Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iOttie iTAP

Termékkatalógus
iOttie iTAP
Telefontartó - Sokoldalú, Find My Car funkció, 2x LED, 4x mágnes, Bluetooth 4.0, micro USB, Qi kompatibilis
Kód:  MD090e4n3g Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iOttie iTAP

Az iOttie iTAP autós töltő kombinálja az egyszerű, mágneses tartást, és a vezeték nélküli töltés szabadságát. A vezeték nélküli Qi töltő technológia segítségével mobiltelefonod mindig teljesen fel lesz töltve, mindezt a nemkívánatos kábelek sorozata nélkül. A mágneses rögzítés biztosítja telefonod stabil helyben maradását, hiszen a mágnesek egy pillanat alatt képesek azt precízen, pontosan rögzíteni. Ráadásul az iTap beépített ventilátorral, két LED lámpával és Bluetooth 4.0 technológiával is rendelkezik. Ha megbízható autós tartót keresel, akkor határozottan erre a mágneses, egyszerű, és kompakt tartóra lesz szükséged!

Legfontosabb jellemzők

  • Qi töltés támogatása
  • Bluetooth 4.0
  • Beépített ventilátor
  • Find My Car funkció
  • LED fények
  • Lehetőség a mobiltelefon használatára úgy, mintha kamera lenne
  • MicroUSB kábel a csomagban
  • Méretek: 100 x 50 x 65 mm

Nincs több kábel, csak hasznos funkciók

A Qi vezeték nélküli technológia akár 40%-kal gyorsabb töltést garantál, mint más hagyományos, vezeték nélküli töltési módok. Beépített ventilátora segíti a hűtést, és fenntartja az induktív töltéshez szükséges, optimális hőmérsékletet. A ventilátor diszkrét, és teljesen csendes. Hátulról szívja be a hideg levegőt, amely a Qi tekercsen át köröz, lehűtve a teljes készüléket.


A mágneses rögzítő rendszer biztonságos, és 100%-ban megbízható. Na de mégis hogyan kell rögzíteni rá a telefont? Ragaszd a csomagban található, négy sarkában mágnessel rendelkező matricát a telefon hátuljához. Az iTap vezeték nélküli készülék egyébként kameraként is használható, mindössze le kell töltened hozzá a mobilos applikációt. A praktikus Find My Car funkciónak köszönhetően egyébként könnyedén megtalálhatod parkoló autódat.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iOttie iTAP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iOttie iTap Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iOttie iTap Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iOttie iTap Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iOttie iTap Wireless.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ