Akvizice ApF HU Shop roku

iPhone 15 üvegfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
Spigen
(16)
AlzaGuard
(5)
Tempered Glass Protector
(107)
Mobile Origin
(4)
PanzerGlass
(16)
Ívelés
2D
(3)
2.5D
(113)
3D
(45)
Üveg tulajdonságai
Kamera védő
(113)
Privát szűrő
(12)
Kék fény szűrő
(4)
Matt
(1)
Antibakteriális
(15)
Üvegvastagság
0,2 mm
0,5 mm
-
Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás
(126)
Ragasztás a széleken
(42)
Statikus elektromosság
(6)
Szűrés

Az iPhone 15 üvegfóliák kulcsfontosságú kiegészítők a telefon kijelzőjének védelmében. Rendkívül hatékony védelmet nyújtanak a karcolások, ütődések és a mindennapi kopás ellen. A speciális megmunkálásnak köszönhetően optimális áttetszőséggel rendelkezik, és nem befolyásolja a telefon érintési funkcióit. A megfelelő iPhone 15 üvegfólia kiválasztása fontos a telefonod hosszú távú védelméhez. Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Olvass tovább, és mi tanácsot adunk neked.

Tovább

Az iPhone 15 üvegfólia három alapvető típusra osztható

Az iPhone 15 üvegfólia kiválasztásakor három alaptípus létezik: case friendly, full cover és a kameravédő. Mindegyiknek megvannak a maga sajátos jellemzői és előnyei, amelyeket az igényeidtől és preferenciáidtól függően figyelembe kell venned.

Case friendly iPhone 15 üvegfólia

A case friendly iPhone 15 üvegfólia úgy van kialakítva, hogy kompatibilis legyen a legtöbb tokkal. A peremei enyhén szűkítettek, ami lehetővé teszi a könnyű illeszkedést és a különböző típusú tokokkal való kompatibilitást. A case friendly iPhone 15 üvegfólia ideális választás azon felhasználók számára, akik a képernyővédelmet egy hátlappal szeretnék kombinálni.

Az üveg megvásárlása előtt feltétlenül ellenőrizd, hogy a megfelelő telefonmodellhez tervezték-e. iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Plus üvegfólia is megtalálható a kínálatunkban.

Full cover iPhone 15 üvegfólia

A full cover iPhone 15 üvegfólia a teljes kijelző maximális lefedettségét biztosítja. A képernyő ívelt peremeire is kiterjed, így átfogóbb védelmet nyújt, de általában nem kombinálható hatékonyan a telefon tokkal. A full cover iPhone 15 üvegfólia olyan felhasználók számára alkalmas, akik a teljes előlap és a kijelző teljes védelmét részesítik előnyben, függetlenül a tok használatától.

iPhone 15 kameravédő

Az iPhone 15 kameravédő kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje az érzékeny lencsét a karcolásoktól, portól és egyéb lehetséges sérülésektől anélkül, hogy a fényképek és videók minősége romlana. Általában vékony, hogy ne korlátozza a kamera fókuszálási képességét, és tükröződésmentes felülettel rendelkezik a tükröződések minimalizálása érdekében.

i

A telefon teljes körű védelme érdekében mindenképpen válassz egy megfelelő iPhone 15 tokot is.

Az iPhone 15 üvegfólia kiválasztása

Az iPhone 15 üvegfólia kiválasztását néhány kulcsfontosságú tényező alapján javasoljuk.

Az iPhone 15 edzett üvegfólia és az ív stílusa

Az iPhone 15 üvegfólia általában háromféle görbülettípussal rendelkezik, amely befolyásolja az üveg megjelenését és funkcionalitását.

  1. A 2D iPhone 15 üvegfólia egyenes kialakítású, lekerekített élek nélkül, csak a kijelző sík részét fedi le, és alapvető védelemre alkalmas. Bár nem rendelkezik a lekerekített változatok esztétikai megjelenésével, hatékony védelmet nyújt a karcolások ellen.
  2. A 2,5D iPhone 15 üvegfólia enyhén lekerekített élekkel rendelkezik, amelyek fokozott érintési kényelmet biztosítanak, miközben javítják a telefon megjelenését. A 2,5D üveg jó egyensúlyt kínál a védelem és az esztétikai megjelenés között.
  3. A 3D iPhone 15 üvegfólia úgy van kialakítva, hogy még a kijelző lekerekített éleit is lefedje, így jobb védelmet nyújt az éleknek, és a kijelző görbületéhez való jobb illeszkedés révén javítja az általános felhasználói élményt.
iPhone 15 üvegfólia

Milyen tulajdonságokkal büszkélkedhet az iPhone 15 üvegfólia?

Az iPhone 15 üvegfólia speciális kiegészítő funkciói alapján is kiválasztható, amelyek fokozott védelmet és funkcionalitást biztosítanak:

  • A privát szűrő korlátozza a kijelző betekintési szögét, így megakadályozza a nem kívánt oldalsó rálátást a kijelzőre. Ideális azon felhasználók számára, akiknek munkájuk vagy érzékeny információk böngészése közben privát szférára van szükségük.
  • A kékfény szűrő csökkenti a kijelző kék fényének erősségét, ami segíthet a szemfáradtság csökkentésében, a fejfájás mérséklésében és az alvás javításában.
  • Az antibakteriális bevonat segít csökkenteni a baktériumok mennyiségét a telefon felületén, ami hasznos a fokozott higiénia szempontjából.
  • A zafírréteg kivételes karcállóságot biztosít, és az egyik legkeményebb anyag, amelyet a kijelző védelmére használnak, így hosszabb ideig védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben.
  • Az antisztatikus réteg jobban ellenáll a pornak és a szennyeződéseknek, így a kijelző tisztább marad, és kevesebbszer kell tisztítani.

Milyen hatással van az iPhone 15 üvegfólia vastagsága a telefon használatára?

Az iPhone 15 üvegfólia többféle vastagságban kapható, amelyek befolyásolják a védelmi tulajdonságokat, az érintésérzékenységet és az esztétikát. A vékonyabb üveg diszkrétebb megjelenést biztosít, és megőrzi a magas érintésérzékenységet, de kevésbé véd az ütődések ellen. Ezzel szemben a vastagabb üvegek növelik a védelmet, de láthatóbbak lehetnek, és kissé csökkenthetik a kijelző érzékenységét. Az ultravékony változatok szinte láthatatlanok, alapvető védelmet nyújtanak és megőrzik az eredeti érzékenységet. Az ideális vastagság kiválasztása tehát a maximális védelem és az eredeti kijelző jellemzők megőrzése közötti preferenciától függ.

Az iPhone 15 üvegfólia nem nyerte el a tetszésedet? Egy olcsóbb, de kevésbé tartós megoldás az iPhone kijelzővédő fóliák.

A csomagban általában nem csak iPhone 15 üvegfólia található

Az iPhone 15 üvegfólia több tartozékot és szerszámot is tartalmazhat a csomagban, hogy megkönnyítse a telepítést.

  • A telepítőkeret segít a felhasználóknak pontosan elhelyezni az üvegfóliát a telefon kijelzőjén, így biztosítva a tökéletes centrírozást és a könnyű felhelyezést.
  • A hátlap üvegfólia a telefon hátlapjának védelmére szolgál, átfogó védelmet nyújtva az egész készüléknek.
  • A tisztítókendő az ujjlenyomatok és szennyeződések eltávolítására szolgál a kijelzőről az üvegfólia felhelyezése előtt.
  • A törlőkendő az üveg felhelyezése során esetlegesen kialakuló légbuborékok kisimítására szolgál.
  • Az alkoholos törlőkendő alkalmas a kijelző alapos tisztítására és a felület zsírtalanítására az üveg felhelyezése előtt.
  • A poreltávolító matrica a kijelzőről a porszemcsék eltávolítására szolgál, amelyek buborékokat okozhatnak az üveg alatt.
  • A másik üvegfólia a csomagban lehetővé teszi a könnyű cserét, ha az első üveg megsérül vagy elhasználódik.
  • A telepítőfólia a telepítés során kerül a kijelzőre. Segíti az üveg helyes pozicionálását és zökkenőmentes felhelyezését.
  • A guide sticker, vagy segédragasztószalag az üvegfólia megfelelő pozícióban tartására szolgál a telepítés során.

i

Kíváncsi vagy, melyik iPhone 15 üvegfólia? Rendezd a termékeket a vásárlói vélemények alapján, és ismerkedj meg velük jobban.

Az iPhone 15 üvegfólia felhelyezése

Az iPhone 15 üvegfólia két fő felhelyezési móddal szerelhető fel, amelyeknek megvannak az előnyei és hátrányai.

iPhone 15 üvegfólia ragasztóval a teljes felületén

Az iPhone 15 üvegfólia, ami a teljes felületén ragasztóval rögzíthető, szilárd és stabil illeszkedést, nagyfokú érintőképernyő-érzékenységet és tiszta, torzításmentes vizuális megjelenést biztosít. A beszerelése azonban nagyobb kihívást jelenthet, és az üveg eltávolítása ragasztómaradványt hagyhat a kijelzőn. Ezért rendkívül fontos a pontos beszerelés, mert a rosszul tapadó iPhone 15 üvegfólia nehezen javítható.

iPhone 15 üvegfólia ragasztóval a peremein

Az iPhone 15 üvegfólia ragasztóval a szélein összességében könnyebb telepítést, valamint könnyebb eltávolítást biztosít, anélkül, hogy nagy lenne a kockázata annak, hogy ragasztómaradványok maradnak a kijelzőn. Az üveg és a kijelző között azonban légbuborékok képződhetnek. Az üveg peremei hajlamosabbak lehetnek a leválásra, ami csökkentheti az ütés- és karcolás elleni védelem hatékonyságát.

Még mindig nem tudod, hogyan választható ki az iPhone 15 üvegfólia, vagy hogyan alkalmazd azt hatékonyan és könnyedén a kijelződre? Cikkeink a Hogyan válassz védőfóliát vagy üvegfóliát a telefonodra vagy a Hogyan ragasszuk fel az üveg- és védőfóliát a mobilunkra? segítenek neked.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Üvegfólia - Apple iPhone 15 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
2 890 Ft

2.
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 390 Ft

3.
AlzaGuard FullCover iPhone 15 2.5D üvegfólia Szállításra kész > 10 db
Üvegfólia - Apple iPhone 15 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
4 590 Ft

Még több
178 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,6 67×
AlzaGuard Case Friendly Glass Protector iPhone 15 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGC0369
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 38×
AlzaGuard FullCover iPhone 15 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGB0135
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 16×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack FC Black iPhone 15 üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a27
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Spigen Glass tR EZ Fit (Privacy) 2 Pack Transparency iPhone 15
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
13 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a23
4,1 11×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 15 üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a31
3,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro kamera védő fólia - tok és vaku kompatibilis
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 mobilhoz, 3D ívelés, fényes, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPe60
4,0 21×
Spigen Glass tR AlignMaster 2 Pack FC Black iPhone 15 üvegfólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a19
3,9 10×
Swissten Full Glue Apple iPhone 15 3D üvegfólia - fekete
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 3D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,2 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSa394
3,9 16×
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro üvegfólia + öntisztító felhelyező keret - Case Friendly
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a102
3,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro Max üvegfólia + öntisztító felhelyező keret - Case Friendly
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a103
3,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro üvegfólia + kamera védő fólia - tokbarát
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a86
4,4
PanzerGlass Camera Protection Rings Apple iPhone 15 / Plus üvegfólia - Hoops Rings
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15 mobilhoz, fényes, 0,4 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: szerelőkeret
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG777
1,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro üvegfólia - antibakteriális + kamera védő fólia
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő, antibakteriális és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a123
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro Max üvegfólia + kamera védő fólia - tokbarát
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a87
Tempered Glass Protector iPhone 15 Plus kamera védő fólia - fekete, tok és vaku kompatibilis
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 mobilhoz, 3D ívelés, fényes, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPe49
FIXED Camera Glass Apple iPhone 15/15 Plus üvegfólia - világoszöld
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Leárazás -7 %
5 090 Ft 5 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg799
4,2 61×
Mobile Origin Orange Screen Guard iPhone 15 Pro / 15 üvegfólia + applikátor - 2db
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15 Pro és iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica, 2 db a csomagban és telepítőfólia
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOBORIGa30
4,3
Tempered Glass Protector iPhone 15 - tokbarát, vakubarát
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 mobilhoz, 3D ívelés, fényes, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPe58
5,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro üvegfólia + kamera védő fólia + felhelyező keret - Case Friendly
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 3D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
8 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a66
5,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro üvegfólia + kamera védő fólia - Privacy Glass
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő, privát szűrő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a90
Epico iPhone 15/15 Plus kamera védő fólia - alumínium, rózsaszín - Kamera védő fólia Típusok
4,4
Epico iPhone 15/15 Plus kamera védő fólia - alumínium, rózsaszín
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 Plus és iPhone 15 mobilhoz, 0,33 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO110a7
5,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro üvegfólia + kamera védő fólia (portaszító ragasztóréteggel) - Case Friendly
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő, fényes és antisztatikus portaszító réteg, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a70
5,0
Tempered Glass Protector iPhone 15 Pro kamera védő fólia - fekete, tok és vaku kompatibilis
Kamera védő fólia - Apple iPhone 15 mobilhoz, 3D ívelés, fényes, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
3 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPe50
3,7 15×
PanzerGlass Apple iPhone 15 üvegfólia + felhelyező keret
Üvegfólia - rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG783
AppleAz Apple bemutatta a Watch SE, Series 9 és Ultra 2 új generációit Idén sem maradhatott el a szokásos szeptemberi Apple Keynote, amelyen az iPhone 15 mellett az okosórák is rivaldafénybe kerültek. Egy év elteltével az Apple három különböző modellt mutatott be - az Apple Watch SE (2023), az Apple Watch Series 9, és ami a legfontosabb,...

iPhone 15 üvegfóliák

A iPhone 15 üvegfóliák kategóriában összesen 178 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó iPhone 15 üvegfóliák
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ