Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

iPad retina kijelzővel

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
nem elérhető


A Retina kijelzővel ellátott iPad az Apple tabletjeinek negyedik generációja. 9,7" méretű Retina kijelzővel rendelkezik, és az elődhöz képest dupla teljesítményű A6X chippel. Az egyes modellek színükben és a tárhely kapacitásában térnek el egymástól. 

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
33 termék
Megszűnt
Termékkód: NL202r6
Megszűnt
Termékkód: NL202r2
Megszűnt
Termékkód: NL202q6
Megszűnt
Termékkód: NL202q2
iPad with Retina display 16GB WiFi White - DEMO
Tablet - fehér, 4. generációs, Apple A6X dual-core 1.2GHz, érintőképernyős Retina 9.7" LED 2048x1536, 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x webkamera, Lightning csatlakozó
Megszűnt
Termékkód: XXNL202l2
Megszűnt
Termékkód: NL202p6
Megszűnt
Termékkód: NL202p2
Megszűnt
Termékkód: NL202o6
iPadAz Apple bemutatja minden idők legerősebb iPad Air készülékét. Az M1 chip a központi eleme Az Apple bemutatja eddigi legerősebb iPad Air készülékét. Mit tud, és hogyan viszonyul az előző generációhoz?
Naponta emberek milliói, sőt talán milliárdjai játszanak játékokat mobiltelefonokon és tableteken. Hatalmas népszerűségük ellenére azonban a játékipar ezen ágazatának meglehetősen rossz híre van, talán a legironikusabb módon a "hardcore" videójáték-rajongók körében,...
Bemutatták az új, várva várt iPad Pro-t. Az M1 chipsetnek köszönhetően simán felveszi a versenyt a tavalyi macbookok teljesítményével, így az Apple népszerű tabletjét még professzionálisabb eszközzé alakítja. Ehhez jön egy mini LED-kijelző, 5G és egyéb kiegészítők.
tabletA legjobb gyerektabletek 2021 A tablet nagyszerű eszközként szolgálhat a gyerekek fejlődésében és oktatásában. De vajon melyiket érdemes választani, amikor végeláthatatlan mennyiségben van jelen a piacon? Most megmutatjuk a jelenleg kapható, gyereknek szánt legjobb tableteket, és adunk néhány tippet...
A szeptemberi konferencián az Apple bemutatta a várva várt iPad Air 2020-at, amely számos kulcsfontosságú fejlesztéssel büszkélkedhet. Melyekről van szó konkrétan? Biztosíthatunk, hogy az új színek téged is elbűvölnek majd!
Ha e-könyv olvasót szeretnél vásárolni, akkor elgondolkodhatsz, vajon az olvasó vagy a tablet lenne-e jobb neked. Melyek ezeknek az eszközöknek az előnyei és a hátrányai? Ebben a cikkben elmagyarázzuk.
További cikkek

iPad retina kijelzővel

A Retina kijelzővel ellátott iPad mini az Apple vállalat tabletcsaládjának büszkesége. Elsősorban remek teljesítményével ragad magával, amelyet magas kijelző-felbontás támogat, amely a Retina elnevezésű csúcsminőségű megjelenítési technológiát használja. A Retina kijelzővel ellátott iPad elvarázsol a kompromisszum-mentes megjelenítési minőséggel, élénk színeivel és - nem utolsósorban - az iPadhez elérhető gazdag tartozékválasztékkal. Elég választani széles kínálatunkból. 

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ