Shop roku Akvizice ApF HU

iGET SECURITY M3

Termékkatalógus
iGET SECURITY M3
3,4 13 értékelés
Riasztó - otthoni, vezeték nélküli, GSM, 2x távirányító, 1x mozgásérzékelő, 2x mágneses érzékelő ajtó/ablak, LCD kijelző, 1x USB-port
Kód:  NU100f

iGET SECURITY M3

Az iGET SECURITY M3 riasztó ideális választás a tulajdon megvédésére, legyen szó akár az otthonáról, vagy egy kereskedelmi egység helyéről. Ez egy vezeték nélküli riasztó aminek vezérlése egyszerűen működtethető iOS vagy Android mobiltelefonon alkalmazáson keresztül. A klasszikus biztonsági fukciókon kívül a riasztó megfigyeli a ház hőmérsékletét, lehetőség szerint távoli elérést biztosít az elektromos készülékek önindításához illetve azt is folyamatosan ellenőrzi, hogy az ablakok, ajtók és fiókok zárva vagy niytva vannak-e. A vezeték nélküli forgatható IP kamerák, azaz a iGET SECURITY M3P15 minden tekintetben remek választás.

Legfontosabb jellemzői

  • Akár 99 érzékelő vagy IP kamera párosítható a rendszerhez
  • 6 telefonszámhoz hozzárendelhető riasztás-és figyelmeztető SMS és hívás
  • Integrált belső sziréna 80 dB
  • Szabotázs védelem
  • Ablakok és ajtók állapotának ellenőrzése, hőmérséklet-ellenőrzés

Egyszerű telepítés

Az érzékelő cstalakoztatása a központi egységhez hihetetlenül gyors és egyszerű, mivel nem kell semmilyen vezeték vagy elektromos hálózat hozzá. Érzékelő hatótávolsága 80 méter, hogy azok egyszerűen  üzembe helyezhetőek a szobában, csak tegye bele a szükséges elemeket. Mindegyik érzékelő könnyedén elnevezhető magyar nyelven.

A központi egység tartalmaz egy SIM kártya foglalatot, amely riasztás esetén tájékoztatást küld SMS vagy hívás formájában, IP kamerához való csatlakoztatás esetén a videó átvitel is lehetséges. Aktiválhatja vagy dekativálhatja a riasztót  a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval vagy a mobil alkalmazás segítségével. 

Minden tekintetben modern

A készüék vezérlésére mobil alkalmazást terveztek, amely szabadon letölthető a Google Play Market vagy az iOS felületekről. Használja ezt az alkalmazást a riasztóhoz és a tartozékaihoz, kapcsolja ki-és be azokat, adjon hozzá érzékelőket, irányítsa az IP kamerát és a konnektort, állítson be időzítőt, ellenőrizze az aktuális hőmérsékletet a házban és így tovább, a funkciók tárháza rendkívül széles. Az alkalmazás használata a lehető legegyszerűbb, elérhető cseh, szlovák és angol nyelveken. 

A másik nagy előnye, hogy ez a készülék környezetbarát, egyben mégis rendkívül megbízható elektromos eszköz. A központi egység 230 V-os hálózati készülékek , ami rendelkezik egy tartalék akkumulátorral áramkimaradás esetére, élettartama akár 8 órás is lehet. Minden érzékelőnek és tartozék vezeték nélküli és a hosszú akkumulátoros üzemidővel rendelkezik. Ha az érzékelő lemerülés közeli állapotban van,  akkor a sárga, alacsony töltöttséget jelző LED fény kigyullad, amiről az érzékelő információkat küld Önnek SMS-ben.

Praktikus

Mindegyik érzékelő szabotázs elleni védelemmel van felszerelve, valamint tényleges riasztást vált ki, ha érzékeli szabotázst vagy a hálózatról való lekapcsolódás állapotát érzékeli.  A csomag tartalmazza a mágnesszalagokat, amiket az ablak vagy ajtó felületére kell helyezni, amit a riasztó minden aktiváláskor ellenőriz. Ha a rendszer azt érzékeli, hogy az nincs a helyén, akkor azonnal tájékoztatja Önt. Ez a funkció természetesen kikapcsolható. 

Biztosan használja majd az az intelligens otthoni vezérlés lehetőségét, ami a távirányítós konnektoroknak köszönhető, és aminek segítségével ellenőrizheti a hőmérsékletet otthonában. A riasztó lehetővé teszi, hogy annak segítségével irányítson egy készüléket (fűtés, légkondicionálás, világítás, stb), akkor is, ha épp nem tartózkodik otthon. 

A csomag tartalma:

  • 1 × GSM központi riasztó egység
  • 2 x távirányító - egy kulcstartó, a riasztó gyors be- és kikapcsolásához
  • 2 × vezeték nélküli mágneses érzékelő az ajtók vagy ablakok biztosításához
  • 1 x Vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
  • 1 x hálózati adapter a központi egységhez
  • 1 x USB kábel
  • 1 x részletes felhasználói kézikönyv
 

Paraméterek

Csatlakoztatás
GSM Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Szlovák, Magyar Kész!
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
GSM Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Szlovák, Magyar Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Mozgás Kész!

Készülékek száma

Berendezések max. száma
99 Kész!

Jelzés

Riasztás hangerőssége
80 dB Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iGET SECURITY M3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET SECURITY M3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iGET SECURITY M3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET SECURITY M3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET SECURITY M3.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ