AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

iPhone 15 Pro Max üvegfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
Spigen
(14)
PanzerGlass
(19)
AlzaGuard
(7)
Epico
(13)
Blueo
(9)
Ívelés
2D
(5)
2.5D
(57)
3D
(18)
Üveg tulajdonságai
Kamera védő
(48)
Privát szűrő
(5)
Ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis
(2)
Kék fény szűrő
(4)
Matt
(1)
Üvegvastagság
0,2 mm
0,5 mm
-
Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás
(76)
Ragasztás a széleken
(17)
Szűrés

Az iPhone 15 Pro Max üvegfóliák kulcsfontosságú tartozékok a telefonod védelméhez. Nemcsak jelentős védelmet nyújtanak a karcolások és ütések ellen, hanem megőrzik a kijelző eredeti megjelenését és funkcionalitását is. A minőségi iPhone 15 Pro Max üvegfóliák tökéletesen megfelelnek az elvárásaidnak, így maximális védelem mellett élvezheted a gondtalan használatot. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább és ismerd meg tippjeinket.

Tovább

iPhone 15 Pro Max üvegfólia számos változatban kapható

Az iPhone 15 Pro Max üvegfólia a felhasználása szerint három kategóriába sorolható.

Case friendly iPhone 15 Pro Max üvegfólia

A Case friendly iPhone 15 Pro Max üvegfólia úgy van kialakítva, hogy kompatibilis legyen a piacon kapható legtöbb tokkal. Kicsit kisebb, mint a kijelző teljes mérete, ami azt jelenti, hogy az üvegfólia széle és a tok között egy kis rés van. Ez biztosítja, hogy az üveg nem válik le, még akkor sem, ha a tokot gyakran fel- és leveszed. A kisebb méret ellenére elegendő védelmet nyújt, és megőrzi az érintőképernyő érzékenységét.

A választás előtt, mindenképpen ellenőrizd előre, hogy a megfelelő iPhone-modellhez a megfelelő üveget választod. Kínálatunkban az iPhone 15 Pro, az iPhone 15 Plus és az iPhone 15 készülékhez is találsz edzett üveget.

Full cover iPhone 15 Pro Max edzett üvegfólia

A full cover iPhone 15 Pro Max edzett üvegfólia a készülék teljes előlapját lefedi, beleértve az ívelt éleket is. Ezért maximális védelmet nyújt a karcolások és sérülések ellen anélkül, hogy a készülék funkcionalitását vagy megjelenését veszélyeztetné. A hátlapokkal azonban általában nem teljesen kompatibilis, mert a telefon éleit túlságosan megemeli, amikor felrakod őket. A full cover üvegfólia néha fekete peremmel rendelkezik, amely illeszkedik a telefon dizájnjához.

iPhone 15 Pro Max kameravédő

Az iPhone 15 Pro Max kameravédőt kifejezetten a kamera objektívjének védelmére tervezték. Ez az apró, de fontos kiegészítő megvédi a lencsét a karcolásoktól és sérülésektől, amelyek befolyásolhatják a fényképek és videók minőségét. Felhelyezése gyors és egyszerű, és használat után nem hagy nyomot a kamerán. Az üveg így szinte láthatatlan, de védőhatása nélkülözhetetlen.

i

A teljes körű védelem érdekében mindenképpen vedd figyelembe az iPhone 15 Pro Max tokok lehetőségét is, amely a telefon hátlapját és széleit védi.

A megfelelő iPhone 15 Pro Max üvegfólia kiválasztása

A megfelelő iPhone 15 Pro Max üvegfólia kiválasztása néhány kulcsfontosságú tulajdonság alapján ajánlott.

Lapos vs. lekerekített iPhone 15 Pro Max edzett üvegfólia

Az iPhone 15 Pro Max edzett üvegfólia lehet lapos vagy lekerekített széllel. Mi a különbség?

  1. A 2D iPhone 15 Pro Max üvegfólia lapos, és csak a telefon kijelzőjének lapos részét fedi le. Ez egy megfizethetőbb megoldás, amely alapvető védelmet nyújt a karcolások és kisebb ütések ellen a kijelző fő részének.
  2. A 2,5D iPhone 15 Pro Max üvegfólia enyhén lekerekített élekkel rendelkezik, amelyek simább átmenetet biztosítanak a kijelző éleihez, és javítják a felhasználói élményt. Ez az üvegtípus jobban illeszkedik az iPhone 15 Pro Max kijelző alakjához, így jobb általános védelmet és esztétikai megjelenést biztosít.
  3. A 3D iPhone 15 Pro Max üvegfólia tökéletesen követi az ívelt éleket, és teljes lefedettséget és védelmet biztosít a teljes kijelző számára. Ez az opció ideális azok számára, akik maximális védelmet keresnek anélkül, hogy a készülék dizájnját és funkcionalitását veszélyeztetnék.
Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia

Milyen funkciókkal büszkélkedhetnek az iPhone 15 Pro Max üvegfóliák?

Az iPhone 15 Pro Max üvegfóliák számos olyan funkcióval büszkélkedhetnek, amelyek megkönnyítik a telefon mindennapos használatát.

  • A privát szűrő korlátozza a kijelző betekintési szögét, így megvédi a magánjellegű információkat a körülötted lévő kíváncsi szemektől.
  • A kékfény-szűrő csökkenti a kijelző kék fényét, és segít csökkenteni a szem fáradtságát és javítani az alvás minőségét.
  • A matt üveg tükröződésgátló tulajdonságokkal látja el a kijelzőt, és csökkenti az ujjlenyomatok számát.
  • A fényes üveg nagyfokú átláthatóságot biztosít, és megőrzi a kijelző eredeti fényerősségét és színeit.
  • Az antibakteriális bevonat elpusztítja a kijelzőn felhalmozódó baktériumokat és kórokozókat, így javítva a készülék higiéniáját.
  • A zafírréteg kivételes ellenállást biztosít az edzett üvegfólia számára a karcolásokkal és sérülésekkel szemben.

Az iPhone 15 Pro Max vastagsága befolyásolja az edzett üveget?

Az iPhone 15 Pro Max üvegfólia mindig kissé eltérő vastagságú, ami befolyásolja a védőképességét és a felhasználói élményt. A vékonyabb üveg alapvető védelmet nyújt anélkül, hogy jelentősen növelné a telefonod teljes vastagságát, és megőrzi a telefonod eredeti érintés érzékenységét. Másrészt a vastagabb üveg erősebb ütés- és karcolásvédelmet biztosít, de kissé befolyásolhatja a kijelző érzékenységét és az általános megjelenést. Az ideális vastagság kiválasztása tehát a maximális védelem és az eredeti kijelző jellemzők megőrzése közötti preferenciáktól függ.

Az edzett üveg népszerű alternatívája az olcsóbb, de kevésbé tartós iPhone kijelzővédő fóliák.

Az iPhone 15 Pro Max üvegfólia felhelyezése megkönnyíthető néhány szerkentyűvel

Az iPhone 15 Pro Max üvegfólia gyakran tartalmaz hasznos felszereléseket a csomagban, amelyek megkönnyítik a telepítést.

  • A telepítőkeret biztosítja, hogy az edzett üvegfólia pontosan és egyenletesen tapadjon a képernyőre.
  • A tisztítókendő a kijelző tökéletes megtisztítására szolgál az üvegfólia felhelyezése előtt.
  • A légbuborék eltávolító kártya segít eltávolítani az üveg felhelyezése során esetlegesen kialakuló légbuborékokat.
  • Az alkoholos törlőkendő hatékonyan távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket a kijelzőről, így biztosítva tiszta felületet az üveg tapadásához.
  • A poreltávolító matrica az üveg felhelyezése előtt a legkisebb porszemcséket is felfogja.
  • A guide sticker egy segédmatrica, amely lehetővé teszi az üveg könnyebb kezelését és pontosabb elhelyezését a kijelzőn.
  • A csomagban található másik üveg biztosítja számodra a tartalék védelmet arra az esetre, ha az első üveg megsérülne vagy tönkre menne.
  • A telepítőfólia segít tisztán és pormentesen tartani a kijelzőt az edzett üveg felhelyezése során.

i

A véleményekből megtudhatod, hogy az iPhone 15 Pro Max üvegfóliák mennyire népszerűek a vásárlók körében.

Az iPhone 15 Pro üvegfólia 2féleképpen szerelhető fel

Az iPhone 15 Pro üvegfólia kétféleképpen helyezhető fel a kijelzőre.

Az iPhone 15 Pro Max üvegfólia teljes egészében ragasztóval ellátott üveg

Az iPhone 15 Pro Max üvegfólia teljes felületi ragasztóval tökéletesen illeszkedik iPhone 15 Pro Max készüléked kijelzőjéhez. Ez biztosítja a maximális érintésérzékenységet és képtisztaságot anélkül, hogy az üveg alatt légbuborékok vagy szennyeződések lennének. Ennek a megoldásnak az is az előnye, hogy jobban véd az üveg alá kerülő por és nedvesség ellen. Másrészt az ilyen típusú üveg felhelyezése nagyobb kihívást jelenthet, és eltávolításkor ragacsos maradványt hagyhat maga után.

iPhone 15 Pro Max üvegfólia a szélein ragasztóval

A csak a szélein ragasztóval ellátott iPhone 15 Pro Max üvegfólia könnyebben alkalmazható, és eltávolításkor általában nem hagy ragacsos maradványt. Hátránya lehet a légbuborékok kialakulása vagy a kevésbé érzékeny vezérlés, ami némileg csökkentheti az esztétikát és a funkcionalitást. Ez az opció emellett nem biztos, hogy ugyanolyan szintű védelmet nyújt a por és a nedvesség behatolása ellen az üveg alatt, mint az egész felületén ragasztóval ellátott üvegfólia.

Szeretnél többet megtudni az üvegfólia használatáról és a beépítésről? Olvasd el a Hogyan válassz védőfóliát vagy üvegfóliát a telefonodra és a Hogyan ragasszuk fel az üveg- és védőfóliát a mobilunkra? című cikkeinket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft

2.
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő
-22 %
8 990 Ft
6 990 Ft

3.
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
3 290 Ft

Még több
94 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 27×
AlzaGuard FullCover Glass iPhone 15 Pro Max 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGB0138
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 70×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 15 Pro Max üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a34
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,1 18×
PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia + felhelyező keret
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő, antibakteriális és fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG798
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
1,0
PanzerGlass Bundle 3 az 1-ben Apple iPhone 15 Pro Max (PG üveg + Hard Case D30 + Camera Protector)
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
30 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG841
4,7 47×
Spigen tR EZ Fit Optik Pro 2 Pack Black iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max/15 Pro/15 Pro Max
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő
Leárazás -22 %
6 990 Ft 8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a158
3,2
AlzaGuard Elite Ultra Clear Glass iPhone 15 Pro Max 3D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia, japán Asahi üvegből, 3D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,4 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGEC10
3,6 15×
PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia + felhelyező keret
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis és fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG786
3,9
FIXED Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg731
3,7
AlzaGuard Glass with TPU Frame iPhone 15 Pro Max 2.5D üvegfólia - fekete
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGTF013
4,4
FIXED FullGlue-Cover Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia - fekete
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg743
4,3
Swissten Full Glue Apple iPhone 15 Ultra 3D üvegfólia - fekete
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 3D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,2 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
3 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSa392
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - natúr titán - Kamera védő fólia Típusok
5,0 17×
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - natúr titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab11
5,0
Spigen Glass tR EZ Fit (Privacy) 2 Pack Transparency iPhone 15 Pro Max
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a26
3,7
FIXED Camera Glass Apple iPhone 15 Pro / 15 Pro Max üvegfólia - asztroszürke
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg738
3,8
Mobile Origin Orange Screen Guard iPhone 15 Pro Max / 15 Plus üvegfólia + applikátor - 2db
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Plus, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica, 2 db a csomagban és telepítőfólia
8 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOBORIGa28
3,9 23×
PanzerGlass Camera Protection Apple iPhone 15 Pro / Pro Max üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG776
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - kék titán - Kamera védő fólia Típusok
5,0 17×
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - kék titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab12
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - fekete titán - Kamera védő fólia Típusok
5,0 17×
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - fekete titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab13
5,0
Spigen Glass tR Optik 2 Pack Crystal Clear iPhone 15 Pro/15 Pro Max/iPhone 14 Pro/14 Pro Max
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 14 Pro Max és iPhone 14 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a38
Epico iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő fólia - alumínium, természetes titán - Kamera védő fólia Típusok
4,7 15×
Epico iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő fólia - alumínium, természetes titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, csomag tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO110a13
3,7 11×
PanzerGlass Camera Protection Rings Apple iPhone 15 Pro / Pro Max üvegfólia - Hoops Rings
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: szerelőkeret
5 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG778
Epico iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő fólia - alumínium, kék titán - Kamera védő fólia Típusok
4,7 15×
Epico iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő fólia - alumínium, kék titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, csomag tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO110a12
Epico iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő fólia  - alumínium, fekete titán - Kamera védő fólia Típusok
4,7 15×
Epico iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő fólia - alumínium, fekete titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, csomag tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO110a11
3,3
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack FC Black iPhone 15 Pro Max
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
11 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a30
AppleAz Apple bemutatta a Watch SE, Series 9 és Ultra 2 új generációit Idén sem maradhatott el a szokásos szeptemberi Apple Keynote, amelyen az iPhone 15 mellett az okosórák is rivaldafénybe kerültek. Egy év elteltével az Apple három különböző modellt mutatott be - az Apple Watch SE (2023), az Apple Watch Series 9, és ami a legfontosabb,...

iPhone 15 Pro Max üvegfóliák

A iPhone 15 Pro Max üvegfóliák kategóriában összesen 94 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó iPhone 15 Pro Max üvegfóliák
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ