsz a notebookodhoz. Mindez egyetlen ThunderboltTM kábellel (az egygombos rendszerrel). Vagyis ezeket az eszközöket nem kell minden alkalommal kihúzni és visszadugni, amikor a Macet magaddal akarod vinni. Ezen kívül az asztalodon a sok kábel nélkül sokkal nagyobb lesz a rend.

Dokovací stanice I-TEC Thunderlbolt 2 -design
 
 

Dokovací stanice I-TEC Thunderlbolt 2 - porty
 
 

Külső monitor

A 4K HDMI dokkolóegység akár 4096 × 2160 @ 24 Hz felbontású monitort is csatlakoztathat. Ha azonban egyszerre csatlakoztatja a HDMI és a Thunderbolt ™ monitort, a maximális felbontás 3840 × 2160 @ 30 Hz-re csökken. Három USB 3.0 port van, amelyek nem csak USB eszközök csatlakoztatására, hanem telefonok, tabletek és egyéb mobil eszközök töltésére is alkalmasak. Az Apple tabletek az I-TEC Thunderbolt 2 dokkolóállomás USB portjainak feltöltése érdekében speciális alkalmazás letölthető.


Gyorsabb internetkapcsolat

A WiFi használata nagyon kényelmes, de ha kompromisszumok nélkül a legjobb teljesítményt szeretnéd elérni, akkor válaszd a Gigabit Ethernet porton a kábeles csatlakozást. Az I-TEC Thunderbolt 2 dokkolóval könnyedén csatlakozhatsz a 10/100/1000 Mbps-os hálózatokhoz. A nagy sebességű internetet megszakítások nélkül élvezheted.

Dokovací stanice I-TEC Thunderlbolt 2 - vysokorychlostní internetové připojení
 
 

Dokovací stanice I-TEC Thunderlbolt 2 jako podložka
 
 

A részletekre fókuszálva tervezték

A kialakított kialakításnak köszönhetően az I-TEC Thunderbolt dokkolót közvetlenül a notebook vagy a tablet alá helyezheti. Ezzel helyet takarít meg a munkaasztalon, és mindenekelőtt jobb légáramlást biztosít. Ez optimalizálja a készülék működési hőmérsékletét.


A csomag tartalma

I-TEC  Thunderbolt™ 2
dokkolóállomás

Thunderbolt™ kábel (100 cm)

AC adapter - bemenet: AC 100 - 240 V, 2 A 50/60 Hz (130 cm kábel); Kimenet: DC 12 V / 5 A

 

CD illesztőprogramok és kézikönyvek
kezdő útmutató

Dokovací stanice I-TEC Thunderlbolt 2 - balení obsahuje
 
 

Rendszerkövetelmények

Mac OS X 10.9 Mavericks - Mac OS X 10.11 El Capitan a Thunderbolt ™ felület, a legújabb firmware és szoftver.

A Windows 8.1-es vagy újabb verziója a Thunderbolt ™ felület, a legújabb firmware és szoftver.


 

Paraméterek

Szélesség
19,5 cm Kész!
Magasság
7,7 cm Kész!
Mélység
2,8 cm Kész!
Tömeg
0,32 kg Kész!

Méret & súly

Szélesség
19,5 cm Kész!
Magasság
7,7 cm Kész!
Mélység
2,8 cm Kész!
Tömeg
0,32 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: I-TEC Thunderlbolt 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC Thunderbolt 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si I-TEC Thunderlbolt 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC Thunderbolt 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC Thunderbolt 2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ