AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

iPhone 15 Pro üvegfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
Spigen
(16)
PanzerGlass
(19)
AlzaGuard
(8)
Mobile Origin
(5)
Epico
(12)
Ívelés
2D
(4)
2.5D
(63)
3D
(11)
Üveg tulajdonságai
Kamera védő
(44)
Privát szűrő
(4)
Kék fény szűrő
(3)
Antibakteriális
(1)
Fényes
(67)
Üvegvastagság
0,2 mm
0,44 mm
-
Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás
(79)
Ragasztás a széleken
(12)
Statikus elektromosság
(1)
Szűrés

Az iPhone 15 Pro üvegfóliák kulcsfontosságú védelmet nyújtanak az okostelefonod számára. Magas karc- és ütésállóságának köszönhetően tökéletes állapotban tartja telefonod képernyőjét. Válassz a különböző keménységi szintek és speciális felületek széles választékából, és élvezd telefonod gondtalan használatát. Nem tudod, mit válassz? Olvass tovább további tanácsokért.

Tovább

Az iPhone 15 Pro üvegfólia számos típusban kapható

Az iPhone 15 Pro üvegfólia három fő változata kapható, amelyek elsősorban a felhasználás szempontjából különböznek egymástól.

Case friendly iPhone 15 Pro üvegfólia

A Case friendly iPhone 15 Pro üvegfólia tökéletesen illeszkedik a telefonra a tokkal együtt, és ideális azok számára, akik kompromisszumok nélkül szeretnének maximális védelmet a telefonjuknak. Felszerelése valamivel egyszerűbb, és garantálja a kompatibilitást a tokkal, de nélküle a kijelző peremei szabadon és védtelenül maradnak.

Vásárlás előtt mindenképpen ellenőrizd, hogy a megfelelő okostelefon-modellhez a megfelelő üveget választod. Kínálatunkban többek között az iPhone 15 Pro Max üvegfóliák, iPhone 15 Plus és iPhone 15 készülékekhez is megtalálhatók.

Full cover iPhone 15 Pro edzett üvegfólia

A Full cover iPhone 15 Pro edzett üvegfólia széltől a szélig terjed, így a teljes kijelző teljes lefedettségét biztosítja. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik a telefonjuk elülső részének maximális védelmét keresik borítás nélkül. Telepítése sokkal nagyobb precizitást igényel, de garantálja a karcsú és biztonságos eredményt.

iPhone 15 Pro kameravédő

Az iPhone 15 Pro kameravédő kifejezetten a fényképezőgép védelmére készült. Ez a kicsi, de tartós edzett üvegfólia pontosan úgy van kialakítva, hogy megvédje a lencsét a karcolásoktól, portól és ujjlenyomatoktól anélkül, hogy ez befolyásolná a fényképek minőségét. A kameravédő könnyen felhelyezhető és szinte láthatatlan, így nem befolyásolja a telefon esztétikai megjelenését.

i

Az iPhone 15 Pro tok tökéletesen kiegészíti a case friendly üvegfóliát, és védi a telefonod hátlapját és széleit is.

iPhone 15 Pro üvegfólia beszerzése - mire figyelj?

Az iPhone 15 Pro üvegfólia kiválasztásánál ügyelj arra, hogy több paramétert is figyelembe vegyél

Az edzett üveg iPhone 15 Pro egyenes vagy lekerekített élekkel rendelkezhet

  1. A 2D iPhone 15 Pro üvegfólia lapos élekkel rendelkezik, amelyek alapvető képernyővédelmet nyújtanak. Ez az üvegtípus csak a kijelző lapos részét fedi le, a nem kerekített éleket védtelenül hagyja.
  2. A 2,5D iPhone 15 Pro üvegfólia enyhén lekerekített élekkel rendelkezik, amelyek kényelmesebb tapintást és jobb esztétikai megjelenést biztosítanak, miközben a kijelző enyhén lekerekített részeit is védik.
  3. A 3D iPhone 15 Pro üvegfólia teljes védelmet nyújt a teljes kijelzőnek, beleértve a lekerekített éleket is. Ezért maximális védelmet nyújt, és tökéletesen követi a telefon kijelzőjének kontúrjait.
iPhone 15 Pro üvegfóliák

Az iPhone 15 Pro üvegfólia rendelkezik néhány finomítással

Az iPhone 15 Pro üvegfólia gyakran rendelkezik speciális funkciókkal és jellemzőkkel, amelyek megkönnyítik a telefonod használatát.

  • A privát szűrő korlátozza a kijelző oldalnézetből való láthatóságát, így növelve a magánéletet azon felhasználók számára, akik a nyilvánosság előtt szeretnék megvédeni személyes adataikat.
  • A kékfény-szűrő csökkenti a kijelző kék fényét, amely negatívan befolyásolhatja a felhasználó alvását és látását.
  • A matt felület csökkenti a tükröződést és az ujjlenyomatokat a kényelmesebb telefonhasználat érdekében.
  • A fényes edzett üvegfólia nagyfokú átláthatóságot biztosít, és megőrzi a kijelző természetes megjelenését.
  • Az antibakteriális felület csökkenti a baktériumok mennyiségét a telefon felületén, növelve a készülék higiéniáját.
  • A zafírréteg fejlett karc- és kopásállóságot biztosít.

Az iPhone 15 Pro vastagsága befolyásolja az edzett üveget?

Minden iPhone 15 Pro edzett üvegfólia kissé eltérő vastagsággal rendelkezik, ami hatással van mind a védőképességre, mind a felhasználói élményre. A vékonyabb üvegfóliák kevésbé láthatóak, és nem növelik jelentősen a készülék vastagságát, de valamivel alacsonyabb szintű védelmet nyújthatnak. Másrészt a vastagabb üvegfóliák jelentősebb védelmet nyújtanak az ütések és karcolások ellen, de jobban érezhetők lehetnek a telefonon. Az üvegfólia vastagságának kiválasztásakor fontos, hogy megtaláld a megfelelő egyensúlyt a védelem és az esztétika között, hogy az üveg megfeleljen a biztonsági elvárásoknak és a telefon dizájnjának megőrzése szempontjából egyaránt.

Elég neked egy alacsonyabb szintű védelem, vagy olcsóbb megoldást keresel? Nézd meg az iPhone kijelzővédő fóliák kínálatunkat is.

Az iPhone 15 Pro üvegfólia hasznos eszközöket tartalmaz a csomagban

Az iPhone 15 Pro üvegfólia általában nem önmagában kerül a csomagba. Gyakran találsz benne hasznos segédeszközöket a könnyebb beszerelés érdekében.

  • A telepítőkeret biztosítja, hogy az edzett üvegfólia pontosan és egyenletesen tapadjon a képernyőre.
  • A tisztítókendő a kijelző tökéletes megtisztítására szolgál az üvegfólia felhelyezése előtt.
  • A légbuborék eltávolító kártya segít eltávolítani az üveg felhelyezése során esetlegesen kialakuló légbuborékokat.
  • Az alkoholos törlőkendő hatékonyan távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket a kijelzőről, így biztosítva tiszta felületet az üveg tapadásához.
  • A poreltávolító matrica az üveg felhelyezése előtt a legkisebb porszemcséket is felfogja.
  • A guide sticker egy segédmatrica, amely lehetővé teszi az üveg könnyebb kezelését és pontosabb elhelyezését a kijelzőn.
  • A csomagban található másik üveg biztosítja számodra a tartalék védelmet arra az esetre, ha az első üveg megsérülne vagy tönkre menne.
  • A telepítőfólia segít tisztán és pormentesen tartani a kijelzőt az edzett üveg felhelyezése során.

i

Melyek a legjobb iPhone 15 Pro üvegfóliák? Nézd meg, mely termékek nyerik el a vásárlók szívét a vélemények alapján.

Az iPhone 15 Pro üvegfólia 2 módon telepíthető

Az iPhone 15 Pro üvegfólia kétféleképpen helyezhető fel a képernyőre.

iPhone 15 Pro üvegfólia ragasztóval a teljes felületén

Az iPhone 15 Pro üvegfólia ragasztóval a teljes felületén biztosítja a kijelzőhöz való egyenletes és szilárd tapadást. Az így beszerelt üvegfólia kiváló érintésérzékenységet biztosít, és gyakran kevésbé hajlamos a légbuborékok vagy a nem kívánt por bejutására az üveg alá. Ezt a fajta telepítést általában azért részesítik előnyben, mert a lehető legjobb védelmet és funkcionalitást biztosítja.

iPhone 15 Pro üvegfólia ragasztóval a szélein

A csak a szélein ragasztós iPhone 15 Pro üvegfólia néha kevésbé igényes a pontos beszerelés szempontjából. Hátránya azonban a fólia alacsonyabb stabilitása és a kijelző közepén jelentkező esetleges érintésérzékenységi problémák lehetnek, valamint nagyobb a kockázata annak, hogy por vagy nedvesség kerül az üvegfólia alá. Az üvegfólia cseréje esetén kevesebb ragasztó marad a kijelzőn.

Még mindig nem tudod, hogyan válassz vagy használd az iPhone 15 Pro üvegfóliát? Szívesen segítünk speciális cikkeinkkel a Hogyan válassz védőfóliát vagy üvegfóliát a telefonodra vagy a Hogyan ragasszuk fel az üveg- és védőfóliát a mobilunkra?. Olvasd el őket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft

2.
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Pro üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
4 590 Ft

3.
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő
-22 %
8 990 Ft
6 990 Ft

Még több
92 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 69×
AlzaGuard FullCover iPhone 15 Pro 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Pro üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGB0137
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 61×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 15 Pro üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a33
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,8 13×
PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG780
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Epico Edge to Edge iPhone 15 Pro üvegfólia - zafír
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO99d632
4,8 46×
Spigen tR EZ Fit Optik Pro 2 Pack Black iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max/15 Pro/15 Pro Max
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő
Leárazás -22 %
6 990 Ft 8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a158
3,9
AlzaGuard Elite Ultra Clear Glass iPhone 15 Pro 3D üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Pro üvegfólia, japán Asahi üvegből, 3D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,4 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGEC11
4,2 30×
Mobile Origin Orange Screen Guard iPhone 15 Pro üvegfólia + applikátor - 2db
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,25 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica, 2 db a csomagban és telepítőfólia
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOBORIGa29
3,7
FIXED Apple iPhone 15 Pro üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg730
4,1 21×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack FC Black iPhone 15 Pro üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
Leárazás -4 %
11 190 Ft 11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a29
3,4 21×
PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia + felhelyező keret
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG784
3,3 11×
Swissten Full Glue Apple iPhone 15 Pro 3D üvegfólia - fekete
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 3D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,2 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSa393
2,5 10×
Swissten Apple iPhone 15 Pro üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSa261
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - natúr titán - Kamera védő fólia Típusok
5,0 16×
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - natúr titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab11
3,3
PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 Pro üvegfólia + felhelyező keret
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő, antibakteriális és fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG796
3,8
Spigen Glass tR EZ Fit (Privacy) 2 Pack Transparency iPhone 15 Pro
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a25
3,7
FIXED Camera Glass Apple iPhone 15 Pro / 15 Pro Max üvegfólia - asztroszürke
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg738
4,2 60×
Mobile Origin Orange Screen Guard iPhone 15 Pro / 15 üvegfólia + applikátor - 2db
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro és iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica, 2 db a csomagban és telepítőfólia
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOBORIGa30
3,9 23×
PanzerGlass Camera Protection Apple iPhone 15 Pro / Pro Max üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG776
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - kék titán - Kamera védő fólia Típusok
5,0 16×
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - kék titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab12
5,0
Spigen Glass tR Optik 2 Pack Crystal Clear iPhone 15 Pro/15 Pro Max/iPhone 14 Pro/14 Pro Max
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 14 Pro Max és iPhone 14 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a38
4,2
PanzerGlass Recycled Glass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia + felhelyező keret
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
10 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG792
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - fekete titán - Kamera védő fólia Típusok
5,0 16×
PanzerGlass HoOps Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő gyűrű - fekete titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 2,5D ívelés, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZab13
Epico iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő fólia - alumínium, természetes titán - Kamera védő fólia Típusok
4,7 15×
Epico iPhone 15 Pro/15 Pro Max kamera védő fólia - alumínium, természetes titán
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, csomag tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO110a13
3,7 11×
PanzerGlass Camera Protection Rings Apple iPhone 15 Pro / Pro Max üvegfólia - Hoops Rings
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Pro Max és iPhone 15 Pro mobilhoz, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: szerelőkeret
5 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG778
AppleAz Apple bemutatta a Watch SE, Series 9 és Ultra 2 új generációit Idén sem maradhatott el a szokásos szeptemberi Apple Keynote, amelyen az iPhone 15 mellett az okosórák is rivaldafénybe kerültek. Egy év elteltével az Apple három különböző modellt mutatott be - az Apple Watch SE (2023), az Apple Watch Series 9, és ami a legfontosabb,...

iPhone 15 Pro üvegfóliák

A iPhone 15 Pro üvegfóliák kategóriában összesen 92 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó iPhone 15 Pro üvegfóliák
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ