AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

iPhone 15 Plus üvegfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
AlzaGuard
(6)
Mobile Origin
(5)
Tempered Glass Protector
(20)
Spigen
(14)
Ívelés
2D
(3)
2.5D
(54)
3D
(16)
Üveg tulajdonságai
Kamera védő
(40)
Privát szűrő
(4)
Kék fény szűrő
(3)
Matt
(2)
Antibakteriális
(3)
Üvegvastagság
0,2 mm
0,44 mm
-
Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás
(69)
Ragasztás a széleken
(18)
Szűrés

Az iPhone 15 Plus üvegfóliák kulcsfontosságú tartozékok a telefonod védelméhez. Nemcsak jelentős védelmet nyújtanak a karcolások és ütések ellen, hanem megőrzik a kijelző eredeti megjelenését és funkcionalitását is. A kiváló minőségű iPhone 15 Plus üvegfólia nemcsak a telefon tartósságát növeli, hanem megőrzi a kijelző eredeti érintésérzékenységét és fényerősségét is. Válaszd a legjobbat, és őrizd meg telefonod tökéletes állapotát. Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Olvasson tovább.

Tovább

Az iPhone 15 Plus üvegfólia többféle változatban is kapható

Az iPhone 15 Plus számára készült edzett üvegfólia kiválasztásakor fontos, hogy többféle változatot vegyél figyelembe, amelyek céljukban és kialakításukban különböznek egymástól. Három kategória közül választhatsz:

Case friendly iPhone 15 Plus üvegfólia

A case friendly iPhone 15 Plus üvegfólia ideális azok számára, akik inkább hátlapot használnak, de a telefonjuk kijelzőjét is védeni szeretnék. A kialakításának köszönhetően könnyen felhelyezhető és levehető a hátlap, anélkül, hogy megsérülne az üveg, vagy korlátozódnának a védő tulajdonságai.

Mindenképpen ellenőrizd, hogy az üvegfólia kompatibilis-e az Apple iPhone modelleddel. Az iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro vagy iPhone 15 készülékekhez is kaphatóak üvegfóliák.

Full cover iPhone 15 Plus üvegfólia

A full cover iPhone 15 Plus üvegfólia átfogó védelmet nyújt a teljes kijelzőnek, beleértve annak ívelt éleit is, ami különösen hasznos, ha a telefon közvetlen ütésnek van kitéve a kijelző felületén. Ideális lesz azon felhasználók számára, akik kiváló képernyővédelmet keresnek, és nem használnak hátlapot vagy flip tokot.

iPhone 15 Plus kameravédő

Az iPhone 15 Plus kameravédő kifejezetten a kamera lencséjének védelmére szolgál, és elengedhetetlen a fényképek minőségének és tisztaságának megőrzéséhez. Használata jelentősen csökkentheti a karcolások vagy a lencsét ért egyéb sérülések kockázatát, amelyek negatívan befolyásolhatják a kamera működését.

i

Az iPhone 15 Plus tokok gondoskodnak arról, hogy ne csak a kijelződ, hanem a telefonod oldala és a hátlapja is védve legyen.

iPhone 15 Plus üvegfólia kiválasztása

Az iPhone 15 Plus üvegfólia kiválasztását néhány kulcsfontosságú tényező alapján javasoljuk.

iPhone 15 Plus üvegfólia és lekerekítés stílusa

Az egyes ívek különböző előnyöket és esztétikai tulajdonságokat kínálnak. Fontos, hogy olyan iPhone 15 Plus üvegfólia mellett dönts, amely a leginkább megfelel az igényeidnek és preferenciáidnak. Milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre?

  1. A 2D iPhone 15 Plus üvegfólia klasszikusan egyenes élekkel rendelkezik, és ideális a hagyományos megjelenést kedvelő felhasználók számára, akik alapvető védelmet szeretnének telefonjuknak. Ez csak a kijelző lapos részét fedi, és általában vékonyabb és kevésbé feltűnő.
  2. A 2,5D iPhone 15 Plus üvegfólia enyhén lekerekített élekkel rendelkezik, amelyek javítják az érintésérzetet, miközben vizuálisan jobban illeszkednek a készülékhez. Ez zökkenőmentes átmenetet biztosít az üveg és a telefon kerete között, növelve a használat kényelmét.
  3. A 3D iPhone 15 Plus üvegfólia a telefon teljes előlapját lefedi, beleértve az ívelt éleket is, így maximális védelmet és esztétikai megjelenést biztosít. Kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a kijelző ívelt felületeire, átfogó karc- és ütésvédelmet biztosítva.
iPhone 15 Plus üvegfólia

Milyen funkciókkal rendelkezhet az iPhone 15 Plus üvegfólia?

Az iPhone 15 Plus üvegfólia számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek a telefon használata közben jól jöhetnek.

  • Az antibakteriális réteg csökkenti a baktériumok mennyiségét a telefon felületén.
  • A kékfény szűrő segít csökkenteni a szemfáradtságot és javítani az alvás minőségét, különösen, ha a telefont éjszaka vagy lefekvés előtt használod.
  • A zafírréteg extrém karcállóságot biztosít, így ideális azok számára, akik maximális védelmet szeretnének a kijelzőjüknek.
  • A matt üveg csökkenti a tükröződést és az ujjlenyomatokat. Tökéletes, ha a matt megjelenést kedveled, és gyakran használod a telefonodat a napon.
  • A fényes üveg tiszta és éles kijelző képet biztosít, és ideális, ha az élénk és fényes kijelzőt kedveled.
  • A privát szűrő korlátozza a kijelző oldalról való láthatóságát, és védi a magánéleted. Ideális azok számára, akik gyakran használják telefonjukat nyilvánosan, és szeretnék megakadályozni a magánéletükbe való betekintést.

Az iPhone 15 Plus üvegfólia a vastagságában is különbözik

Az üvegfólia vastagsága nagyban befolyásolja a biztonsági tulajdonságait és a felhasználói kényelmet. Az iPhone 15 Plus vékony edzett üvegfólia jobb érintésérzékenységet biztosíthat, ami fontos az érintőképernyő eredeti érzékenységének megőrzése szempontjából. Ezzel szemben a vastagabb üveg nagyobb ütésállóságot és jobb védelmet nyújt a karcolásokkal szemben, ami kulcsfontosságú azon felhasználók számára, akik keményebb körülményeknek teszik ki a telefonjukat. A választáskor vedd figyelembe, hogy a vastagabb üveg némileg megnövelheti a telefonod teljes vastagságát, ami befolyásolhatja a kompatibilitást egyes tokokkal.

Nem nyűgözött le az iPhone 15 Plus üvegfólia? Próbálj meg adni egy esélyt az iPhone kijelzővédő fóliák használatának.

Az iPhone 15 Plus üvegfólia számos tartozékkal kiegészülve kapható egy csomagban

Az iPhone 15 Plus üvegfólia gyakran különböző tartozékokat tartalmaz a csomagban, hogy megkönnyítse a teljes telepítést. Mik ezek?

  • A telepítőkeret útmutatóként szolgál az üvegfólia pontos elhelyezéséhez a kijelzőn, ami leegyszerűsíti a telepítést és biztosítja a tökéletes illeszkedést.
  • A tisztítókendő az üvegfólia felhelyezése előtt a por és az ujjlenyomatok eltávolítására szolgál a kijelzőről, így biztosítva a tiszta és sima felületet.
  • A légbuborék eltávolító kártya segít eltávolítani az üveg felhelyezése során esetlegesen kialakuló légbuborékokat.
  • Az alkoholos törlőkendő lehetővé teszi a kijelző alapos és higiénikus zsírtalanítását az üvegfólia felhelyezése előtt, biztosítva a jobb tapadást.
  • A poreltávolító matrica a láthatatlan porszemcsék eltávolítására szolgál a kijelzőről, megakadályozva ezzel az üveg alatti buborékok kialakulását.
  • A guide sticker segít az üvegfólia megfogásában és pontos pozícionálásában anélkül, hogy a ragasztó az oldalhoz vagy a kijelzőhöz érne, megelőzve az ujjlenyomatok kialakulását.
  • A csomagban található másik üvegfólia biztosítja számodra a tartalék védelmet arra az esetre, ha az első üveg megsérülne vagy tönkre menne.
  • A telepítőfólia további védelmet nyújt az üvegfólia könnyebb felhelyezéséhez, miközben az üveget biztonságban és tisztán tartja a telepítés során.

i

Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Nézd meg, milyen iPhone 15 Plus üvegfólia kápráztatta el korábbi vásárlóinkat a vélemények alapján.

Az iPhone 15 Plus üvegfólia 2 módon helyezhető fel

Az iPhone 15 Plus üvegfólia általában két felhelyezési mód szerint helyezhető fel. Miben különböznek?

Az iPhone 15 Plus üvegfólia, amely a teljes felületén ragasztóval van ellátva

Az iPhone 15 Plus üvegfólia, amely a teljes felületén ragasztóval van ellátva, kisebb buborékképződési veszélyt biztosít, mivel a ragasztó egyenletesen fedi a teljes képernyőt, és minimálisra csökkenti a légréseket. A teljes felületi ragasztó javítja az érintés átvitelét is, és megőrzi a kijelző nagyfokú érzékenységét, így megőrizve az eredeti érintés élményét. Az iPhone 15 Plus teljes felületű ragasztóval ellátott üvegfólia általában ellenállóbb a leválással szemben is, de leválás után több ragasztó marad a kijelzőn.

iPhone 15 Plus üvegfólia ragasztóval a perem körül

A iPhone 15 Plus üvegfólia ragasztóval a perem körül hajlamosabb a légbuborékok kialakulására az üveg középső részén, mivel a ragasztó nem egyenletesen oszlik el a teljes felületen. Az ilyen üvegek modern technológiáját és kialakítását azonban gyakran optimalizálják a buborékok kockázatának minimalizálására, például speciális anyagok, ragasztók vagy a könnyű felszerelést elősegítő segédanyagok használatával. Ennek a módszernek a fő előnye azonban az, hogy az üveg eltávolítása után tisztább a kijelző.

Nem találod a keresett információkat, vagy nem vagy biztos benne, hogyan kell hibátlanul felhelyezni az új iPhone 15 Plus üvegfóliát? A Hogyan válassz védőfóliát vagy üvegfóliát a telefonodra vagy a Hogyan ragasszuk fel az üveg- és védőfóliát a mobilunkra? című cikkeinkben pontosan ezt és még sok mást is megtudhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica, 2 db a csomagban és telepítőfólia
8 090 Ft

2.
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Plus üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
2 790 Ft

3.
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
11 890 Ft

Még több
91 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,6
AlzaGuard Case Friendly Glass Protector iPhone 15 Plus 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Plus üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGC0370
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,8
Mobile Origin Orange Screen Guard iPhone 15 Pro Max / 15 Plus üvegfólia + applikátor - 2db
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica, 2 db a csomagban és telepítőfólia
8 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOBORIGa28
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,0
PanzerGlass Apple iPhone 15 Plus üvegfólia + felhelyező keret
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG785
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
PanzerGlass csomag 3 az 1-ben Apple iPhone 15 Plus (PG üveg + HardCase D30 + Camera Protector)
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
30 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PNZG840
4,0
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 15 Plus üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a32
5,0
AlzaGuard FullCover iPhone 15 Plus 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Plus üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGB0136
4,4
PanzerGlass Camera Protection Rings Apple iPhone 15 / Plus üvegfólia - Hoops Rings
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15 mobilhoz, fényes, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: szerelőkeret
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG777
FIXED Camera Glass Apple iPhone 15/15 Plus üvegfólia - világoszöld
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Leárazás -7 %
5 090 Ft 5 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg799
4,0
Spigen Glass tR AlignMaster 2 Pack FC Black iPhone 15 Plus üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a20
Epico iPhone 15/15 Plus kamera védő fólia - alumínium, rózsaszín - Kamera védő fólia Típusok
4,4
Epico iPhone 15/15 Plus kamera védő fólia - alumínium, rózsaszín
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15 mobilhoz, 0,33 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO110a7
5,0
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack FC Black iPhone 15 Plus üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
11 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a28
4,7
Mobile Origin Orange Screen Guard iPhone 15 Plus üvegfólia + applikátor - 2db
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica, 2 db a csomagban és telepítőfólia
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOBORIGa26
4,3 12×
PanzerGlass Camera Protection Apple iPhone 15 / 15 Plus üvegfólia - Plate
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG775
Epico iPhone 15/15 Plus kamera védő fólia - alumínium, kék - Kamera védő fólia Típusok
4,4
Epico iPhone 15/15 Plus kamera védő fólia - alumínium, kék
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15 mobilhoz, 0,33 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO110a6
5,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 / 15 Plus / 14 / 14 Plus üvegfólia - fekete
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Plus és iPhone 14 mobilhoz, 3D ívelés, fényes, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPe54
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15/15 Plus kamera védő gyűrű - kék alumínium - Kamera védő fólia Típusok
3,7
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15/15 Plus kamera védő gyűrű - kék alumínium
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15 mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
7 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab3
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15/15 Plus kamera védő gyűrű - zöld alumínium - Kamera védő fólia Típusok
3,7
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15/15 Plus kamera védő gyűrű - zöld alumínium
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15 mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
7 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab4
3,5
Swissten Raptor Diamond Ultra Clear Apple iPhone 15 Plus 3D üvegfólia - fekete
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 3D ívelés, antibakteriális, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSa376
5,0
Spigen Glass tR EZ Fit Optik Pro 2 Pack Crystal Clear iPhone 15/15 Plus/14/14 Plus
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Plus és iPhone 14, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
Leárazás -11 %
7 990 Ft 8 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a36
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15/15 Plus kamera védő gyűrű - rózsaszín alumínium - Kamera védő fólia Típusok
3,7
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15/15 Plus kamera védő gyűrű - rózsaszín alumínium
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15 mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
7 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab5
5,0
Mobile Origin Yellow Screen Guard iPhone 15 Plus üvegfólia + applikátor
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és telepítőfólia
6 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOBORIGa41
1,0
Spigen Glass tR Optik 2 Pack Crystal Clear iPhone 15/15 Plus/14/14 Plus
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Plus és iPhone 14, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
6 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a39
Spigen Glass tR EZ Fit (Privacy) 2 Pack Transparency iPhone 15 Plus
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
11 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a24
PanzerGlass Recycled Glass Apple iPhone 15 Plus üvegfólia + felhelyező keret
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG793
AppleAz Apple bemutatta a Watch SE, Series 9 és Ultra 2 új generációit Idén sem maradhatott el a szokásos szeptemberi Apple Keynote, amelyen az iPhone 15 mellett az okosórák is rivaldafénybe kerültek. Egy év elteltével az Apple három különböző modellt mutatott be - az Apple Watch SE (2023), az Apple Watch Series 9, és ami a legfontosabb,...

iPhone 15 Plus üvegfóliák

A iPhone 15 Plus üvegfóliák kategóriában összesen 91 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó iPhone 15 Plus üvegfóliák
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ