Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Inhalátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Eszköz típusa
Kompresszoros
(37)
Ultrahangos
(10)
Gyermekek számára
(17)
MESH-membrános
(4)
Gőzölős
(4)
Gyógyszerekhez
(7)
Porlasztó teljesítmény
0,15 ml/perc
10000 ml/perc
-
Gyógyszertartó tégely
0,01 cm3
350 cm3
-
A csomagban található maszkok száma
1 db
(13)
2 db
(39)
60 db
(2)
Gyerekmaszk a csomagban
Igen
(40)
Nem
(12)

Az inhalátorok vagy porlasztók a felső és alsó légutak célzott kezelésére valók. Ezek az eszközök a gyógyszereket cseppekké alakítják át, amelyek a levegővel keveredve könnyen bejutnak a légutakba. Segítenek a gyakori, krónikus és súlyos légúti betegségek kezelésében. Lássuk, mit kell figyelembe venni az inhalátorok kiválasztáskor.

Tovább

Vényköteles vagy vény nélküli inhalátor

Az inhalátor lehet vényköteles és vény nélküli is. Az otthoni inhalátorok a gyakori légúti betegségek (nátha) és a krónikus betegségek, például az asztma megelőzésében és kezelésében is segítenek. Használj inhaláló készüléket köhögés vagy különböző allergiák kezeléséhez is. Az inhalálás folyamata maszk segítségével vagy szájjal történik. Gyermekeknél érdemesebb maszkot, vagy speciális orrszívó tartozékot alkalmazni.

i

Az inhalátor olyan eszköz, amely a gyógyászati oldatot finom, inhalálásra alkalmas részecskékké porlasztja. Az inhalálás olyan terápiás eljárás, amely a gyógyszert közvetlenül a légutakba juttatja. A porlasztó az inhaláló készülék technikai elnevezése.

Milyen típusú inhalátorok léteznek?

Az inhalátorok a porlasztás típusa alapján különböztethetők meg, a különböző fajták terápiás hatása azonban ugyanolyan.

Kompresszoros inhalátor rendszeres és hosszú távú inhaláláshoz

A kompresszoros inhalátorok hosszú távon és gyakori használatra alkalmasak. A sűrített levegő nagy sebességgel áramlik át a folyékony gyógyszeren és alakítja azt aeroszollá. A kompresszorhoz csatlakoztatott fúvóka ezután porlasztja a gyógyszert. Ez a jet-porlasztónak is nevezett inhaláló készülék olajokat, valamint oldatokat vagy szuszpenziókat is képes kezelni.

  • Minden típusú gyógyszerhez alkalmas.
  • A kis cseppméretnek köszönhetően a gyógyszer mélyebbre hatol.
  • Bármely légzőszervi betegség kezelésére alkalmas.
  • Nagy méret.
  • Nagyobb zajszint.

i

Aeroszolos inhalátor a kezelés támogatására

Az aeroszolos inhalátor készülék, vagy más néven dugattyús kompresszorral hajtott, porlasztóval vagy porlasztókészlettel felszerelt inhalátor hideg aeroszol belégzésére szolgál légzési nehézségek esetén. Alkalmas a gégegyulladás vagy akut asztmás roham kezelésére is.

A membrános inhalátor könnyen mozgatható és kevesebb gyógyszert használ el

A membrán inhalátor, azaz a MESH egy mikroszkopikus lyukakkal ellátott membrán rezgésein keresztül nyomja ki a folyékony gyógyszert, így nagyon finom cseppeket állít elő. Ezek a készülékek kevesebb gyógyszert fogyasztanak, ezáltal növelik annak felhasználhatóságát. Ezek az inhalátorok kisebb méretűek, és zsebinhalátorként használhatók például utazáskor is.

  • Alacsonyabb gyógyszerfogyasztás.
  • Alacsony zajszint.
  • Mozgatható.
  • Nem melegíti fel a gyógyszert.
  • Előfordulhat, hogy a sűrűbb gyógyszereket nem tudja kezelni.
  • Rövidebb üzemidő.

Az ultrahangos inhaláló készülék rendkívül csendes

Az ultrahangos inhalátorok működése csendes. Ezek a készülékek mikroszkopikus méretű cseppeket termelnek, a légáramlást pedig egy kis ventilátor biztosítja. Ezeket az inhalátorokat influenzaszezonban vagy pollenszezonban használják. Megelőzésre is hasznosak, és Vincent inhalátorként is használhatók, de akár ásványvizet is lehet inhalálni velük.

  • Rendkívül csendes.
  • Alacsony fogyasztás.
  • Alacsony súly.
  • Vincent inhalátor.
  • Nem alkalmas sűrűbb gyógyszerek porlasztására.

Kompresszoros inhalátor
Kompresszoros inhalátor

Membrános inhalátor
Membrános inhalátor

Ultrahangos inhalátor
Ultrahangos inhalátor

Mire valók a gőz inhalátorok?

A gőz inhalátorok a legegyszerűbb és legolcsóbb eszközök, ugyanakkor ezek az inhaláló készülékek a legkevésbé hatékonyak. Gyógyszerek helyett gyakran ásványvizet használnak az inhaláláshoz. A gőz inhalátor inkább kozmetikai felhasználásra való: segítségével a pórusok ellazulnak a bőr pedig hidratálódik. Az inhalálás lényege viszont az orrmelléküregek tisztítása.

  • Egyszerű működési elv.
  • Alacsony ár.
  • Kozmetikai felhasználás.
  • Gyengébb hatás.
  • Energiaintenzitás.

Melyik a legjobb Vincentka inhalátor?

A Vincentka gyógyvíz inhalátor kiváló eszköz a megelőzésre és a kezelésre is. Ez az ásványvíz az egyik legnépszerűbb inhalációs megoldás. A Vincentka gyógyvíz a legjobban az ultrahangos inhaláló készülékek használatához alkalmas.

i

A Vincentka gyógyvizes ultrahangos inhalátor pozitív hatásai

A Vincentka gyógyvizes ultrahangos inhalátort alacsony zajszint jellemzi, így nem fog zavarni filmezéskor vagy a munka közben sem. A Vincentka jodidokat tartalmaz, amelyek hatékonyak a felső légutak krónikus bakteriális fertőzései vagy például a bosszantó megfázás ellen.

Hogyan válasszunk inhaláló patront?

Tudod, melyik inhaláló patronra van szükséged? A leggyakoribb gyógyászati anyagok forrásai a gyógyszerek, ásványvizek, illóolajok vagy gyógynövények. Azonban minden egyes inhalátor esetében ellenőrizni kell, hogy a kiválasztott patron kompatibilis-e az adott eszközzel.

  • A speciális gyógyszerek segítenek a nyálka feloldásában és a légutak tisztításában. Ezek általában oldatok.
  • A sós víz és a Vincentka gyógyvíz alkalmas enyhe légúti problémák és megfázás kezelésére.
  • Az illóolajokat a relaxáció céljából inhaláljuk. Segítenek például influenza, megfázás vagy nátha esetén.
  • A gyógynövényes készítmények enyhítik a megfázást és segítenek az alvásban.

Ha nincs kéznél Vincentka gyógyvíz vagy más ásványvíz, nyugodtan próbáld ki a sós vizes oldatot. Először forralj fel vizet, majd oldj fel benne konyhasót.

Inhalátorok gyermekek számára

Gyermekeknek szánt inhalátorok számos formában kaphatók. A készülékek funkciói azonosak, és a megfelelő méretű maszkkal kombinálva még akár felnőttek is használhatják. Választhatsz gőz inhalátor modellt, kompresszoros inhalátor vagy ultrahangos inhalátor közül is gyermekek számára. A gyermekeknek szánt hagyományos inhaláló készülékek gyakran állat alakúak vagy vidám motívumok díszítik őket, ez segít a gyerekeknek megbarátkozni az inhaláló készülékkel.

Mire jó a gyerek inhaláló készülék?

Egyre több kisgyermek szenved krónikus légzőszervi betegségben. Ezek a gyermekek gyakran különböző allergiákkal vagy asztmával is küzdenek. Az inhalátor rendszeres használata enyhíti a kellemetlen tüneteket, ugyanakkor hatékony megelőzésként is működik. A gyermekeknek szánt inhaláló készülék már egészen kis kortól használhatók, egyesek modellek már 9 hónapos csecsemők számára is alkalmasak.

Gyereknek szánt inhalátor kiválasztása

A gyerekeknek szánt inhalátorok esetén fontos, hogy csendes legyen, és ne korlátozza a gyermek szokásos tevékenységeit. Ezekre a célokra is az ultrahangos modell a legalkalmasabb - ez a típus szinte hang nélkül működik. A kisebb gyermekek nem biztos, hogy szívesen használnak fúvókás inhaláló készüléket, ezért ajánlott maszkkal ellátott modellt választani számukra.

Gyermek inhalátor

Gyermek inhalátor állatmotívummal.

Az inhalátorok egyéb fontos paraméterei

Az inhalátor kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a porlasztási teljesítményt és a gyógyszerpatron méretét is. Bármelyik típust is választod, nézd meg az eszköz zajszintjét is; a hangos készülék kellemetlen meglepetést okozhat.

Mit jelent a porlasztási teljesítmény egy inhaláló készülék esetében?

Ez a mennyiség határozza meg, hogy mennyi időbe telik, amíg a gyógyszerből aeroszol lesz. Ez az érték ml/min mértékegységben van megadva. Minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabban jut el a gyógyszer a légutakba, és minél gyorsabban jut oda, annál rövidebb ideig tart a gép használata.

A gyógyszeradagoló mérete

A gyógyszeradagoló tartály mérete körülbelül 7-16 cm³ körüli. Győződj meg róla, hogy a tartályban elfér a szükséges mennyiségű gyógyszer. Általában egy 12 cm³-es tartály elegendő.

Egy túl hangos inhalátor zavaró lehet

Ha nyugalomra és pihenésre vágysz inhalálás közben, javasoljuk, hogy legfeljebb 40 dB zajszintű inhaláló készüléket válassz. Az akár 50 dB zajszintű modellek még elviselhetők, de ha ennél hangosabb eszközt választasz, az már elnyomhatja a relaxációs zenét.

i

Válassz részecskeméretet a betegségednek megfelelően

Az inhalátor részecskemérete mikrométerben (µm) van megadva. Ennek segítségével megtudhatod, milyen célra alkalmas az adott készülék. Az előállított részecskék mérete változó, ezért általában a minimális méret, tartomány vagy átlagos méret (MMAD) van megadva.

  • Az asztma vagy hörgőbetegségek kezelésére szolgáló inhalátor 5 µm-nél kisebb részecskéket állít elő.
  • A nagyobb részecskék (kb. 10 µm) a felső légúti betegségek kezelésében segítenek.

Tartozékok és egyéb fontos inhalátor funkciók

Inhalátor tartozékokat keresel? További funkciók érdekelnek? Nézd meg alábbi listánkat.

  • A részecskeméret-beállító funkció lehetővé teszi, hogy az aeroszolt egy adott inhalációs technikához igazíthasd.
  • A légáramlás-szabályozó a pára és a kimenő levegő nyomásának beállítására szolgál.
  • A gyógyszeradagoló a gyógyszerek újratöltését segíti.
  • A csomagban lévő maszkok mérete csak tőled függ. Gyakran találhatsz egy gyermekmaszk és egy felnőtt maszk kombinációját tartalmazó csomagot.
  • A gyermek maszk mérete változó, és nyomtathatók is.
  • Az orrcseppes modellek nyálkaelszívóval vannak felszerelve. Alaposan tehermentesítik az orrüregeket. A babáknak szánt inhalátor is rendelkezhet nyálkaelszívóval, amit minden anya értékelni fog.
Inhalátor tartozékok

Kiegészítőkészlet inhalátorokhoz.

Az inhaláló készülék helyes használata

Az inhalátor helyes kiválasztásán túl néhány általános irányelv betartását is javasoljuk:

  1. Vegyél mély levegőt.
  2. Ügyelj arra, hogy a fogaiddal megfelelően nyomd a szájpadot. Az ajkaknak erősen össze kell zárniuk a fúvóka körül.
  3. Miután mélyen belélegezted a gyógyszert, tartsd vissza a lélegzeted legalább 5-10 másodpercig.
  4. Ne fújd vissza a levegőt az inhalátorba. Miután visszatartottad a lélegzeted, lélegezz kifelé.
  5. Ne feledkezz meg az inhalátor karbantartásáról.

i

Ne feledd: ezek általános tanácsok. Mindig kövesd az adott inhalátorra vonatkozó utasításokat, használatuk előtt konzultálhatsz kezelőorvosoddal is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Laica NE1001 ultrahangos inhalátor Szállításra kész > 5 db
Inhalátor - ultrahangos, 0,4 ml/perc porlasztó teljesítmény, 8 cm3-es gyógyszertartó, 2 db maszk a csomagban
27 290 Ft

2.
Laica MD6026P Ultrahangos inhalátor Szállításra kész > 5 db
Inhalátor - ultrahangos, 0,4 ml/perc porlasztó teljesítmény, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
+Ajándék Vízszűrő palack LAICA melynek értéke 8 690 Ft
27 990 Ft

3.
Inhalátor - kompresszoros, 0,5 ml/perc porlasztó teljesítmény, 15 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
28 890 Ft

Még több
59 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 21×
Laica NE1001 ultrahangos inhalátor
Inhalátor - ultrahangos, 0,4 ml/perc porlasztó teljesítmény, 8 cm3-es gyógyszertartó, 2 db maszk a csomagban
27 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIIN106
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
MiCITECH CP501 oxigénkoncentrátor - Eszköz Ingyenes
szállítás boltjainkba
MiCITECH CP501 oxigénkoncentrátor
Eszköz - oxigénkoncentrátor kompresszoros inhaláló funkcióval, több mint 90% oxigénkoncentráció, állítható légáramlás: 05-5 l / perc, folyamatos működés lehetősége, regisztrált orvosi eszköz
+Ajándék Pulzoximéter Contec melynek értéke 16 090 Ft
391 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MICPO039
4,3 157×
Laica MD6026P Ultrahangos inhalátor
Inhalátor - ultrahangos, 0,4 ml/perc porlasztó teljesítmény, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
+Ajándék Vízszűrő palack LAICA melynek értéke 8 690 Ft
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN6162
4,9 73×
Omron C102 Inhalátor és orrzuhany, 3 év garancia
Inhalátor - kompresszoros, 0,5 ml/perc porlasztó teljesítmény, 15 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
28 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRIN219
4,0 11×
YUWELL M102 hordozható ultrahangos inhalátor
Inhalátor - ultrahangos, gyermekek számára, mesh-membrános és gyógyszerekhez, 0,2 ml/perc porlasztó teljesítmény, 8 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YWmh0002
4,6 34×
OMRON C28P (NE-C105-E) Kompresszoros inhalátor, 3 év garancia
Inhalátor - kompresszoros, 0,4 ml/perc porlasztó teljesítmény, 10 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRIN766
4,6 17×
Laica NE2014 - kompresszoros
Inhalátor - kompresszoros, 0,25 ml/perc porlasztó teljesítmény, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIIN059
4,2 17×
OMRON Nami Cat C303K, kék, 3 év garancia
Inhalátor - kompresszoros és gyermekek számára, 0,35 ml/perc porlasztó teljesítmény, 12 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
26 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRIN452
4,1 33×
Laica NE2013 Kompresszoros inhalátor
Inhalátor - kompresszoros, 0,35 ml/perc porlasztó teljesítmény, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
+Ajándék Vízszűrő palack LAICA melynek értéke 8 690 Ft
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAICI514
4,8
LAICA ANE046 Tartalék ampulla készlet, 60 db
Ampulla - tartalék ampullák a Laica MD6026 ultrahangos inhalátorhoz, 60 db a csomagban
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAINA576
4,7 48×
OMRON A3 kompesszoros inhalátor, 3 év garancia
Inhalátor - kompresszoros, 0,7 ml/perc porlasztó teljesítmény, 12 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EOM120n
3,6
CELIMED U-615 (NB152U), ultrahangos
Inhalátor - ultrahangos, porlasztási teljesítmény >= 2,0 ml/perc, minden gyógyszertípus alkalmazása, beleértve a Vincentka gyógyvizet is, csendes működés, stabil kialakítás, 2 szájrész, 2 inhalációs tömlő, 5 gyógyszertartály, gyerekmaszk + maszk felnőtteknek a csomagban
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CELIN874
DEPAN kompresszoros inhalátor elefánt, szürke
Inhalátor - gyermekek számára, 0,25 ml/perc porlasztó teljesítmény, 0,01 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEPIN234
4,0
YUWELL 405B Kompresszoros inhalátor
Inhalátor - kompresszoros, gyermekek számára és gyógyszerekhez, 0,2 ml/perc porlasztó teljesítmény, 350 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 1 db maszk a csomagban
Szuper ár
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YWmh0001
4,5
OMRON C900, 3 év garancia
Inhalátor - kompresszoros, 0,4 ml/perc porlasztó teljesítmény, 7 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM120m
4,6 26×
OMRON-C801 - membrános kompresszoros inhalátor, 3 év garancia
Inhalátor - kompresszoros, 0,3 ml/perc porlasztó teljesítmény, 7 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
Szuper ár
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EOM120i
5,0
DEPAN kompresszoros inhalátor elefánt, rózsaszín
Inhalátor - gyermekek számára, 0,27 ml/perc porlasztó teljesítmény, 0,01 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
15 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEPIN241
5,0
DEPAN kompresszoros inhalátor elefánt, kék
Inhalátor - gyermekek számára, 0,26 ml/perc porlasztó teljesítmény, 0,01 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEPIN683
4,8 14×
Laica NE3001 Kompresszoros inhalátor gyerekeknek
Inhalátor - kompresszoros, gyermekek számára és gőzölős, 0,35 ml/perc porlasztó teljesítmény, 12 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
20 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIINH005
4,8
Omron Duo Baby, 3 év garancia
Inhalátor - kompresszoros, 0,4 ml/perc porlasztó teljesítmény, 0,012 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 1 db maszk a csomagban
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EOM120z
4,7
BEURER IH 58 Kids
Inhalátor - kompresszoros és gyermekek számára, 0,25 ml/perc porlasztó teljesítmény, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUIN178
5,0
Medisana FSS
Szauna - arcszauna, egyenletes gőzeloszlás, orrillesztéket is tartalmaz, aromaterápiás inhalálására is alkalmas
Leárazás -11 %
11 890 Ft 13 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDPC003
4,4
Beurer IH26 - inhalátor
Inhalátor - kompresszoros és gőzölős, 0,3 ml/perc porlasztó teljesítmény, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
Szuper ár
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEU406
5,0
Little Doctor kompresszoros inhalátor LD-212C sárga
Inhalátor - kompresszoros, 0,5 ml/perc porlasztó teljesítmény, 0,01 cm3-es gyógyszertartó, gyermekmaszk, 2 db maszk a csomagban
18 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LDEIN411

Inhalátorok

cikkMagas vérnyomás – miért olyan veszélyes és hogyan lehet csökkenteni? A magas vérnyomással nemcsak az idős és elhízott embereknek kell foglalkoznia. Ez a betegség téged is érinthet! Becslések szerint a felnőtt lakosság akár 50%-a szenved magas vérnyomásban. A magas vérnyomás az egyik ún. civilizációs betegség. Készítettünk egy átfogó...

Inhalátorok

A Inhalátorok kategóriában összesen 59 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó inhalátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább inhalátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb inhalátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: inhalátorok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ