Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iGET Smart L102 Black

Termékkatalógus
iGET Smart L102 Black
3,9 14 értékelés
Tablet - - Quad-Core processzor, 10" 1280 x 800 IPS érintőképernyő, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, 4G/LTE, SIM kártya slot, GPS, Bluetooth, Android 7.0
Kód:  IG2101a4 Termékszám:  L102 Gyártó honlapja:

iGET Smart L102 Black

Az iGET Smart L102 Black tablet 10"-es érintőképernyővel rendelkezik. Ezen tablet szíve egy négymagos processzor, amelynek köszönhetően bármiféle alkalmazással elbír mindenféle probléma nélkül. A processzornak még besegít 2 GB-nyi rendszermemória is, amelyik akadozásmentesen tartja az operációs rendszert. A tablet előtelepített Android 7.0-s operációs rendszerrel rendelkezik, amely ráadásul még a tablethez is lett hangolva a tökéletes kiegyensúlyozottság érdekében. Az Android 7.0-s operációs rendszer számos új funkcióval rendelkezik, például a továbbfejlesztett multitasking, illetve az osztott képernyőn egyidejűleg futtatott több alkalmazás, amely funkciónak a neve Split Screen. Az adataid, alkalmazásaid és maga az operációs rendszer számára 16 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amelyet lehetőséged van micro SD memóriakártya által akár 32 GB-nyi kapacitással is kibővíteni. 

Az iGET Smart L102 Black tablet főbb jellemzői:

  • 10"-es tablet 1280 x 800 px felbontású képernyővel
  • Beépített GPS modul
  • Nagy akkumulátor az egész napos üzemidő érdekében
  • A tablet belsejében négymagos processzor dolgozik
  • Jobb multitasking és az Android 7.0 operációs rendszer új funkciói
  • Nagy tárhely a filmjeid és fotóid számára

Tablet GPS modullal a navigáció érdekében

A tablet navigációs rendszerként is használható az autóban, és a nagy képernyőjének köszönhetően mindent átláthatóan és világosan szem előtt tarthatsz. A tablet fő előnye még a GPS modul jelenléte, amellyel a gyors csatlakoztatás után már útnak is indulhatsz. A tabletre elegendő csupán az előtelepített Google Play áruházból egy navigációs alkalmazást feltelepíteni. A legtöbb ilyen alkalmazás teljesen ingyenes, azaz akár mindet is végigpróbálhatod, tehát éppen olyat töltesz le, vagy akár veszel meg, amilyen Neked tetszik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iGET Smart L102 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Smart L102 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iGET Smart L102 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET Smart L102 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET Smart L102 Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ