Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iOttie Easy One Touch 3

Termékkatalógus
iOttie Easy One Touch 3
4,7 94 értékelés
Telefontartó - mobiltelefonokhoz, univerzális, forgatható 360 °-ban, kihúzható kar
Kód:  MD090b1b Termékszám:  HLCRIO120

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iOttie Easy One Touch 3

Bemutatjuk a nagyon népszerű iOttie Easy One Touch mobiltelefontartó új generációját. A harmadik változat biztonságos, sokoldalú és rendkívül praktikus okostelefonokhoz 2,3-3,5 zoll között. Ez a lenyűgöző állvány fel van szerelve egy szabadalmaztatott fogóval, és egy jól tapadó gélpárnával. A gélpárna tapadókorongja könnyen eltávolítható, és újra használható. Meleg vízzel való öblítés és szárítás után a gélpárna tapadási tulajdonságai visszaállnak.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes állíthatóság és alkalmazkodóképesség
  • Teleszkópos karral
  • Csatlakozás szinte minden felületen
  • Jó design

Kétfázisú reteszelőkarral

Újdonság a két részből áll kialakítás. Az első reteszelőrész használható lapos, sima felületeken, míg a második ideális ívelt felületekhez, amelyek nagyobb tapadást igényelnek.

Teleszkópos kar

A One Touch 3 teleszkópos karral rendelkezik, ami a telefonhoz csatolható, így ideális az eszköz kezeléséhez. A kifinomult alsó rész hozzáférést biztosít az alacsonyabb portokhoz. Hála a csuklós mechanizmusnak, amely 360 ° -ban forgatható, mindig megtalálhatja a tökéletes látószöget.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iOttie Easy One Touch 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iOttie Easy One Touch 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iOttie Easy One Touch 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iOttie Easy One-Note 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iOttie Easy One-Note 3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ