AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

InFocus Kangaroo

Termékkatalógus
InFocus Kangaroo
Mini PC Hordozható - beépített akkumulátor, CPU Intel Atom x5 Z8500 1.4GHz, Intel HD Graphics, 2GB RAM, 32 GB-os eMMC, microSD slot, USB 3.0, USB 2.0, HDMI, Wi-Fi 802.11 a / c, Bluetooth 4.0, Windows 10 Fő 64 bites
Kód:  NR905c Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

InFocus Kangaroo

Az American Society of InFocus egy sokoldalú mobil számítógép kenguru, amely annak ellenére, hogy rendkívül kompakt méretek lep gazdag funkcionalitással, erős hardver és az operációs rendszer Microsoft Windows 10 A megfelelő méretű modern okostelefon lehetővé teszi a számítógép kényelmesen elfér a zsebében, és vigye magával bárhová. Ez büszkélkedhet egy Intel Atom processzor, széles csatlakoztatási lehetőségek, vagy akár egy ujjlenyomat-olvasó, ami biztosan nem ezeket az eszközöket a szabvány.

legfontosabb jellemzői

  • A kompakt PC, hogy elfér a zsebében
  • Az Intel Atom processzor és a Windows 10 platform
  • Ujjlenyomat-olvasóval Data Security
  • Beépített újratölthető akkumulátor, akkumulátor élettartama négyórás
  • Támogatja az iOS eszközök
  • Gyönyörű alumínium

egyszerűen csatlakoztassa

Mint monitor segítségével bármilyen megjelenítő eszköz HDMI port, így virtuálisan létrehozott All In One PC-re. Beépített akkumulátor árammal akár négy órán keresztül működik.Kenguru is kompatibilis iOS eszközök, amely összeköti egy USB kábel csatlakozó Lightning. Ennek az az előnye is, teste alumíniumból készült, ami a számítógép nem csak jól néz ki, hanem növeli az ellenállást.

félelmetes trim

Briskness rendszer, az alkalmazások és a multimédiás nyújt négymagos processzor Intel Atom Z8500-X5 mögött 2 GB RAM. Minden adat, a lemezen tárolt beágyazott eMMC 32GB és további kapacitás bővíthető microSD kártyával. Az Internet tud csatlakozni a WiFi 802.11ac szabvány és a mező csatlakozásra készen USB 3.0 vagy Bluetooth 4.0.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: InFocus Kangaroo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si InFocus Kangaroo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si InFocus Kangaroo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InFocus Kangaroo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InFocus Kangaroo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ