iPhone 7 32GB, fekete

Termékkatalógus
iPhone 7 32GB, fekete
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  XXRI020a1 Termékszám:  3C211Z/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iPhone 7 32GB, fekete

A(z) iPhone 7 32GB, fekete készülék esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A kijelző mérete 4,7", ennek köszönhetően a kompakt mobilok osztályába tartozik. Ez a modelltípus 4 magos Apple A10 Fusion mikrochipet kapott. Memóriakapacitása 2 GB. Erejét tekintve kezdő felhasználóknak ajánlott. A(z) 32 GB kapacitású belső tárhely egy hétköznapi felhasználó számára tökéletesen elegendő, hiszen minden alkalmazásnak jut hely. A(z) iPhone 7 32GB, fekete okostelefont 1960 mAh teljesítményű akkumulátor üzemelteti. Egyéb előnye, hogy Lightning port konnektorral is rendelkezik. Vízálló konstrukciója sokproblémától fog majd megkímélni.

A(z) iPhone 7 32GB, fekete okostelefon főbb sajátosságai

  • Vízálló kivitel
  • A(z) iPhone 7 32GB, fekete 4,7" méretű IPS kijelzővel lett felszerelve, melynek max. felbontása 1334 × 750 px
  • Apple A10 Fusion processzor és 2 GB memória
  • Grafikus chip (GPU): PowerVR Series7XT Plus
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 12 Mpx
  • A mobil kamerájának lencséjét zafír-üveg védi
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod adataidat

A(z) iPhone 7 32GB, fekete okostelefon képernyője és kamerája

Ez a kicsi 4,7" képátlójú kijelző HD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes hibátlanul ábrázolni. Legnagyobb előnye, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) iPhone 7 32GB, fekete okostelefon kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx szerfelett elégedett leszel. Leginkább csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,8 fényerősségének hála az igényesebb felhasználók szívét is meghódítja. Az optikai képstabilizátor támogatásának köszönhetően jó minőségű, elmosódásmentes fényképek készíthetők. Egy ügyes kis LED lámpa szükség esetén plusz fényt biztosít. A kamera lencséjét nagyon kemény zafír-üveg kíméli az esetleges karcokkal szemben. A szelfik imádói tökéletesen elégedettek leszelnek a 7 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) iPhone 7 32GB, fekete csodás funkciói

A(z) iPhone 7 32GB, fekete mobil biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPhone 7 32GB, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPhone 7 32GB Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPhone 7 32 GB Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPhone 7 32 GB Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPhone 7 32 GB Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ