Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Intel Compute Stick STCK1A32WFCL

Termékkatalógus
Intel Compute Stick STCK1A32WFCL
4,1 31 értékelés
Mini PC CPU integrált Intel Bay Trail négymagos Z3735F 1,33 GHz-es, Intel HD Graphics, 2GB RAM, 32 GB-os eMMC, microSD slot, USB 2.0, HDMI 1.4, Wi-Fi 802.11b / g / n, Bluetooth 4.0, Windows 10 Fő
Kód:  NR201p3 Termékszám:  BOXSTCK1A32WFCL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Compute Stick STCK1A32WFCL

le
Streamování multimediální obsahu

folyam

Sledujte oblíbené filmy, televizní pořady a živé sportovní vysílání na svém televizoru.

le
Hraní her

PLAY

Hrajte oddychové hry nebo streamujte náročnější ze svého PC nebo konzole Xbox.

le
Surfování na webu

SURF

Sledujte aktuální zpravodajství z celého světa nebo komunikujte se svými přáteli.

le
Stvořen pro výkon

Beépített teljesítmény

Intel Compute Stick je skutečně zajímavé zařízení, které v sobě ukrývá čtyřjádrový procesor Intel Bay Trail a celkem 32 GB úložného prostoru.


Számítógép a zsebben

Nem olyan nagy, mint egy számítógép, de még mindig képes felállni teljesen funkcióját. Ez egy jól ismert Microsoft Windows 10, vezeték nélküli hálózat és kiváló minőségű képeket eredményez.

le
Počítač do kapsy
le
Rozbalit a rovnou zapojit

Kiterjesztése és közvetlenül részt

Azonnal ki a dobozból az Intel Compute Stick kész. Csak találni egy megfelelő monitor vagy TV képernyő egy ingyenes HDMI bemenet és kész.


megbízható működés

Intel Compute Stick egy teljes számítógép és megbízható működést egy kis, csendes ventilátorral. Ugyancsak jelentős port 1 x USB 3.0 és 1 x USB 2.0.

le
Spolehlivý provoz

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Compute Stick STCK1A32WFCL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Compute Stick STCK1A32WFCL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Compute Stick STCK1A32WFCL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Compute Stick STCK1A32WFCL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Compute Stick STCK1A32WFCL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ